Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mnie nie będzie aaaaaaaa chyba że uda mi sie wziąć w sobotę ranną zmianę a w niedziele dadzą mi wolne to chociaż na jedną noc pojadę ale wątpię:shake: Quote
Patikujek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A ja mogę jechać do Legnicy idę w piątek na nockę, w sobotę po południu jadę do Legnicy, w niedzielę wieczorem wracam z Legnicy i idę na nockę:evil_lol: Ale będzie zapiernicz:shake: Quote
KaRa_ Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Patikujek napisał(a):A ja mogę jechać do Legnicy idę w piątek na nockę, w sobotę po południu jadę do Legnicy, w niedzielę wieczorem wracam z Legnicy i idę na nockę:evil_lol: Ale będzie zapiernicz:shake: Ja jade w sobote rano do legnicy, i wracam rano w niedziele do domuj;) Quote
Patikujek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nie pojechałyśmy, Kara mi pisała rano że Sharon się zatruła i jest z nią źle, mam nadzieję że jej się polepsza, na razie dostaje węgiel i wreszcie przestała wymiotować, jeśli się jej nie poprawi raną jadą do weta M<am nadzieję żę będzie dobrze Quote
KaRa_ Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 W końcu Sharon wstała i wyszła dzisiaj po raz pierwszy na siusiu . już nie przewraca się przy każdym kroku bo taka słaba była rano:-(. Ja pół ranka beczałam siedząc przy niej, ogrzewając podałam jej węgiel by już nie wymiotowała żółcią, troche po godzinie węgla zwróciła, ale przestała wymiotować. Telefon do weta dawać jej duuuużo wody z szczyptą soli na pół litra, i tak co godzine dawałam jej 20ml i jest poprawa, już warczy nawet jak usłyszy,że Duke się zbliża wiec troche ochłonełam. Zobacyzmy jak będzie dalej teraz widzę poprawe. Wszystko wynika,że ktoś mógłby ją potruć bo nie da się powiedzieć ze wszystkich psów moich Sharon nie była lubiana zbytnio bo szczekliwa troche jest na bzdety, a najbardziej nienawidzą ją robotnicy których w ogół duużo:shake: ale wtedy jak im przeszkadza pies to po jaka cholere przelaza mi przez dzialke!!! mimo mowienia,ze teren prywatny i tak juz ukradli nam pare rzeczy tak sobie skracajac droge:shake: Quote
Patikujek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale się cieszę tak się martwiłam o malutką:shake: A może coś zjadła nieświerzego na dworze?? Ważne że jest lepiej Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hej. Dopiero wróciłam do domu. Też nie mogłabym jechać do Legnicy, bo okazało się, że jechaliśmy do domu jakąś inną trasą. :roll: Zresztą jak widać nic nie wyszło z wyjazdu. :shake: Trzymam kciuki za Szarusię. :kciuki: :kciuki: Cieszę się, że już jest lepiej. :p Quote
KaRa_ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Sharon w nocy tylko raz wymiotowała, chciała wyjść na siusiu dziś już sąsiada obszczekała ale nadal lezy pod kołdrą i się grzeje. Jest o niebo lepiej niż wczoraj, ale jeszcze nie jest sobą dużo sama teraz pije więc się ciesze. A wczoraj jak wstałam jak ją zobaczyłam to się rozpłakałam tak źle wyglądała:shake:. Biegiem po węgiel do apteki , później telefon do zaufanego weta i widzę różnice. Teraz warczy na dzieciarnie bo się bawią a księżniczka nie lubi tego;) Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 To dobrze kamień spadł mi z serca:loveu: Jeśli już szczeka i warczy to znaczy że jest prawie ok Niech sobie dalej odpoczywa:) Quote
Asia & Ginger Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bardzo się cieszę, że Szarusia tak szybko wraca do zdrówka. :multi: Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Z Sharon już wszystko OK, po podawnaiu przez 2dni węgla jest ok;) Quote
Asia & Ginger Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/pks2-2.jpg Jaka kochana mordeczka. :loveu: :loveu: :loveu: Widzę nową obróżkę. :cool3: Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/pks2-2.jpg Jaka kochana mordeczka. :loveu: :loveu: :loveu: Widzę nową obróżkę. :cool3: Patikujek ją jej założyła i tak w niej chodzi chociaż w ogóle nie pasuje jej ta obroża, ale pańcia przy kolejnej wypłacie kupi Sharusi jakąś niebieską;) Quote
Patikujek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dostała prezent od cioci Pati, która dostała ją w prezencie od cioci Agi:loveu: http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/pks3-2.jpg Prawdziwa księzniczka:loveu: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hej Kara mam pytanko Na sylwka nie dam rady przyjechać a co byś powiedziała jakbym wpadła od19 do 21 stycznia:loveu: Ale napisz czy ci psauje bo muszę w pracy zapisać żę wtedy chce Quote
Justa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A jak Sharon smakował węgiel? Ostatnio po alarmie (tabliczka czekolady w żołądku 7kg psa) Galina dostała duuuużo węga u weta. Smakował jej chyba bardziej niż czekolada :cool3::lol: Dobrze, że mała dochodzi do siebie :multi: Quote
KaRa_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Patikujek nie wiem jeszcze bo ja grafika jeszcze nie dostalam na styczeń. Justa z węglem to było masakra dostała 2tabletki do pyska i 3 rozpuszczone w wodzie szczykawką bezpośrednio do pyska. Warczała, piszczała bo jej nie samkowało Quote
bigos Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie Kara i dla całej Waszej sfory szczurzo-psiej:santagri::santagri::santagri::tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:oops::oops::oops:a ja z życzeniami :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT] Quote
daga10011 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku:multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/pks2-2.jpg Moje słoneczko kochane :buzi: Wesołych świąt i pozdrowionka dla całej gromadki :calus: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia dla całego stadka :) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Quote
Matusz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zdrowych, pogodnych a przede wszystkim Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! życzy Mateusz i Tobiasz Quote
sota36 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok. Świąt wypeł Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. "Wieczór wigilijny" To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. Emilia Waśniowska życzą z calego serducha - Gutek&Spolka Quote
Recommended Posts