Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;) no a jak może niepodobny :mad:

A gdzież tam! Przeciez są jak dwie krople wody. :loveu: Nawet się nie orietujesz jak jeden z drugim zamieniają się domkami (tak jak w filmie). :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A gdzież tam! Przeciez są jak dwie krople wody. :loveu: Nawet się nie orietujesz jak jeden z drugim zamieniają się domkami (tak jak w filmie). :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:ale Ozzy KaRy mniej miejsca zajmie w wyrku ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol:ale Ozzy KaRy mniej miejsca zajmie w wyrku ;)

:evil_lol: Czepiasz się... A pomyśl co się dzieje w lokum pozostałych szczurków, jak Ozzulce zamienią się miejscami... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:evil_lol: Czepiasz się... A pomyśl co się dzieje w lokum pozostałych szczurków, jak Ozzulce zamienią się miejscami... :evil_lol: :evil_lol:
szczurki miałyby eksmisję :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Cala szostka

od prawej :Ozzy,Pepsi,Tynia,Supra,Clio i Gremlinka

6slicznych ogonkow

Gremlinka jest cudna :loveu: Moja córka chce po przeprowadzce mieć szczurka. Powiem jej, że się zgodzę, ale tylko na takiego rudasa :diabloti: (i tak jej szczurka kupię, ale mnie się podoba rudy). Kara jak długo żyją szczurki?

Posted

szczurki miałyby eksmisję :evil_lol:

Już sobie to wyobrażam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestes pewna, ze piątka szczurków nie pokonałaby Ozzulca? :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Kara jak długo żyją szczurki?
3-4lata to najdłużej, i jesli chesz córce kupić szczura to napewno nie radze z sklepu zoologicznego bo albo kupisz jesli szczurzyce to w ciązy, albo agresorka jakiegos z zepsota psychika albo poprostu chorego. Wiec jesli chodzi o zakup szczura to najlepiej z domowych malych hodowli, skad wezmiesz zdrowego i odchowanego szczurka;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Kara a Ty rozmnazasz swoje szczurki ??

Przyznam że takiego rudaska jeszcze nigdy nie widziałam :)

Raz rozmnożyłam bo miałam odpowiedniego samca i dobra samice;) Tak,ze ich dzieci sa bardzo duze (Tynia i Pepsi) po ojcu, i zdrowe po matce. Myślałam nad rozmnożeniem kiedyś Pepsi ale samca odpowiedniego nie miałam,żeby utrzymac linie;)

Posted

arima napisał(a):
A mi sie ten brązowy najbardziej podoba:cool3:
Ale chyba bym sie ich bała:oops:

a to tak jak ja :oops: Jakies mam dziwne podejscie do gryzoni :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
niestety nie kojazy imion Twoich podopiecznych ;) a ten rudasek nadaje sie do rozrodu czy nie?
Miałas chetnych na szczuraski? :)

Ozzy ten rudy nie nadaje sie poniewaz jest baaardzo agresywny. A z chętnymi na szczurki nie jest latwo czesto sie rozmyslaja i pozniej maluszki zostaja;)

Posted

arima napisał(a):
Kara a jak sie objawia agresja u szczura??? On atakuje:-o ??

Tak atakuje,syczy i wogole. Ten moj Ozzy ma poprzewracane w glowie czasem jest kochaniutki,przytulasny, a czasem idziesz sobie gdy on biega po pokoju i rzuca ci sie na noge i gryzie a on ma dlugie zeby wiec boli i nadodatek nie chce puscic:roll: wiec robi dziurki niezle w nogach badz rekach:razz:

Posted

Troche nowych fotek bo dawno nie bylo;) Czas na Spike i Sabcie
;)
Spike

i Saba

nie ma to jak tarzanie sie w sniegu

uszko

drugie uszko

brzuszek

i razem

Posted

arima napisał(a):
Kara umarłabym ze strachu jakby ten rudzielec mnie napadł:crazyeye: :shock: :lying:

Nie dziwie sie:lol: Moja siostra nienawidzi tego szczura bo kiedys gdy weszla do pokoju bieg na nia, a ona szybko na kanape i zaczela sie drzec,ze mam go wziasc bo ja chce zaatakowac:lol: :lol: :lol: A gryzie mocno kiedys troszke skory mi z piety wyrwal:lol: