daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 tak po drodze :lol: -ale narozrabialy-dbst sasiada podrywala :evilbat: :lol: Quote
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Taaaa :o A gdzie jechaly? :lol: :lol: :lol: :lol: Jaki sasiad? :oops: mlody? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 a gdzies tam jechaly :lol: ...na jakis kurs czy cos..a sasiad podobno okolo 40tki 8) :lol: ...moze go obfocily-sama jestem ciekawa :lol: -Sayma-masz fotke sasiada???????????? :lol: :P Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Sayma więcej fotek, wracaj z pracy i wstawiaj :lol: Quote
Koma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Haha super foty!!! I czekam na więcej! ;) A z tym sąsiadem... nono zapowiada się interesująco :lol: Mam nadzieje że jakis fotki mu strzeliły :evilbat: A uchole Spike są miodzio :loveu: tak śmiesznie je trzyma :lol: Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaRa, ale cudne te psiurki :o A jakie podobne do siebie :o Słodziaki :angel: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Sąsiad nie jest zbyt przystojny :roll: już siwe włosy mu wychodzą z głowy :lol: Ale za to bardzo nowoczesny, i miły :lol: Co ten sąsiad z nami ma :lol: Ciągle musi gdzieś mnie zawieść, albo mój zwierzyniec :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Ja się boje,że kiedyś cierpliwość się mu skończy do mnie :lol: Alfik może jednego chcesz psiaka? :lol: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no i widzicie teraz co mnie z Spaikem laczy to milosc :d Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja się boje,że kiedyś cierpliwość się mu skończy do mnie :lol: Alfik może jednego chcesz psiaka? :lol: Bardzo :oops: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Era szukająca kamieni... Nie wiem czy dzisiaj zrobie dużo foteczek, ja ledwo mówić mogę, bo mam całą szyje opuchniętą.... coś mnie w nocy urzarło w szyje i mam taki czerwony ślad i opuchnięta jestem od ucha do ucha :-? Aż mnie głowa boli :-? :-? :-? Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 to uwazaj,bo moze to osa i moze dostalas uczulenia :o .nie masz problemow z oddechem?ja o malo nie zeszlam po osie we wloszech :-? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Powiedzmy,że jest mi duszno ale nie od tego chyba :-? Ale boli okropnie :( ale skąd w nocy osa, bo to się stało w nocy....może jakiś pająk czy coś.... Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 pajaki Polskie chyba nie gryza :o :o :o .moze jakas tarantule ktos ci podrzucil :o :lol: wez jakis fenistil albo cos na uczulenia :-? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 może jakieś gryzą, bo jest taki czerwony ślad. A u mnie nie ma w domu niczego na uczulenie, bo nikt w domu uczulenie nie ma i nie miał, ale obsmarowałam się cebulą i nic... opuchlizna prawie nic nie zeszła :-? Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaRa kup w aptece fenistil, a jak do jutra nie minie, to biegiem do lekarza Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Mama to nawet o tym nie wiedziała, bo poszła do pracy, a ja 4godziny pozniej wstałam :wink: Ale siostra pojechała mi po wapń i jakąś maść i już schodzi, ale w miejscu tego kukąsze nadal mocno opuchnięte :-? No ale przez noc powinno zejść :wink: Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 to ja trzymam kciuki. i....NIE DRAP CZASAMI !!!!!!!!!!!!!!! P>S>jak wyzdrowiejesz, to ja cichutko i grzeczniutko czekam na fotki Sharon :iloveyou: Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wapno tez dziala-mam nadzieje,ze bedzie lepiej KaKa-Sharon jest moja :evilbat: .odpiorkowac sie prosze od niej :lol: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Ka-Ka jest jeszcze wolna Delta, Saba :wink: Bo Spike jest Dbsst, Sharon jest Dagi, a Era jest Saymy :D Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 a jeszcze zamawiam chodzaca corcie moja :P :D Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Dzisiaj udało mi się powalić Sabe na ziemie :angel: i udało mi się zarazem zrobić jej zdjęcia, blizny po sterylce :wink: Widzicie te dwa czarne ślady, to jej zostało od czasu operowania, takie jakby dwa strupy, które nie schodzą :-? Ale nie boli to ją ani nic 8) Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ka-Ka jest jeszcze wolna Delta, Saba :wink: Bo Spike jest Dbsst, Sharon jest Dagi, a Era jest Saymy :D Amen :wink: :D Nawet mam teraz fote Ereczki na tapecie :D zaraz wrzucam foty Kara bidulko dobrze, że juz lepiej bommm się martwiła bardzo...... :( Trzymaj sie dzielnie :calus: Quote
Recommended Posts