KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Tak się kochamy... ale czasem się lejemy ugryze ciebie Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Dbsst jeszcze mam ładniejsze zdjęcia maluszków :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='KaRa_TC']Tak się kochamy... aaaaaa :angel: :angel: :angel: boskie - jin jang :D :P Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Dbsst jeszcze mam ładniejsze zdjęcia maluszków :evilbat: :o jeszcze ladniejsze nie mozliwe Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Po tych figlach spać mi się chce... Wypijemy za mame z jednego cycuszka? Ja jestem maczo,niech dziewczyny mi wybaczą 8) Mamusiu gdzie jesteś? stupka C.D.N Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 prześliczne maleństwa KaRa znalazłaś domki dla maleństw Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 A teraz już ostatnie, bo zamęcze tymi kotami :oops: 8) ciocie lezymy Mamuśka stupka mamuśki a główka Myju,myju Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ile twoje kociaki mają bo moje skończyły w piątek 3 tygodnie i po maleńku robią pierwsze spacery po podłodze Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Maleństwa w czwartek będą miały 3tygodnie :D A już powoli chodzą, czasem się przewrócą :lol: Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 moje to już całkiem całkiem się trzymają czasem nawet podskakują , ale jeszcze nie są pewne na 100% od piątku będą dostawać już jedzonko zobaczymy jak im pójdzie Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 a czy twoje kotki już jedzą http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/kicie/a1.jpg Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='agabass']a czy twoje kotki już jedzą http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/kicie/a1.jpg Maleństwa stałego jeszcze nie jedzą, ledwo im ząbki urosły :D Na tej fotce są dorosłe kocice 8) Quote
sayma Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :D :D Kara zamęczaj zamęczaj bo kociaki są ślicznościowe :angel: :angel: oooo mój niejadek wreszccie coś je :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='sayma']:D :D Kara zamęczaj zamęczaj bo kociaki są ślicznościowe :angel: :angel: oooo mój niejadek wreszccie coś je :lol: :lol: Hehe nie mam już więcej fotek to wszystkie :wink: Ja bym jej nie nazwała niejadkiem a raczej wybredną kocicą :-? Bo ona nie lubi karmy, ona by jadła tylko mięsko albo zielone ogórki :o Quote
sayma Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma']:D :D Kara zamęczaj zamęczaj bo kociaki są ślicznościowe :angel: :angel: oooo mój niejadek wreszccie coś je :lol: :lol: Hehe nie mam już więcej fotek to wszystkie :wink: Ja bym jej nie nazwała niejadkiem a raczej wybredną kocicą :-? Bo ona nie lubi karmy, ona by jadła tylko mięsko albo zielone ogórki :o taka chudzinka to niech je na co ma ochotę, żeby chociaz troszkuuu przytyła, a tak miło na niz popatrzeć jak coś pożera :) :D Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma']:D :D Kara zamęczaj zamęczaj bo kociaki są ślicznościowe :angel: :angel: oooo mój niejadek wreszccie coś je :lol: :lol: Hehe nie mam już więcej fotek to wszystkie :wink: Ja bym jej nie nazwała niejadkiem a raczej wybredną kocicą :-? Bo ona nie lubi karmy, ona by jadła tylko mięsko albo zielone ogórki :o taka chudzinka to niech je na co ma ochotę, żeby chociaz troszkuuu przytyła, a tak miło na niz popatrzeć jak coś pożera :) :D Lepiej nie na to co ma ochote, bo później moja rodzinka mnie ochrzania... A karmy nie chce jeść :-? A ja na niej zbankrutuje kupując jej saszetki :evil: :lol: Quote
daga10011 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 moja corcia juz sie do braci upodabnia leonow :lol: ..wybredna jest :o ...u nas rybke dostanie :P ..i miesko z ryzem- tak gotuje teraz wiadro :roll: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Dziś poraz pierwszy kociaki zostały w kość, bo dwoje dzieciaczków ( 2 i 6 lat) cały czas je głaskało i nosiło... Naszczęście byli delikatni, ale co koty się napłakały, a ja nawyzywałam dzieciaki :lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dziś poraz pierwszy kociaki zostały w kość, bo dwoje dzieciaczków ( 2 i 6 lat) cały czas je głaskało i nosiło... Naszczęście byli delikatni, ale co koty się napłakały, a ja nawyzywałam dzieciaki :lol: heheh ebiedna Kara siwe wlosy zacznie miec :D Quote
KaRa_ Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dziś poraz pierwszy kociaki zostały w kość, bo dwoje dzieciaczków ( 2 i 6 lat) cały czas je głaskało i nosiło... Naszczęście byli delikatni, ale co koty się napłakały, a ja nawyzywałam dzieciaki :lol: heheh ebiedna Kara siwe wlosy zacznie miec :D Dokładnie zaczne mieć, bo te dzieciaki będą u mnie dwa razy w tygodniu :o :o :o Ale i tak najgorsze nie są, znałam gorszych łobuzów... :wink: I kilka fotek :wink: Era dziś mnie o 4rano obudziła :evil: bo zachciało jej się siusiu a okno było zamknięte i nie mogła wyjść...Bo moja mama się wycfaniła i okno jej otwiera,a żeby jej nie budziła. Deltek zmęczona upałem odpoczywa koło panci :D Spike,Delta i Saba Quote
Recommended Posts