dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Moja mama myslala,ze to Delta lecz to jest rasa psa ktora mi sie marzy;-) suuuuperancki i taki czekoladkowy :D ;) i te łoczy :D Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='KaRa_TC'];) Wczoraj upolowala wrobelka, naszczescie ostatniej chwili wyciaglam jej go z buzi i byl caly...trzymala go jedynie lekko w pysku:roll: Może Sharon to aporter na ptactwo jest :lol: Wiesz Kara, wczoraj Ziute wyciagalam z za regału :roll: Chyba wykrakalas :roll: :lol: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):Wiesz Kara, wczoraj Ziute wyciagalam z za regału :roll: Chyba wykrakalas :roll: :lol: Nic sie jej nie stało? Moze przykryj ta dziure miedzy regalem a sciana deska, bo to naprawde niebezpieczne... Ja pamietam jak ja szukalam mojej zeberki Bialej :lol: bardzo podobna do Twojej, no i slysze pukanie patrze a ona za regalam prawie przy samej podlodze:roll: No ale wyciagnelam ja i bylo ok tylko byla w szoku Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 KaRa_TC napisał(a):Nic sie jej nie stało? Moze przykryj ta dziure miedzy regalem a sciana deska, bo to naprawde niebezpieczne... Ja pamietam jak ja szukalam mojej zeberki Bialej :lol: bardzo podobna do Twojej, no i slysze pukanie patrze a ona za regalam prawie przy samej podlodze:roll: No ale wyciagnelam ja i bylo ok tylko byla w szoku Kara nic jej się nie stalo a i na zszokowaną wcale nie wygladała :lol: siedziala sobie na podlodze i się rozgladała :lol: Większy szok przezylam jak ją Saba wylizała :roll: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 No to dobrze,ze nic sie nie stalo;) To miala myju myju Ziuta:lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 KaRa_TC napisał(a):To miala myju myju Ziuta:lol: :lol: :lol: Daj spokój, jak myślalam, ze ona nie zyje :shake: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Saba, ruszyla jak szczala Nic w tym dole nie ma ciekawego MEzo Mezo i Sabcia Mamy lodowiskio Sabunia Deltka je kosteczke Quote
Justa Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ale szczęsliwe i wolne... KAra słoneczko kochane to Twoja działeczka? Jesli tak to gdzie jest dom?:-o Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Justa napisał(a):KAra słoneczko kochane to Twoja działeczka? Jesli tak to gdzie jest dom?:-o To nie moja dzialeczka, ja mam troszke wiekszą bo hektar ziemi:lol: Tylko,ze moja nie ogrodzodzona, dopiero plot bedzie stawiany na wiosne moze lato ale to na 3000metrach ;) Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Dalej obiadajaca sie Delta Sprobuj mi tylko ja odebrac... Zimowe Saby futro;) Sabula ta tez obzera sie:roll: i moje ulubione foto Saby;) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dalej obiadajaca sie Delta Sprobuj mi tylko ja odebrac... te foty sa ZARABISTE Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dalej obiadajaca sie Delta Sprobuj mi tylko ja odebrac... Krwawe te foty :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 o bosze to Ozzy przy niej jak maxykański nagi pies :oops: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o bosze to Ozzy przy niej jak maxykański nagi pies :oops: A se wyobraź, ze moja ma jeszcze gęściejsze :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):A se wyobraź, ze moja ma jeszcze gęściejsze :evil_lol::mad: jeszcze mnie drażnij :eviltong: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: jeszcze mnie drażnij :eviltong: spoko za to nasze psy moga startowac w konkursie jak najmniej siersci na cm2 ;) :eviltong: :placz: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):spoko za to nasze psy moga startowac w konkursie jak najmniej siersci na cm2 ;) :eviltong: :placz::evil_lol: i PIKA będzie nam zazdraszczać :razz: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: i PIKA będzie nam zazdraszczać :razz: i nigdy nam nie dorowna :evil_lol: legalnie :cool1: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a): Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: i PIKA będzie nam zazdraszczać :razz:i nigdy nam nie dorowna :evil_lol: legalnie :cool1: A ja se wystartuje w konkursie "ktory pies wytrzyma najdłuzej na mrozie" :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):A ja se wystartuje w konkursie "ktory pies wytrzyma najdłuzej na mrozie" :evil_lol: zlosliwa :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 To moja Sabcia i Spike to by sie nadawaly ten na konkurs o mrozie, jak one lubia zima spac na sniegu jak je zasypuje snieg:roll: :lol: Spike i MEzo Spike meczy sie nad kosteczka trudno podniesc, przymarzla ej no rusz sie troche Oddaj mi to kosc to moja Mezo Quote
Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='zaba14']HeHeHe jakie smieszne zdjecie :D Mniam, mniam ...pyszne było :ylsuper: Quote
Recommended Posts