Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arima napisał(a):
A ile ona ma lat??Na staruszke nie wygląda 8)

Sabcia ma coś około 9lat, wiec najmlodsza juz nie jest :wink: Ale po jej zachowaniu nie widać,że tyle ma :wink:

Posted

ale słodziuche brzucho :angel: :angel:

moze mi sie niedługo uda je wydrapać :lol: :D

a jak tam kociaki wszystkie juz oddane?? a nie ma fotek mojego chrzesniaka juz pewnie duzy z niego chłopaczek :wink: :D

Posted

Moja mała łobuzica Delta

i staruszka Sabunia

i "pozowane"
Saba: ale tu nuda nic tylko ziewac...

Delta: Zgadzam sie nieciekawie tutaj...

Spike: A mi sie podoba...

razem: ooo jedzonko

Kto ma najdłuższy język?

Spike: Ale siara jestem tu rodzynkiem

Posted

Dziś miałam pecha i pierwszego Spike zaczełam głaskac i tulić, to Sabcia na ten widok z warkotem rzuciła się na Spike...tak,że biedulek ma pychol pogryziony, a ja zadrapana bo musiałam ją odciągnąc :roll: A w kojcu to było wiec nie miałam zabardzo jak ją odgonić od Spike wiec za ogon a ona ma sporo siły wiec jak mnie aż zarzuciła :roll: Ale po chwili było dobrze jak polałam je wodą z miski :roll: :roll: :roll:
A teraz kicie :wink:
Roni vel Hyzio

Czarna

Ruda

Ruda z Fiołkiem

oraz Ruda z Ronim

Posted

angiewoop napisał(a):
Kara TC co to za rasa tych twoich psiakow ,gdzies tam doczytalam ze to jakies czekoladowe psy ale czy taka rasa istnieje?? :-? :roll:

To są czystej krwi kundle :lol:

Posted

Co??? te cztery co sa takie podobne do siebie????kundle???
normalnie sa wypasione ,ja dalabym sobie reke obciac ze to jakies wypasione rasowce,a tak po za tym jak sie chowa szóstke psów w domu?? :D 8)

Posted

angiewoop napisał(a):
Co??? te cztery co sa takie podobne do siebie????kundle???
normalnie sa wypasione ,ja dalabym sobie reke obciac ze to jakies wypasione rasowce,a tak po za tym jak sie chowa szóstke psów w domu?? :D 8)

Taa cała czwórca to kundle :lol: Ale troche przypominaja australijska rase kelpie :wink: Wiec ściemniam,że to one jak widze,że ktoś niedoświadczony pyta sie o rase :lol: A 6psów łatwo sie nie trzyma, gdy przez 9godzin dziennie mnie nie ma :roll: 3 na dworze, 2 w domu, i ten znaleziony w garażu :wink: Ale jak wracam z szkoły mają wszystkie długie spacery, najlepiej ma się Era,Sharon i Benji gdyż moja mama z nimi wychodzi na krótkie spacery gdy jestem w szkole :wink: A czekoladki muszą czekać jak wróce z szkółki na spacerek :roll:

Posted

bellatriks napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
i zła Erka
czy ona chce mnie dziabnąć za karę, że nie skomentowałam fotek z kotami??? :roll:

Ha zgadłaś! :lol: Era dba o to żeby każda seria zdjęć miała komenty :lol: Ale wybaczyła Ci za nieskomentowanie :wink:

Posted

Taaa Sharon nienawidzi pozować :wink: Jak chce jej zrobic zdjecie to zawsze się wiersci :evilbat:

Malawaszka no wiec gadałam z mamą na spokojnie, bo napoczątku mnie nerwy troche poniosły. Wiec mama mówi,że jak gościu zobaczył psa to odrazu sie zakochał i miał już sznaucera tylko zdech mu jakiś czas temu.