KaRa_ Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 [quote name='Maga100']o matko Kara :o Ja tam bym od razu wzywała policję i nie czekała :x A psiaki cudowne, że obroniły domek, mam nadzieję, ze wycałować? :wink: Ale też bym się bała, że zrobią im krzywdę (ludzie psom) Pewnie,że wycałowałam :D Spoko nie mieli czym im zrobic krzywdy bo odebralismy im przyzady zbrodni :D A psy zachowaly sie wspaniale, ze pobiegli za tymi łajdakami ale ponoc nikogo nie zaatakowaly tylko powarczaly :D Era która się najbardziej bała i uciekała za mnie :lol: i Deltka Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 o matko :o ja tez odrazu wzywalabym policje bo szczerze watpie zeby kase oddali :-? Quote
KaRa_ Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Spike,Delta i Sabcia taki to każełek z Delci :-? ale slodziudki Sabcia pokazuje siwy pychol i uszka Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='KaRa_TC']Sharon i Delta jakie fajeranckie i to swiatlo :angel: tak cieplutko sie robi na duszy Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Fajne te letnio - jesienne foty/ to światełko daje mi efekt jesieni/ Super psiaczki obronne :wink: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 haha ale je cwaniara pospinała :lol: mi by Luna Bolutka zagryzła jakbym ich tak blisko spięła :roll: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 [quote name='malawaszka']haha ale je cwaniara pospinała :lol: mi by Luna Bolutka zagryzła jakbym ich tak blisko spięła :roll: No bo Saba i Spike grzecznie siedzą, tylko Delta widzi,ze robie krok do tyłu to wstaje :roll: Wiec dałam ją na środek i spiełam :lol: Że musiała tam stac :D Bo boki sie nie rudzą :D Tak śpimy Quote
KaRa_ Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 A mojej galerii to ostatnio nikt nie odwiedza :cry: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaakie lenie ja teraz malo odwiedzam w ogole dgm ;( a jak odwoedzam to mi starcza czasu na jednego posta a bedzie jeszcze gorzej :roll: Quote
Maga100 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Kara, nie gadaj głupot :evil: Ja mam powiadamiacz i zawsze zaglądam :evil: Quote
KaRa_ Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 U mnie to teraz będzie gorzej na galerii bo szkoła się zaczyna :( Wiec max dziennie 2godz przed kompem :( Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 hahahaha to i tak lepiej bedziesz miala niz ja ;) i w koncu nie tylko ja bede miala zaleglosci ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Moje serduszko :D Tak se spi "Dobry" wujek Quote
anetta Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Sliczne http://i12.photobucket.com/albums/a207/sabaera4/cz11.jpg :D :angel: A Ercia z serduchem aaahhhhhhhhhhhhh :iloveyou: Idealne na walentynki :biggrina: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):hahahaha to i tak lepiej bedziesz miala niz ja ;) i w koncu nie tylko ja bede miala zaleglosci ;) :lol:no to nie będę odosobniona :wink: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahaha to i tak lepiej bedziesz miala niz ja ;) i w koncu nie tylko ja bede miala zaleglosci ;) :lol:no to nie będę odosobniona :wink: Ale jak wszystkie nie będziemy miały czasu za dużo na DGM to nie będzie dużo zaległości, jedyny malutki plusik tego wszystkiego :wink: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahaha to i tak lepiej bedziesz miala niz ja ;) i w koncu nie tylko ja bede miala zaleglosci ;) :lol:no to nie będę odosobniona :wink: Ale jak wszystkie nie będziemy miały czasu za dużo na DGM to nie będzie dużo zaległości, jedyny malutki plusik tego wszystkiego :wink:no patrz cfaniara , faftycznie :wink: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahaha to i tak lepiej bedziesz miala niz ja ;) i w koncu nie tylko ja bede miala zaleglosci ;) :lol:no to nie będę odosobniona :wink: Ale jak wszystkie nie będziemy miały czasu za dużo na DGM to nie będzie dużo zaległości, jedyny malutki plusik tego wszystkiego :wink:no patrz cfaniara , faftycznie :wink: No wiec tak,zle nie jest :evilbat: Quote
KaRa_ Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Dziś wracając po szkole znalazłam błąkającego się szczeniaka sznaucera . Wszedł biedaczek do sklepu z tamtąd go wygonili, wbiegł na ulice, wiec szybko go za sierść złapałam i do domu... Ma ok 7miechów jest przekochany...Nikt go nie obcinał...a caluśny,że ho. Jutro porozwieszam ogłoszenia,że znalazłam tego łobuza :wink: Boje się reakcji mojej mamy jak zobaczy,ze w domu jest obcy pies :roll: :roll: :roll: Zabije mnie...ale może jakimś cudem uda mi sie namowic,zeby do przez weekend przetrzymac go u siebie...albo do znalezienia starego lub nmowego wlasciciela... A szczenior jest sliczny tylko nie obciety :D Benji bo tak go nazwałam w domku na kanapie z Sharon :roll: Taką śliczna morde mam Quote
malawaszka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 jejcia jaki super!!! tylko chyba troche zmieszany bo te białe plamki ma wyślij mi jego foty na adopcje@sznaucery.rix.pl to wrzucę go na stronę no i podaj kontakt do Ciebie - mail i telefon Quote
malawaszka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No i :calus: ogromny za to, że go wzięłaś :angel: Quote
Recommended Posts