g_o_n_i_a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dlatego iż nie dokupie zadnej rybki gdyż ja rybek nie lubie:lol: I tak czekam i czekam kiedy zipnie, bo to mojej siostry rybol jest, mial przyjaciol lecz cos ich siostra zaniedbala:shake: Ach, to calkowicie zmienia obraz sytuacji. :lol: A ileż On ma latek? Kara, to jakas podrobka, a nie Rybka. Trzeba z reklamacją iść do Zoologicznego. ;-) Quote
KaRa_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ach, to calkowicie zmienia obraz sytuacji. :lol: A ileż On ma latek? Kara, to jakas podrobka, a nie Rybka. Trzeba z reklamacją iść do Zoologicznego. ;-) Nie wiem ile ma lat, mam nadzieje że to staruszek jest:cool3: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dzieńdoberek wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu: miłego weekendu :buzi: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry :) Pogoda cudowna ze aż się chce na spacerek wyjść :) Rybka niedobra :angryy: Jak moze nie spełniaćzyczeń??:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Nie wiem ile ma lat, mam nadzieje że to staruszek jest:cool3: :lol: To moze inaczej... :cool3: Ile jest u Was w domku? Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Nie wiem ile ma lat, mam nadzieje że to staruszek jest:cool3: :lol:hmmm jak staruszek to może ZUS dałby chociaż jakąś rentę :razz: Quote
KaRa_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Miałam dzisiaj okropną historie na spacerze...do teraz nie mogę się otrząsnoąć...Szłam z Saba i Spike droga, jakies 300metrow dalej szedl jakis dziwny typ polem z wielgasnym psem przypominajacym kaukaza ale caly czarny. No i Saba pobiegła w ich strone odwołałam ją zawołałam do siebie gdy zauwazylam,ze zaczyna biec ich strone, no to Saba zaczela biec do mnie a ten facet spuscil swojego psa na Sabe... Saba jest psem domminantem wiec latwo sie nie podaje, ale pierwszy raz widzialam Sabe pod psem. Szybko Spike uwiazałam i zaczełam beic na pole ja ratować, lecz gosciu podbieg szybciej i zaczal tloc z calej sily sabe z buta...I wrzeszczec na nia od najgorszych, to ja szybko przy gosciu telefon w reke i mowie,ze dzownie na policje, to gosciu zlapal psa na lancuch i zaczol uciekac, Saba troszke kuleje mi na przednia lape... Bylam w takich nerwac i nie wiedzialam co robic:shake: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 KaRa , a nie znasz faceta nawet z widzenia :shake: Posprawdzaj Sabe dokładnie , czy jej ten sku.... nie uszkodził :angryy: Quote
KaRa_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']KaRa , a nie znasz faceta nawet z widzenia :shake: Posprawdzaj Sabe dokładnie , czy jej ten sku.... nie uszkodził :angryy: Pierwszy raz go na na oczy widzialam i psa rowniez... Boje sie, bo Saba zaczela szarpac go za noge...bo ona nie da sie tak latwo:shake: Boje sie konsekwencji,ze teraz mnie do sadu posle. Saba teraz troche kuleje, i ma pare sladow po pogryzieniu... Quote
KaRa_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Zabawy Delty,Raji,Dory i Żordik:p Same sucze;) Quote
bellatriks Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 o boziu, jakie szalone zabawy!!!:multi: Quote
Koma Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 KaRa współczuje :-( co za kretyn :angryy: mam nadzieję że z Sabunią to nic poważnego :-( czemu tacy "ludzie" mają psy! Quote
bellatriks Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Koma']KaRa współczuje :-( co za kretyn :angryy: mam nadzieję że z Sabunią to nic poważnego :-( czemu tacy "ludzie" mają psy! a czemu tacy ludzie w ogóle są??? Quote
Jureja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 no to byl spacerek;) cała w błocie bylam:eviltong: szkoda tylko ,że pieski se nie polatały Quote
KaRa_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Jureja napisał(a):no to byl spacerek;) cała w błocie bylam:eviltong: szkoda tylko ,że pieski se nie polatały Nie tylko Ty w blocie:cool3: No szkoda,szkoda,że nie pobiegały;) Ten maly wilkolak nadal biega Ci pod nogami?:lol: Quote
KaRa_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 A teraz fotki Saby i Spike przed atakiem;) Spike:gdzie ta Saba? Moja staruszka kochana:loveu: Spike jak zawsze nie spuszcza wzroku z Saby Co tam jest? Biegnie królewicz do pani Nie ma to jak kąpiel w zimnej kałuży i ociekać brudną wodą Zabawy Sabci Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nie ma to jak kąpiel w zimnej kałuży i ociekać brudną wodą Cudne zdjęcia... :loveu: A Twoje Czekoladki to wszystkie tak lubią moczyć brzusio? :p A jak się czuje Sabcia? Ten facet to jakis nienormalny jest... :angryy: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nie ma to jak kąpiel w zimnej kałuży i ociekać brudną wodą Brudas, brudas!!:loveu: :loveu: :loveu: :lol: Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 KaRa_TC napisał(a):No wlasnie nie:roll: i za o go nie lubie:eviltong: Naslij na rybola kota :evil_lol: KaRa_TC napisał(a):Pierwszy raz go na na oczy widzialam i psa rowniez... Boje sie, bo Saba zaczela szarpac go za noge...bo ona nie da sie tak latwo:shake: Boje sie konsekwencji,ze teraz mnie do sadu posle. Saba teraz troche kuleje, i ma pare sladow po pogryzieniu... Kara nawet jak facet zwial to i tak trzeba bylo zadzwonić i zglosić zdarzenie na policji. Bo nawet jak Saba go dziabla "to na jego wlasne zyczenie" a takie "zyczenia" są karalne, facetowi grozi grzywna nawet do 1.000 zł za "draznieie i doprowadzenie zwierzecia do stanu w ktorym staje się agresywne". A zglosznie zdarzenia powoduje, ze ty jestes kryta. No i jeszcze obdukacja u weta by się przydała :razz: Ale to tak na przyszlośc, bo nie sadze, ze facet gdzieś z tym pójdzie ;) on zaczął i pewnie ma tego świadomośc, a nie wie, czy jakichś innych swiadkow nie bylo ;) na polu to róznie bywa, wszystko widac z róznych stron ;) Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): A jak się czuje Sabcia? Ten facet to jakis nienormalny jest... :angryy: Sabcia dobrze nie kuleje, dzisiaj jej znów ranke przemyłam ;) PIKA ale jakby ona go ugryzla tak czy siak jakbym ja go pozwala, to on by mogl mnie za pogryzienie:shake: A moja mama w domu mi zrobila awanture jakby to z mojej winy bylo,ze ugryzla goscia:angryy: . Ze ona sie robi niebezpieczna i wogole,ze stara jest i agresywnma:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: . Niby tak to ja lubie, ale jak przyjdzie co do czego to wielke ale:angryy: Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'] PIKA ale jakby ona go ugryzla tak czy siak jakbym ja go pozwala, to on by mogl mnie za pogryzienie:shake: Nie prawda. Jeżeli to TY zglaszasz, że na Twojego psa zostal napuszczony (celowo) inny pies i do tego wlasciciel tego "innego" Twojego psa dodatkowo kopal i jak TY w zgloszeniu dodasz, ze chyba ;) w czasie calej akcji Twoj pies urabal faceta to NIC CI nie zrobia Do tego wlasnie obducka od weta by się przydala, ze pies jest i pogryziony i poobijany + rachunki za weta coby facet zwracal kase za lecznie psa ;) Ostatecznie Saba nie odgryzla mu nogi, tylko pewnie poszarpala nogawkę nabila sniaka, albo w najgorszym razie zostawila dwie dziury po klach W takiej sytuacji, jak masz szczepienia, to psa nawet na obserwacje nie biorą ;) Quote
anetta Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Jezuuu, Kara, wspolczuje Ci... Nikt tego nie widzial? :shake: Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Dzisiaj Sabcia jak gdyby nic sie nie stalo biegala i zajaca wariatka pognala:shake: A ja musze sie pochwalic,że Delta idzie w marcu na sterylkie:multi: Chcialam zeby poszla Sharon i Era rowniez ale niestety mama dala mi pieniadze na jadnego psa:nonono2: Beda niestety musialy poczekac do przyszlego roku. Buziak i łapa Quote
bellatriks Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 hehe, no to super. Fajna łapusia w błotku:multi: ;) Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 i łapa i bloto :shake: szlag by to :shake: Quote
Recommended Posts