KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):malawaszka napisał(a)::eek: :shock: :smhair2: o qrde o qrde i po co tu zajrzałam przed snem :wallbash: Taki przyjemny temat tu się kręci, sam raz na sen :D :wink: ciekawe dla kogo przyjemny :evilbat: Dla wszystkich :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']scurkowe ogonki są świetneeeee :multi: Kara, już nie mam.... zawsze mieliśmy szczury kapturowe ( w sumie była brata Szczurka, ja zostawiłam jej córkę, Roxę, potem był mój Artur, a w zeszłe lato odeszłą moja Pesteczka :placz: ) no nie kolejna 8) Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 hehehe... a co....o ile z Prestonem jest problem, o tyle szczura bym na zjazd mogła zabrać :D:D:D 8) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']scurkowe ogonki są świetneeeee :multi: Kara, już nie mam.... zawsze mieliśmy szczury kapturowe ( w sumie była brata Szczurka, ja zostawiłam jej córkę, Roxę, potem był mój Artur, a w zeszłe lato odeszłą moja Pesteczka :placz: ) Czarne kaptury? Mi jak zdechł Shadow mój pierwszy szczur to myślałam,że się załamie...najkochańszy i najmądrzejszy jakiego miałam.... Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):hehehe... a co....o ile z Prestonem jest problem, o tyle szczura bym na zjazd mogła zabrać :D:D:D 8) oj wez Prestonka :D Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst, już kiedys mówiłam...nie wiesz, o co prosisz :evilbat: jak sobie zapracuje i zasłuży, to go wezmę, ale szanse sa małe Kara, niby zarne...ale w sumie jak się przyjrzeć, to szczurka miała ciemnobrunatny kaptur moje były faoskie, ale z Arturem miała potem pewne ....problemy behawioralne :lol: (szczura nie ma, blizny zostały...) ale był niesamowity :D np kiedys siedziałam na łózku, a on wsuwał pachnąca kiełbaskę. wstałam i pomyslałam, ze jak sie kiełbasa zajął, to przynajmneij nigdzie nie polezie i zdążę wrócić...a ten głodny głuptas rzucił w cholercię kiełbachę i poleciał za mną :lol: ciekawe tylko, że zawołany, wspinał się i najbardziej lubił wchodzić do wysokości brzucha, a na ramię mu się nie chciało :lol: leniuszek..... 8) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Ja mam teraz jednego takiego agresora :( nie da się gołą ręką wziąść go do ręki bo kończy się to całkiem sporym pogryzieniem... ale on od małego miał coś z główką nie tak... A moje samiczki to są aniołki, chociaż dużo niszczą :lol: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ahaha..a ja mialam szcurke-Tortilla flat 8) ...i ona agresywna nie byla wogole..ale lubila jak ja wzielam na koncercik obsrac mi koszule :evilbat: ..ja nie wiem czemu zawsze wtedy :lol: moj ojczym ja otrul :cry: ..a byla niezle tresowana :cry: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Szczury to wogóle lubią obsikiwać ubrania :lol: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no niestety.... a co najlepsze....najbardziej boją sie ich FACECI :lol: hehehe.....:D Quote
sayma Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 no i co wynikło z tego spotkania?? :roll: :D to jest spike czy delta boi sabcia to napewno nie? :oops: :D Ale stawiam na Spike :wink: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 sliczna kicia :D Ka-ka no wez mam nadzieje ze Preston zapracuje na wyjazd ;) Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 jak sądzę, pracujemy baaardzo intensywnie juz od przyszłego tygodnia (co znaczy, że od przyszłego tygodnia Was opuszczam :( ) ale mamy praktycznie tylko miesiąc z małym hakiem... mało coś :-? trzymaj więc kciuki, bardzo BARDZO mocno :wink: Quote
KaRa_ Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 To jest Delta i wynikło z tego spotkania,że kot siedział na drzewie :lol: :lol: A Delta miała kuku na nosie :lol: Uczę ją przychodzenia na zawołanie i są efekty dziś spuszczona ze smyczy grzecznie do mnie podeszła i skoczyła na ręce :D A to kto? Co mówicie? poczekajcie schyle się bo nie słysze Ale ciakawe rzeczy mi powiedzieliście popilnuje was Quote
KaRa_ Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Dyzio i Hyzio Plamka Zyzio Komentować mi tu :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 kurde tui taki ruch a do mnire nikt nie zaglada a własnie dałem nowe fotki :( :cry: Quote
KaRa_ Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='daga10011']zeby Delta mi coory nie zjadla :evilbat: Spoko narazie były pożądnie wylizane :lol: :lol: Plamka Z lekka oczko nam zaropiało, ale jest już ok Dyzio Hyzio Zyzio Quote
sayma Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 łooo ranyy mój chrzesniak jaki już dużyyy :angel: :angel: :angel: ahahhaha ale minka świetna Quote
KaRa_ Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Taką kosteczkę została Delta od sąsiada Nie ma to jak żeberka Quote
Recommended Posts