Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga10011 napisał(a):
moze nie umiecie spiewac-i ona ma zmysl artystyczny??????? :lol:

Haha umiemy :lol: Było się kiedyś w chórku szkolnym :lol: :lol: :lol:

Posted

agabass napisał(a):
śpiewaki chóralne się znalazły :lol:

do TOZ-u do TOZ-u :lol: :lol: :lol: :lol:

spiewakuja zamiast psa rozpieszczac

Posted

daga10011 napisał(a):
Sharon piekna :P ..ale co znaczy ten kwadrat zamiast slodkiej buzi???????????? :evil:

Hahaha raczej ten kwadrad jest słodszy od mojej twarzy :lol: :lol: Nie chciałabyuś widzieć jak wyszłam na tym zdjęciu :lol: :lol: Ten kwadrat jest dla dobra ogólu :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
:roll: :roll: :roll: a gdzie moja corcia?Sharon zjadla ja na kolacje?????? :cry:

Nie widzisz córeczki na pierwszym zdjęciu ją Sharon myje, a pozniej ją zasłania :lol: :lol: :lol: A kolacje teraz sobie Sharon wykombinowała 0X

Mówie sobie pojde teraz zrobic łóżko ,żeby po nocach nie robić i ściągam wszystkie duperele i nagle zdechły wróbel :o :o Pewnie kicia upolowała maluchom a ta ukradła :evil: Musiałam mame budzić żeby go wzieła, bo ja się brzydziłam :oops:

Guest bernulka
Posted

Ale supcio fotaski Sharon z kociakami :iloveyou: a do mnie do galerii to nikt nie zagląda :cry:

paździoszki

Posted

Ostatnio już bym dla jednego czarnulka znalazła dom ale niestety tamta rodzinka już innego przyygarneła , jachali droge i znalezli potrąconego kociaka wiec go wzieli :wink:

I troche jeszcze zdjęć z wczorajszego spaceru Ery :wink:

Przeszła przez płot :o

Za zarośli

:D

Posted

Moja kooofannna Ereczka i jeszzce do tego takie widoczki.
Kara poprostu superaśne tee fotki
:lilangel: :lilangel:

ja kcemmm jeszcze takie fotttki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Zrobiłam sąsiadowi zdjęcie, ale go wogóle nie widać, bo zrobiłam z okna żeby mnie nie widział.
Sąsiad to ten z wielkim brzuchem i bladszym :lol:

Czy ja jestem taka straszna,że dzieci się mnie boją? :-?

Posted

To spróbuj może odświerzyć :wink:

Teraz dam troche Delty, z którą mam teraz wielkie kłopoty bo odkąd ona jest w kojcu z Sabą i Spike marnieje w oczach, schudła okropnie,że skóra i kości z niej :( pełno ran ma... bo delta chce podniesc swoje miejsce w herarchii i jej sie nie udaje :( I wogóle od ka jest w kojcu jest taka zdołowana... Kiedyś była na łańcuchu z konieczności przez jakiś czas i wtedy chyba miala najlepiej bo co chwile ktoś się z nią bawił z sasiadów, przynosił smakołyki,że była grubiutka i wesoła...Ale mi się wydaje łańcuch brutalny...bo obciaza szyje... :( :( nie wiem co robić bo drugi kojec dla niej tylko to nie ma sensu no bo, ona zostaje szłu w kojcu nawet gdy jest sama :( :( A u mnie te glupie ogrodzenie beda robic dopiero za rok :(
Spójrzcie jak ona wygląda poprostu skóra i kości