KaRa_ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):A nie myślałaś żeby w domu małe ZOO otworzyć? :evil_lol: Przecież tam istny zwierzyniec jest :lol: ... Za mało gatunków mam zwierząt bo tylko 6;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Kara, to ja zazdroszę... Taki ślicznotki! :multi: Chyba musze pomyslec nad sprowadzeniem do domu drugiego kota... :placz: Quote
Iv Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tez bym chciala miec kicie, ale na razie to niemozliwe:roll: Quote
KaRa_ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Gonia w schronisku wiele jest kociakow ;) Sprowadzaj sobie i to jak najszybciej:lol: Szymek Ma goscia:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']Gonia w schronisku wiele jest kociakow ;) Sprowadzaj sobie i to jak najszybciej:lol: Szymek Ma goscia:roll: Kara, nie sądzisz, ze jest zadzwiające podobieństwo między Szymkiem a Gościem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U mnie to nie takie łatwe sprowadzić kota. Wiesz ile się namęczyłam zanim udało mi się namówić mamę na Tadka? I to jeszcze było na zasadzie faktu dokonanego (ale jak cos mogłam go zwrocic). Na szczescie ruda kulka okazała się słodkim maluchem, który rozkruszył najtwardsze serca i nie było mowy o oddaniu. :evil_lol: Jeszcze troche, a bede pełnoletia i wtedy to napewno wybiorę się po kicię do schroniska. :diabloti: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :lol::lol:jakie obserwatory :lol::lol: [quote name='g_o_n_i_a']Kara, nie sądzisz, ze jest zadzwiające podobieństwo między Szymkiem a Gościem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No umaszczenie na pewno :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Szymuś :multi:cudeńko uszaste a kociambry są extra ;)/mój TZ dokarmia w pracy dzikusy , jeden jest rewelacyjny , rudy ale tak dziki że nie da się zwabić na nic :shake: Quote
Lucy* Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='KaRa_TC']:niewiem: :niewiem: :niewiem: Nuuudy Czy ktoś tu się już nauczył miauczeć od tych kocurków :lol: :lol: ?? Quote
anetta Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jakie masz duze podworko :cool3: super fotki :lol: A obydwa gryzonie na ostatnim zdjeciu zwalaja z nog :mdrmed: Quote
KaRa_ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 A teram dam fotki takie jakie znalazlam na kompie, bo nie mialam ochoty robic dzisiaj nowych fot bo wywiadoke w szkole mialam:roll: :roll: :roll: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):A teram dam fotki takie jakie znalazlam na kompie, bo nie mialam ochoty robic dzisiaj nowych fot bo wywiadoke w szkole mialam:roll: :roll: :roll: I co dostałaś po łapkach ?? :evil_lol: :evil_lol: i zdjeć robisz nie możesz ?? Przyznaj no sie .. przyznaj :cool1: Quote
Alka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Lucy* napisał(a):I co dostałaś po łapkach ?? :evil_lol: :evil_lol: i zdjeć robisz nie możesz ?? Przyznaj no sie .. przyznaj :cool1: Kara i jak po wywiadówce ? :razz: Może dzis najdzie cie ochota na nowe fotki? ;) Quote
KaRa_ Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Po wywiadowce tak srednio :roll: moglo byc gorzej ale tez moglo byc lepiej ;) Pozniej moze dam jakies fotki...a tak wogole musze dac aparat do naprawy bo go troszke uszkodzilam bo przypadkiem wlozylam go do tortu:roll: :roll: :roll: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']Po wywiadowce tak srednio :roll: moglo byc gorzej ale tez moglo byc lepiej ;) Pozniej moze dam jakies fotki...a tak wogole musze dac aparat do naprawy bo go troszke uszkodzilam bo przypadkiem wlozylam go do tortu:roll: :roll: :roll: :lying: ale na torty to się jakies postacie stawia a nie aparaty :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):a tak wogole musze dac aparat do naprawy bo go troszke uszkodzilam bo przypadkiem wlozylam go do tortu:roll: :roll: :roll: Szkoda tortu :shake: ... Quote
KaRa_ Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Tort był cały tylko jeden kawałek ucierpiał:lol: :evil_lol: Zabawy mojego brata i Ery:roll: kto kogo pierwszy wystraszy Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Brat Straszyciel :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny torcik :shake: Quote
moon_light Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 aa moj typ to sharon :D sliczna pannica z niej :D Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Tak sobie myślę... że Twoje pieski można oglądać cały rok :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 hahaha Sharon na rodzynki wstąpiła??? :evil_lol: moja Luna wcina rodzyneczki na łące :diabloti: :lol: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka'] hahaha Sharon na rodzynki wstąpiła??? :evil_lol: moja Luna wcina rodzyneczki na łące :diabloti: :lol: Naszczęście nie :lol: :lol: Ona zjadała marchewke z miseczki, za króliczymi rodzynkami nie przepada, woli sułtańskie:lol: :lol: :lol: Moon_light ciesze się,że psina podoba się;) Lucy dziękuje za styczniową kartke jest śliczna:cool3: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka'] hahaha Sharon na rodzynki wstąpiła??? :evil_lol: moja Luna wcina rodzyneczki na łące :diabloti: :lol: czyżby takie pyszne były? :crazyeye: dobrze ,że Tuffi nie lubi "rodzynek" ;) Quote
Recommended Posts