KaRa_ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Z Clio już troche lepiej masowanie łapek jej pomogło zaczyna chodzić, troche sie chwieje itp. ale lepiej dzis nawet sporo zjadla...Jaka ulga... po było naprawde nie ciekawie... Troche zdjęć Ery Mój węzeł Nie oddam go nikomu! Kołami do góry No dobra masz, podziele sie Co tam jest? i szlejemy! Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Przekomicznie tu wyszła :lol: :lol: :lol: ... Quote
beria Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Kołami do góry Nowa odmiana gimnastyki sportowej - akrobatyczne ćwiczenia ze sznurem :lol: Jak tam łapki Clio? Quote
Lucy* Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaka zniesmaczona :lol: :lol: :lol: "zamiast sie bawić foty robią" :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piękne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 ale wygimnastykowanego masz psiaka :lol: :lol: :lol: na gimnastyke z nim :lol: :lol: za łapki trzymamy kciuki :p Quote
KaRa_ Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Dzisiaj mialam psia bojke...Mezo zaatakowal Delte to ja biegiem w jej obrone no i Mezo rzucil sie na mnie, wiec ugryzl mnie w noge (dobrze,ze mialam grube jensy) i tylko mam siniaka, no i w reke ale to troszke krwi polecialo dzieki Spike bo jak to zobaczył to odrazu zrzucil sie na Meza...takich hukiem sie rzucił na niego,że aż go wywalił.... A Sabcia po sprawie przybiegla i kazdego psa podoporzadkowala... Teraz mnie reka troszke boli bo wybil te kly ale nie jest zle... alez mi sie zaczely moje 18te urodziny:shake: Ze kazdy pies sie pobryzl no i ja oberwalam Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 niech ci raczka zdrowieje i ucaluj psiaki :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 KaRa masz dzisiaj 18tkę :crazyeye: no to wszystkiego najlepsiejszego i zdrówka dla całej twojej gromadki :multi: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']KaRa masz dzisiaj 18tkę :crazyeye: Tak:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='KaRa_TC']Tak:lol: :lol: :lol:STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='KaRa_TC']Tak:lol: :lol: :lol: no i czemu się nie chwalisz ?? :mad: Dorosłości to namiastka Gdy nadejdzie osiemnastka Śmiało ściągaj swój pas cnoty - Chłopcy wezmą Cię w obroty Tańcz od rana do wieczora - Na skrupuły przyjdzie pora By Cię nie dopadły gary I ględzący wciąż mąż stary! W Dniu 18 Urodzin życzę Ci: subtelnej niecierpliwości wiosny. łagodnego wzrastania lata. cichej dojrzałosci jesieni. mądrości dostojnej zimy. Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: :popcorn: :popcorn: :popcorn: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no i czemu się nie chwalisz ?? :mad: Eee tam 18te urodziny, jak kazde inne bo rok do przodu, tylko roznich sie w nich to,ze jak cos przekrece mopge isc za kratki:lol: :lol: :lol: Quote
Iv Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Niech Ci sie spelnia Twoje marzenia:loveu: Badz szczesliwa, radosna Niech w Twoim sercu zawsze bedzie wiosna:lol: A gdy na policzkach pojawi sie lezka Do siebie przytul przyjaciela-pieska;) Quote
Kiessa Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Duzo usmiechu, czulej milosci. Udanych imprezek i wspanialych gosci Zdrowego zycia, poznej starosci. Niech zawsze radosc, w twym sercu gosci. :lol::p:mdrmed: Quote
Patka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [SIZE="6"]wszytkiego naj naj lepszego niech spełnia się Twoje najskrytsze mazrenia :) wielkie buziaki od całego stadka :) Quote
zaba14 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Rozsądku w życiu, umiaru w piciu, dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. ciągłej radości, szczęścia w miłości, wspanialej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu, rekordów bicia i 100 lat życia. :tort: :BIG: :tort: :BIG: :tort: :BIG: :tort: :drink1: :drink1: :drink1: życzy Ania z Mikim ;) Quote
malawaszka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :multi: :multi: :multi: 100 lat :multi: :multi: :multi: teraz pewnie już imprezka na całego :beerchug: :drinka: :drink1: :knajpa: :cunao: :drinking: :BIG: :tort: :bday: Quote
Recommended Posts