Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A nie myślałaś żeby w domu małe ZOO otworzyć? :evil_lol:
Przecież tam istny zwierzyniec jest :lol: ...

Za mało gatunków mam zwierząt bo tylko 6;)

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Gonia w schronisku wiele jest kociakow ;) Sprowadzaj sobie i to jak najszybciej:lol:

Szymek

Ma goscia:roll:

Kara, nie sądzisz, ze jest zadzwiające podobieństwo między Szymkiem a Gościem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
U mnie to nie takie łatwe sprowadzić kota. Wiesz ile się namęczyłam zanim udało mi się namówić mamę na Tadka? I to jeszcze było na zasadzie faktu dokonanego (ale jak cos mogłam go zwrocic). Na szczescie ruda kulka okazała się słodkim maluchem, który rozkruszył najtwardsze serca i nie było mowy o oddaniu. :evil_lol: Jeszcze troche, a bede pełnoletia i wtedy to napewno wybiorę się po kicię do schroniska. :diabloti:

Posted

:lol::lol:jakie obserwatory :lol::lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Kara, nie sądzisz, ze jest zadzwiające podobieństwo między Szymkiem a Gościem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No umaszczenie na pewno :evil_lol:

Posted

Szymuś :multi:cudeńko uszaste
a kociambry są extra ;)/mój TZ dokarmia w pracy dzikusy , jeden jest rewelacyjny , rudy ale tak dziki że nie da się zwabić na nic :shake:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A teram dam fotki takie jakie znalazlam na kompie, bo nie mialam ochoty robic dzisiaj nowych fot bo wywiadoke w szkole mialam:roll: :roll: :roll:

I co dostałaś po łapkach ?? :evil_lol: :evil_lol: i zdjeć robisz nie możesz ?? Przyznaj no sie .. przyznaj :cool1:

Posted

Lucy* napisał(a):
I co dostałaś po łapkach ?? :evil_lol: :evil_lol: i zdjeć robisz nie możesz ?? Przyznaj no sie .. przyznaj :cool1:

Kara i jak po wywiadówce ? :razz: Może dzis najdzie cie ochota na nowe fotki? ;)

Posted

Po wywiadowce tak srednio :roll: moglo byc gorzej ale tez moglo byc lepiej ;) Pozniej moze dam jakies fotki...a tak wogole musze dac aparat do naprawy bo go troszke uszkodzilam bo przypadkiem wlozylam go do tortu:roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Po wywiadowce tak srednio :roll: moglo byc gorzej ale tez moglo byc lepiej ;) Pozniej moze dam jakies fotki...a tak wogole musze dac aparat do naprawy bo go troszke uszkodzilam bo przypadkiem wlozylam go do tortu:roll: :roll: :roll:
:lying: ale na torty to się jakies postacie stawia a nie aparaty :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

hahaha Sharon na rodzynki wstąpiła??? :evil_lol: moja Luna wcina rodzyneczki na łące :diabloti: :lol:

Naszczęście nie :lol: :lol: Ona zjadała marchewke z miseczki, za króliczymi rodzynkami nie przepada, woli sułtańskie:lol: :lol: :lol:

Moon_light ciesze się,że psina podoba się;)
Lucy dziękuje za styczniową kartke jest śliczna:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']

hahaha Sharon na rodzynki wstąpiła??? :evil_lol: moja Luna wcina rodzyneczki na łące :diabloti: :lol:

czyżby takie pyszne były? :crazyeye:

dobrze ,że Tuffi nie lubi "rodzynek" ;)