KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Wcale nie są identyczne :wink: Naprawdę na żywo bardzo łatwo je odróżnić :wink: Każdy ma z lekka inny kolor sierści, bo Spike ma bardzo ciemny, Delta podchodzi jakby pod rudy itp, Każdy ma inaczej ułożone uszy :wink: Oczy to już wogóle każdy ma inne :D I po żółtych znaczeniach, bo Saba ma ich mało i są ciemne, Delta jasniutka, Spike ma z lekka ciemniejsze od Delty, a MEzo prawie,że białe :wink: I wzrost każdy innego wzrostu :D Dużo tu można mówić różnic :) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='anetta'][quote name='dbsst']i nastepnym razem Ciebie zabieramy anetta :D hmmmm 8) :cool3: kiedy mam sie pakowac? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale szybko piszecie :evilbat: A nochalusy sa przebojowe :D Ale nie czuje sie na silach aby zgadywac czyj to krawat :lol: pazdziernik kurs na Kare i jej dobytek ;) :D Ka-ka a sie napatrzylam i wiem ;) Alfik w realu naprawde widac roznice chociaz na fotach czasem w ogole sa nie do poznania :D to tak jak leoski Dagi w realu ogarniam(lam) ale na fotach jeszcze sie rypie ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'] pazdziernik kurs na Kare i jej dobytek ;) :D To tak zabrzmiało jakbyś chciała mnie obrabować :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC']Świat oczami kota :evilbat: podtytuł ,,Śniadanie na trawie.'' :lol: Quote
sayma Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Świat oczami kota :evilbat: podtytuł ,,Śniadanie na trawie.'' :lol: :haha: :haha: :megagrin: Quote
sayma Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kara , bo cię podamy do TOZ-u :lol: :lol: ihiih biedny kocurek pewnie sie cały zaślinił jak ja na widok słodyczy :roll: :D :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Kotek nic szczurkowi nie zrobi, bo go olewał zainteresował się jedynie serkiem dla szczura :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):Kotek nic szczurkowi nie zrobi, bo go olewał zainteresował się jedynie serkiem dla szczura :lol:ty nam tu teraz serkiem oczu nie mydlij :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Kosz do prania stał się za mały dla kociaczków i teraz są w skrzynce, bo nic lepszego nie mogłam znaleść :oops: :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'] pazdziernik kurs na Kare i jej dobytek ;) :D To tak zabrzmiało jakbyś chciała mnie obrabować :lol: :lol: :lol: hahaha kto wie czy Spikea nie ukradne ;) biedne koty szczurzy sie im w oczach ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Zyzio Dyzio i Hyzio i Plamka przemnie nazwana bo czeka na swoje imie od mamusi :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 moja corcia jak szeroko ma oczka otworzone :P :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 I jeszcze troche Zyzia :wink: i chyba Hyzio...(mam problem z ich odróznieniem :oops: :oops: :oops: ) Dziś w nocy zrobiły mi niezłą pobudkę, bo śpie sobie słodko i obracam się i ups zgniotłam z lekka ręką Zyzia :oops: Bo mamuśka przeniosła maluszki mi do łóżka... :-? Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):hahaha le fajnie mialas wlochate sny ;) :lol: Fajnie pierwszej chwili jak dotknełam czegoś dziwnie puchatego to się przerazilam :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 a co-myslalas ze to tygrys w lozku?????????? :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha le fajnie mialas wlochate sny ;) :lol: Fajnie pierwszej chwili jak dotknełam czegoś dziwnie puchatego to się przerazilam :lol: :lol: eheheheheheheheh zazdroszcze Ci Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha le fajnie mialas wlochate sny ;) :lol: Fajnie pierwszej chwili jak dotknełam czegoś dziwnie puchatego to się przerazilam :lol: :lol:ale ty strachliwa jezdeś :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha le fajnie mialas wlochate sny ;) :lol: Fajnie pierwszej chwili jak dotknełam czegoś dziwnie puchatego to się przerazilam :lol: :lol:ale ty strachliwa jezdeś :lol: :lol: :lol: hehehe i to sie jeszcze kotecka stracha :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha le fajnie mialas wlochate sny ;) :lol: Fajnie pierwszej chwili jak dotknełam czegoś dziwnie puchatego to się przerazilam :lol: :lol:ale ty strachliwa jezdeś :lol: :lol: :lol: Hihi ja bardzo, ze mne to tchórz :oops: :oops: :lol: Quote
Recommended Posts