KaRa_ Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Spike te bum zrobil dlatego,iz Saba go skosila:lol: :lol: :lol: Jak ona zacznie biegac to wszystko lezy pozniej na ziemi:lol: :lol: Czgos szukaja kto dobiegnie do mety Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 widac ze psy szczesliwe :) dynamiczne zdjecia :) Quote
kinga.l Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Śliczne ! Zapraszam do mojej galerii . Nowe zdjęcia :razz: Quote
Honey Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KaRa, właśnie nadrobiłam zaległości w oglądaniu Twoich fotek. Sa cudowne - i fotki i psiaki ! :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Dzis ktos mi zarzucil,ze trzymam psy w kojcu i na lancuchu, ze co to za zycie,ze w ten sposob sie znecam nad nimi,ze nie maja tu zadnego zycia:mad: A sami widziecie czy one jakies ten tego sa? wedlug mnie one maja bardzo dobrze,nie wygladaja na 7nieszczesc jak ta osoba powiedziala, bo widziala ich tylko od tej strony, jak wrescie oplotuje podworko to wtedy beda biegac,nie mam zamiaru ich przeciez narazac na potracenie,zaginiecie:diabloti: Zabawy malpeczek Erci jezyczek i wrednotka Sharon Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Kara, nigdzie nie napisałaś, które psiątko dobiegło pierwsze na metę! :evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] Słodki wyraz pycholka... :loveu: :loveu: Serdecznie wspolczuję "tego kogoś", ma teksty powalające z nóg. :roll: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KaRa takimi bredniami się nie przejmuj ;) Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Znow moje dwie malpy Ercia i Sharon no i Deltka Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Spike te bum zrobil dlatego,iz Saba go skosila:lol: :lol: :lol: Jak ona zacznie biegac to wszystko lezy pozniej na ziemi:lol: :lol: Czgos szukaja kto dobiegnie do mety Tempo, tempo, tempo!!!!:multi: (Witam w Twojej galerii) Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Znow moje dwie malpy Ercia i Sharon no i Deltka Słodziste pycholki... :loveu: A Sharon, to sie chyba zawstydziła na tej jednej fotce. :p Quote
agabass Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ale super fotki i ile jaka masz fajna działeczke psiaki maja gdzie pobiegać super Quote
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Znow moje dwie malpy Masz kiełbase ?? :evil_lol: :evil_lol: Daj troche :evil_lol: :evil_lol: przejdziesz obok tych oczu ?? Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzis ktos mi zarzucil,ze trzymam psy w kojcu i na lancuchu, ze co to za zycie,ze w ten sposob sie znecam nad nimi,ze nie maja tu zadnego zycia:mad: A sami widziecie czy one jakies ten tego sa? wedlug mnie one maja bardzo dobrze,nie wygladaja na 7nieszczesc jak ta osoba powiedziala, bo widziala ich tylko od tej strony, jak wrescie oplotuje podworko to wtedy beda biegac,nie mam zamiaru ich przeciez narazac na potracenie,zaginiecie:diabloti: a kto takie bzdury gada? :roll: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 PIKA napisał(a):a kto takie bzdury gada? :roll: Jacys Jechowy,którym sie zabłądziło do naszgo domu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Otwórz wreście te drzwi! Nochalek I kiciulinka Quote
Honey Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ale im sie smycze polątały, hi hi :evil_lol: A tu moja ulubienica ;) ( wiesz która, prawda?) Quote
KaRa_ Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote=Honey A tu moja ulubienica ;) ( wiesz która, prawda?) Domyślam się:lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nochalek jaki nochalopagus wilgotniasty czekoladowy do BUZIAKOWANIA Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] I kiciulinka Kicik!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts