zaba14 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Oo... zając :P u mnie na polu tez juz nie raz spotkałam takie stworzenia.. są ogromneee :) Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 zaba14 napisał(a):Oo... zając :P u mnie na polu tez juz nie raz spotkałam takie stworzenia.. są ogromneee :) My też spotykamy często zające ale u nas są jakieś takie malutkie :lol: Quote
Lucy* Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 O rany ile pięknych zdjęć !!! :loveu: :loveu: A to zrobiła dziś moja Sara panu paczkowemu hahahahaha :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Strusia udaje czy wiosny szuka? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A Deltka, piękna panna, widzę, ze ma długą smyczkę/linkę, jak my. Quote
KaRa_ Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Clio wrescie wyzdrowiala, chociaz ma czasem problemy z rownowaga A tutaj jej siostrzyczka Supra Pepsi córka Supry siostra Pepsi Tynia Gremlinka a na koncu wielkolud Ozzy:diabloti: Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']Clio wrescie wyzdrowiala, chociaz ma czasem problemy z rownowaga A tutaj jej siostrzyczka Supra Pepsi córka Supry siostra Pepsi Tynia Gremlinka a na koncu wielkolud Ozzy:diabloti: Jakie one fajne :) Też chciałam szczurka ale koleżanka jak przyszła z jednym to nam kot ze strachu omal na zawał nie umarł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 zaba14 napisał(a):Pysia a czy napewno kota macie hehe? :) Wiesz co nieraz tak koty raguja na szczury;) ponoc szczury maja jakis specyficzny zapach..ile w tym prawdy to nie wiem;) Ale wiadomo tez niektlre koty poluja na szczury, lecz zjadaja najczesciej od glowy do tlowia pupki z ogonami zostawiaja, bo boja sie strychliny, ktora nie zawsze wystepuje;) Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 zaba14 napisał(a):Pysia a czy napewno kota macie hehe? :) Nie wiem:niewiem: Wiem na 100% że mam dwie suczki niufki a co do kota to pewna nie jestem....On nie zachowuje sie jak kot...Czasem mam wrazenie że to pies w kociej skórze :evil_lol: Nawet na cicici nie reaguje tylko na gwizdanie.... A oprócz szczurów to myszy teżsiepanicznie boi :evil_lol: I chomików..i świnek morskich...A jak zobaczył królika to w katatonie wpadł :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Na spacerku dzisiaj spotkalam dogomaniackie psiaki Megi i Raje z ich wlascicielka ;) Quote
beria Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']Clio wrescie wyzdrowiala, chociaz ma czasem problemy z rownowaga A tutaj jej siostrzyczka Supra Pepsi córka Supry siostra Pepsi Tynia Gremlinka a na koncu wielkolud Ozzy:diabloti: Ja się w tym pokreiweństwie nie umiem rozeznać :hmmmm: Proszę o uproszczone drzewo genealogiczne. :lol: Dobrze, że Clio wraca do formy. Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Słodkie szczurki... :multi: A mozna prosić fotkę wszystkich razem? :lol: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Słodkie szczurki... :multi: A mozna prosić fotkę wszystkich razem? :lol: Mam takie fajne zdjecia szczurkow razem ale cos mi album nie dziala:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Kara, ja zaczekam. ;-) Proboj do skutku, takie piękne scuuurki trzeba podziwiac. :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Cala szostka od prawej :Ozzy,Pepsi,Tynia,Supra,Clio i Gremlinka 6slicznych ogonkow Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :multi: :multi: Ślicznie razem wygladają... Familiada :multi: :loveu: Wszystkie scurecki śliczne :loveu:, a Ozzulec jak się wyróznia (taki duuuzy)... :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::multi: :multi: Ślicznie razem wygladają... Familiada :multi: :loveu: Wszystkie scurecki śliczne :loveu:, a Ozzulec jak się wyróznia (taki duuuzy)... :evil_lol: Ozzy wcale nie taki duzy mialam o wiele wiekszego szczura kiedys od niego:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ale obecnie z tej gromadki, to Ozzy jest największy i to cudne futerko, Tynia tez ma śliczne... W ogole wszystkie cudne. :loveu: Ja tam szczurkow na co dzien nie widze, a Ozzy to kawał chłopca. Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ozzy musi być wielki chłop , bo jak by to wyglądało mały Ozzy ;)i nawet futerko kolorek ma podobny ;) Quote
Recommended Posts