g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Alu, a więc Ozzy Kary to rodzinka Twojego Ozzulca? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Alu, a więc Ozzy Kary to rodzinka Twojego Ozzulca? :evil_lol:;) no a jak może niepodobny :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) no a jak może niepodobny :mad: A gdzież tam! Przeciez są jak dwie krople wody. :loveu: Nawet się nie orietujesz jak jeden z drugim zamieniają się domkami (tak jak w filmie). :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A gdzież tam! Przeciez są jak dwie krople wody. :loveu: Nawet się nie orietujesz jak jeden z drugim zamieniają się domkami (tak jak w filmie). :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Ozzy KaRy mniej miejsca zajmie w wyrku ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ale Ozzy KaRy mniej miejsca zajmie w wyrku ;) :evil_lol: Czepiasz się... A pomyśl co się dzieje w lokum pozostałych szczurków, jak Ozzulce zamienią się miejscami... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol: Czepiasz się... A pomyśl co się dzieje w lokum pozostałych szczurków, jak Ozzulce zamienią się miejscami... :evil_lol: :evil_lol:szczurki miałyby eksmisję :evil_lol: Quote
beria Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='KaRa_TC']Cala szostka od prawej :Ozzy,Pepsi,Tynia,Supra,Clio i Gremlinka 6slicznych ogonkow Gremlinka jest cudna :loveu: Moja córka chce po przeprowadzce mieć szczurka. Powiem jej, że się zgodzę, ale tylko na takiego rudasa :diabloti: (i tak jej szczurka kupię, ale mnie się podoba rudy). Kara jak długo żyją szczurki? Quote
arima Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 A mi sie ten brązowy najbardziej podoba:cool3: Ale chyba bym sie ich bała:oops: Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):szczurki miałyby eksmisję :evil_lol: Już sobie to wyobrażam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestes pewna, ze piątka szczurków nie pokonałaby Ozzulca? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 beria napisał(a): Kara jak długo żyją szczurki? 3-4lata to najdłużej, i jesli chesz córce kupić szczura to napewno nie radze z sklepu zoologicznego bo albo kupisz jesli szczurzyce to w ciązy, albo agresorka jakiegos z zepsota psychika albo poprostu chorego. Wiec jesli chodzi o zakup szczura to najlepiej z domowych malych hodowli, skad wezmiesz zdrowego i odchowanego szczurka;) Quote
zaba14 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Kara a Ty rozmnazasz swoje szczurki ?? Przyznam że takiego rudaska jeszcze nigdy nie widziałam :) Quote
KaRa_ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 zaba14 napisał(a):Kara a Ty rozmnazasz swoje szczurki ?? Przyznam że takiego rudaska jeszcze nigdy nie widziałam :) Raz rozmnożyłam bo miałam odpowiedniego samca i dobra samice;) Tak,ze ich dzieci sa bardzo duze (Tynia i Pepsi) po ojcu, i zdrowe po matce. Myślałam nad rozmnożeniem kiedyś Pepsi ale samca odpowiedniego nie miałam,żeby utrzymac linie;) Quote
zaba14 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 niestety nie kojazy imion Twoich podopiecznych ;) a ten rudasek nadaje sie do rozrodu czy nie? Miałas chetnych na szczuraski? :) Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 arima napisał(a):A mi sie ten brązowy najbardziej podoba:cool3: Ale chyba bym sie ich bała:oops: a to tak jak ja :oops: Jakies mam dziwne podejscie do gryzoni :roll: Quote
KaRa_ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 zaba14 napisał(a):niestety nie kojazy imion Twoich podopiecznych ;) a ten rudasek nadaje sie do rozrodu czy nie? Miałas chetnych na szczuraski? :) Ozzy ten rudy nie nadaje sie poniewaz jest baaardzo agresywny. A z chętnymi na szczurki nie jest latwo czesto sie rozmyslaja i pozniej maluszki zostaja;) Quote
beria Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Rudas jest super i ma takie czerwone oczki :cool3: Quote
arima Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kara a jak sie objawia agresja u szczura??? On atakuje:-o ?? Quote
KaRa_ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 arima napisał(a):Kara a jak sie objawia agresja u szczura??? On atakuje:-o ?? Tak atakuje,syczy i wogole. Ten moj Ozzy ma poprzewracane w glowie czasem jest kochaniutki,przytulasny, a czasem idziesz sobie gdy on biega po pokoju i rzuca ci sie na noge i gryzie a on ma dlugie zeby wiec boli i nadodatek nie chce puscic:roll: wiec robi dziurki niezle w nogach badz rekach:razz: Quote
KaRa_ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Troche nowych fotek bo dawno nie bylo;) Czas na Spike i Sabcie ;) Spike i Saba nie ma to jak tarzanie sie w sniegu uszko drugie uszko brzuszek i razem Quote
g_o_n_i_a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Coza zimowe igraszki... :lol: :loveu: Piękne czekoladki... :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Wreszcie fotasy psiutow :multi: :multi: :multi: ... Się wyszalały hehehe :lol: :lol: :lol: ... Quote
arima Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kara umarłabym ze strachu jakby ten rudzielec mnie napadł:crazyeye: :shock: :lying: Quote
KaRa_ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 arima napisał(a):Kara umarłabym ze strachu jakby ten rudzielec mnie napadł:crazyeye: :shock: :lying: Nie dziwie sie:lol: Moja siostra nienawidzi tego szczura bo kiedys gdy weszla do pokoju bieg na nia, a ona szybko na kanape i zaczela sie drzec,ze mam go wziasc bo ja chce zaatakowac:lol: :lol: :lol: A gryzie mocno kiedys troszke skory mi z piety wyrwal:lol: Quote
KaRa_ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Zapomnialam napisac,ze planuje nabyc rodowodowego szczura rasy DUMBO albo DUMBO REX :) Quote
Recommended Posts