Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spike te bum zrobil dlatego,iz Saba go skosila:lol: :lol: :lol: Jak ona zacznie biegac to wszystko lezy pozniej na ziemi:lol: :lol:

Czgos szukaja

kto dobiegnie do mety

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis ktos mi zarzucil,ze trzymam psy w kojcu i na lancuchu, ze co to za zycie,ze w ten sposob sie znecam nad nimi,ze nie maja tu zadnego zycia:mad: A sami widziecie czy one jakies ten tego sa? wedlug mnie one maja bardzo dobrze,nie wygladaja na 7nieszczesc jak ta osoba powiedziala, bo widziala ich tylko od tej strony, jak wrescie oplotuje podworko to wtedy beda biegac,nie mam zamiaru ich przeciez narazac na potracenie,zaginiecie:diabloti:

Zabawy malpeczek

Erci jezyczek

i wrednotka Sharon

Posted

Kara, nigdzie nie napisałaś, które psiątko dobiegło pierwsze na metę! :evil_lol:
[quote name='KaRa_TC']

Słodki wyraz pycholka... :loveu: :loveu:

Serdecznie wspolczuję "tego kogoś", ma teksty powalające z nóg. :roll:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Spike te bum zrobil dlatego,iz Saba go skosila:lol: :lol: :lol: Jak ona zacznie biegac to wszystko lezy pozniej na ziemi:lol: :lol:

Czgos szukaja

kto dobiegnie do mety

Tempo, tempo, tempo!!!!:multi:
(Witam w Twojej galerii)

Posted

Dzis ktos mi zarzucil,ze trzymam psy w kojcu i na lancuchu, ze co to za zycie,ze w ten sposob sie znecam nad nimi,ze nie maja tu zadnego zycia:mad: A sami widziecie czy one jakies ten tego sa? wedlug mnie one maja bardzo dobrze,nie wygladaja na 7nieszczesc jak ta osoba powiedziala, bo widziala ich tylko od tej strony, jak wrescie oplotuje podworko to wtedy beda biegac,nie mam zamiaru ich przeciez narazac na potracenie,zaginiecie:diabloti:

a kto takie bzdury gada? :roll: