an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='KaRa_TC']Nochalek I kiciulinka Nochal jest rewelacja! A kocisko ma boskie oczyska!:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Wariacje na sniegu Czołganie sie przy okazji gadanie bojki o sniezki Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wariacje na sniegu Czołganie sie przy okazji gadanie Chłodzimy sobie cosik...? Quote
Iv Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nie ma to, jak zabawy na sniegu. Nie tylko dzieciaki je lubia:p Sliczne fotki, a psiaki jeszcze ladniejsze:lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a temu co się porobiło? :crazyeye: :crazyeye: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a):a temu co się porobiło? :crazyeye: :crazyeye: Za duzo sniegu zjadla i sie rozmazala:cool3: :lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 KaRa_TC napisał(a):Za duzo sniegu zjadla i sie rozmazala:cool3: :lol: ja nie o rozmazanie a o ten paraliz tylnych lapek pytam :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a):ja nie o rozmazanie a o ten paraliz tylnych lapek pytam :evil_lol: a bo zamarzy jej lapiska:lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 KaRa_TC napisał(a):a bo zamarzy jej lapiska:lol: :hmmmm: a co by bylo jakby jej jednoczesnie przednie zmarzly ;) Quote
KaRa_ Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Era i jej ulubiony serek trzeba pudełeczko wylizać do końca i przy okazji troche nadgryści opakowanie:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='KaRa_TC']Era i jej ulubiony serek trzeba pudełeczko wylizać do końca i przy okazji troche nadgryści opakowanie:evil_lol: :loveu: :loveu: Cudna!! Widze, ze nie tylko moje lubią wylizywac opakowania i itp rzeczy. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hochland powinien wam płacić za reklamę ;) Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Era i jej ulubiony serek I mój i mój :multi: Quote
Lucy* Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wariacje na sniegu Czołganie sie przy okazji gadanie bojki o sniezki ŚNIEGOWE SZALEŃSTWA :loveu: :loveu: ALE ONI PIĘKNIE WYGLĄDAJĄ :loveu: :loveu: Sama bym tak poszalała :cool3: Quote
BoJa2 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Kara u Ciebie jak zwykle szaleństwo i wspaniała zabawa Quote
asiunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Hochland powinien wam płacić za reklamę ;) Hej!! O tym samym pomyslalam:evil_lol: Quote
beria Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Hochland powinien wam płacić za reklamę ;) I dopisać na opakowaniu "testowane na zwierzętach" ;) Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='beria']I dopisać na opakowaniu "testowane na zwierzętach" ;) Albo "testowane przez zwierzęta" -zupełnie inaczej brzmi:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='KaRa_TC']Era i jej ulubiony serek Jako osoba baaardzo blisko związana z firmą Hochland Poland serdecznie dziękuję za reklamę :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
PIKA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jako osoba baaardzo blisko związana z firmą Hochland Poland serdecznie dziękuję za reklamę :evil_lol: :evil_lol: ;) ... a gdzie honorarium? :mad: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PIKA napisał(a):a gdzie honorarium? :mad::evil_lol::evil_lol:PIKA też to miałam napisać ....może Piotr będzie pilotował sprawę honorarium :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PIKA napisał(a):a gdzie honorarium? :mad: Moje podziękowania stanowią honorarium samo w sobie :evil_lol: ... Quote
KaRa_ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jako osoba baaardzo blisko związana z firmą Hochland Poland serdecznie dziękuję za reklamę :evil_lol: :evil_lol: ;) ... A prosze bardzo:lol: pewnie juz zauwazyles,ze coraz wiecej osob kupuje Almette dzieki zdjeciom:lol: :evil_lol: Moje ziewacze i lizus na koniec Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Moje ziewacze i lizus na koniec Jakie słodziaste... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts