Jureja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 calkiem niezłe te fotki...myślałam,że nic nie wyjdzie bo szalaly non stop:eviltong: Spacerek byl super:lol: nie mogę sie doczekać następnego mam nadzieję,że z Raja;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Piękne zdjęcia!! :multi: :multi: [quote name='KaRa_TC'] Coza łańcuszek obwąchiwania... :cool3: [quote name='KaRa_TC'] Dorcia! Delta z Samą C>D>N Deltka :loveu: Sama :loveu: Dorka :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Taki boksio jest mały do RR Dorcia z patykiem Wszystkie trzy dziewczynki razem Dora i Sama obwąchiwanie Dorci:oops: biegi Taka Sama ma sliczna pręge znow cała trójeczka Dorcia:loveu: najzabawniejszy i najbardziej szalony boksio Quote
Jureja Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 śliczne foty;) To dopiero była zabawa:p Quote
Samarodzina Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 KaRa, serdeczne dzieki za piękną sesję fotograficzną i miły spacerek, a swoją drogą masz zdolności do fotografowania, mówię bo się trochę znam, jak wiesz;) . Fotki jesli pozwolisz skopiuję i parę umieszcze na forum rr clubu, tylko nie wiem oczywiście jak:shake: Do zobaczenia wkrótce, pozdrowienia dla psiaków ze Skórzewa. Beata Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Dorcia z patykiem Wszystkie trzy dziewczynki razem Dora i Sama obwąchiwanie Dorci:oops: biegi Taka Sama ma sliczna pręge znow cała trójeczka Dorcia:loveu: najzabawniejszy i najbardziej szalony boksio Świetne zdjęcia, szczegolnie w trojeczkach... A ten boksio to taki łobuz słodziasty... :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ja dopiero zaczynam przegladac, ale juuuuuuzzzz mi sie podoba :D Quote
KaRa_ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 I jeszcze troche zdjec z tego spacerlu wkoncu zrobilam ich 75:eviltong: :cool3: Sunie szaleją Dziewczyny czekają na Delte Sama czeka na smaczka od wlasciciela w calej okazalosci Dorunia I znów Sama Wiecznie czołgająca się Delta:shake: Sunie znow razem Wszystkie czekają na swoja kolej po smakołyk:lol: Latające fafle i znów Sama:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Deltka jest przesłodka z tym chłodzeniem brzusia... :loveu: A Sama, taka śliczna sunieczka :loveu: A coz mam mowic o fafulkach? Cudne no... :loveu: Quote
beria Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Cudne zdjęcia spacerkowe, ale się psy wyszalały :loveu: Deltę musisz wyprowadzać na deskorolce, żeby tak brzuszkiem nie leżała na śniegu :lol: A ja proszę jeszcze o szczurki ze szczególnym uwzględnieniem Ozziego i Gremlinki :cool3: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Kara,świetne foteczki !:multi: Tylko coś mało śnieżku macie...:evil_lol: Delta pewnie mysli, że już wiosna, co rusz odpoczywa sobie na leżąco...:loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Ostania porcja zdjęć z spacerku:eviltong: Pozniej beda szczurki:cool3: A ta skad wylazi? Dorcia Sama Mniam smakołyki dziewczyny biegna To co rr lubia wysokie trawy Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ten boksik jest cudny - taki rozbrykany... :loveu: Tez chcialabym chodzic w takim świetnym towarzystwie na spracerki... :placz: Oj Kara, widze, ze jakos malo tam sniegu macie... :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ten boksik jest cudny - taki rozbrykany... :loveu: Tez chcialabym chodzic w takim świetnym towarzystwie na spracerki... :placz: Oj Kara, widze, ze jakos malo tam sniegu macie... :cool3: Ta sniegu malutko u mnie, dla mnie dobrze, ale gorzej dla psiakow bo one kochaja zabawy w sniegu:p Quote
KaRa_ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 A teraz czas na szczury:cool3: Supra i Gremlinka Supra Gremlinka od tyłu:cool3: A tutaj się myje (straszny z niej czyścioch:razz: ) C.D.N Quote
beria Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='KaRa_TC'] To co rr lubia wysokie trawy Co zrobiłaś ze śniegiem, ja też tak chcę :placz: [quote name='KaRa_TC']A teraz czas na szczury:cool3: Gremlinka od tyłu:cool3: Wreszcie są szczurki :loveu: Gremlinka sprawdza, czy podlewasz hiacynta :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Moja biedna chorobka jako zbieracz papierkow;) Ozzy Tynia i Pepsi Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Przywitanie nieznajomej Trzeba było dokładnie ją wybadać Jezuuuuu, ale te baby natrętne:-o Jednak chłopy są bardziej subtelne. Mój to raczej wcale nie daje się obwąchiwać:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Słodziaste scurki :loveu: Czy ona podaje papierek czy moze sie nim chwali? :cool3: Ozzy flirtuje z Sharon... :loveu: Piękne krolestwo szczurków... :evil_lol: Kara - u Was malusio śniegu, a w Rzeszowie w niektorych miejscach to nawet po kolana... :evil_lol: Quote
Koma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 uwielbiam te fotki szczurzo-psie :loveu: extra :multi: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 G_o_n_i_a oczywiście,że podaje toć to mądre zwierzęta są:cool3: i działają zespołowo;) A tamto to królestwo mojej myszoskoczki Zuzuli Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 A teraz coś ciekawego dla Was:cool3: Tak Sabcia wyglądała po zebraniu z schroniska...taką smutną mordkę miała:shake: A to Spike gdy był szczeniorkiem:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts