KaRa_ Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Jest prawie,że idealnym psem! Kotami sie dogaduje,z psami także, nauczyłam go chodzić na smyczy, naprawde kochany pies! Tylko,że nie umie powiedziec kiedy chce na dwór i czasem ma wpadkie,że znajdzie sie jakaś bombe na podłodze :oops: Ale wiadomo da sie tego odluczyc, bo uczy sie bardzo syzbko :wink: Quote
KaRa_ Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 i znów Deltka z spacerku i Benji z Era szaleja króliczek ze mnie :lol: cała trójca sharon już biegne do Ciebie gonimy Ere Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Kara widze,że Ty też na spacery na dwie tury już musisz chodzić? 8) :lol: Quote
KaRa_ Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 arima napisał(a):Kara widze,że Ty też na spacery na dwie tury już musisz chodzić? 8) :lol: taaa teraz chodze trójkami :lol: 1partia to kolory mieszane, a druga to czekolady :wink: Chociaz czesto z Delta spaceruje sama gdyz tak jakos lubie :lol: Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 No ja też już na jeden raz sobie nie radze :lol: Quote
KaRa_ Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 i jeszcze troche fotek :roll: :roll: :roll: biegniemy zła Erka :wink: co tu smierdzi? cała trójca sharon grzecznie siedze i Erka Quote
zaba14 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 arima napisał(a):No ja też już na jeden raz sobie nie radze :lol: miec szostke psow [i to jeszcze takich :lol: ] to ja sie wcale nie dziwie :lol: :lol: :lol: :lol: KaRa a dawałas małego na allegro ?? Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Nie mam konta na allegro wiec nie dałam :oops: :oops: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Stare zdjęcie,które było użyte do bloga dlatego jest obrobione :roll: Wszystkie moje czekolady :wink: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 zaba14 napisał(a):No to moze warto kogos poprosic? :) Tylko ja nie wiem kto ma tam login żeby wstawił, bo przeciez nie bede zakładać nowego tematu żby sie pytać :oops: Quote
zaba14 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 KaRa_TC napisał(a):zaba14 napisał(a):No to moze warto kogos poprosic? :) Tylko ja nie wiem kto ma tam login żeby wstawił, bo przeciez nie bede zakładać nowego tematu żby sie pytać :oops: mozna w tytule zmienic :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 zaba14 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):zaba14 napisał(a):No to moze warto kogos poprosic? :) Tylko ja nie wiem kto ma tam login żeby wstawił, bo przeciez nie bede zakładać nowego tematu żby sie pytać :oops: mozna w tytule zmienic :lol: :lol: Heh o tym nie pomyślałam :oops: Zaraz dam to na temacie o szczeniaku na PwP :wink: Quote
zaba14 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 spoko :) bo ja niestety nie kojaze kto jeszcze ma konto na allegro.. :) Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 zaba14 napisał(a):spoko :) bo ja niestety nie kojaze kto jeszcze ma konto na allegro.. :) A Ty masz?ze piszesz że kto jeszcze ma? :lol: Quote
zaba14 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 KaRa_TC napisał(a):zaba14 napisał(a):spoko :) bo ja niestety nie kojaze kto jeszcze ma konto na allegro.. :) A Ty masz?ze piszesz że kto jeszcze ma? :lol: jakbym miala to juz bym Ci zaproponowala :lol: :lol: Natalia ma (coztego) ale ona chyba w Krakowie jest, nic nie wiem :lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26681&start=0 wystarczy napisać do którejś z osób które się tam zgłosiły Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 zaba14 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):zaba14 napisał(a):spoko :) bo ja niestety nie kojaze kto jeszcze ma konto na allegro.. :) A Ty masz?ze piszesz że kto jeszcze ma? :lol: jakbym miala to juz bym Ci zaproponowala :lol: :lol: Natalia ma (coztego) ale ona chyba w Krakowie jest, nic nie wiem :lol: Spoko :wink: Już zmieniłam tam temat,może ktoś da na allegro :wink: Tylko wiele osób pomysli,że to nie sznaucer bo nie był chyba nigdy strzyżony i wygląda jak kuleczka :wink: Inaczej by to wyglądało jakby był obciety, wtedy pewnie było widać,że to sznaucer...no ale cóz zobaczymy :D Quote
KaRa_ Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Jak zawsze moja galeria na samym końcu :( Troche zdjęć z spacerku Delty :wink: Na spacerze spotkaliśmy Delty kumpla Gibona pięknego czarnego labka :wink: co sie gapisz? Gibonek Delta i Gibon razem Delta zaczepia właściciela Gibona żeby dał jej smaczka (widac dobrze jaka Delta jest malutka) i znów razem Gibon czyż nie jest śliczny? Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Fajny ten Gibonek :wink: Delta ma fajnie i kumpel i smaczki od pana kumplowego :wink: Quote
arima Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ale one faktycznie jak nie ma żadnych osób na fotach to wyglądają na dużo większe niż są w rzeczywistości Quote
KaRa_ Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Delta ma to do siebie,że jak ktoś już raz ją poczęstuje to pozniej nie daje spokoju :oops: :roll: Od czasu kiedy Delte przeniosłam na łańcuch zdala od Saby i Spike to przytyła 6kg :D I już nie wygląda tak tragicznie :D Odżyła i na spacerach się bawi z każdym napotkanym psem :D A teraz Benji...i jak nie kochac tego psa? Quote
KaRa_ Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 arima napisał(a):Ale one faktycznie jak nie ma żadnych osób na fotach to wyglądają na dużo większe niż są w rzeczywistości Jedynie Delta jest taka mała :wink: Saba i Spike mają po 65cm w kłebie :wink: Wiec aż tak bardzo małe nie są Quote
Recommended Posts