Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mogę jechać do Legnicy idę w piątek na nockę, w sobotę po południu jadę do Legnicy, w niedzielę wieczorem wracam z Legnicy i idę na nockę:evil_lol:
Ale będzie zapiernicz:shake:

Posted

Patikujek napisał(a):
A ja mogę jechać do Legnicy idę w piątek na nockę, w sobotę po południu jadę do Legnicy, w niedzielę wieczorem wracam z Legnicy i idę na nockę:evil_lol:
Ale będzie zapiernicz:shake:

Ja jade w sobote rano do legnicy, i wracam rano w niedziele do domuj;)

Posted

Nie pojechałyśmy, Kara mi pisała rano że Sharon się zatruła i jest z nią źle, mam nadzieję że jej się polepsza, na razie dostaje węgiel i wreszcie przestała wymiotować, jeśli się jej nie poprawi raną jadą do weta
M<am nadzieję żę będzie dobrze

Posted

W końcu Sharon wstała i wyszła dzisiaj po raz pierwszy na siusiu . już nie przewraca się przy każdym kroku bo taka słaba była rano:-(. Ja pół ranka beczałam siedząc przy niej, ogrzewając podałam jej węgiel by już nie wymiotowała żółcią, troche po godzinie węgla zwróciła, ale przestała wymiotować. Telefon do weta dawać jej duuuużo wody z szczyptą soli na pół litra, i tak co godzine dawałam jej 20ml i jest poprawa, już warczy nawet jak usłyszy,że Duke się zbliża wiec troche ochłonełam. Zobacyzmy jak będzie dalej teraz widzę poprawe.
Wszystko wynika,że ktoś mógłby ją potruć bo nie da się powiedzieć ze wszystkich psów moich Sharon nie była lubiana zbytnio bo szczekliwa troche jest na bzdety, a najbardziej nienawidzą ją robotnicy których w ogół duużo:shake: ale wtedy jak im przeszkadza pies to po jaka cholere przelaza mi przez dzialke!!! mimo mowienia,ze teren prywatny i tak juz ukradli nam pare rzeczy tak sobie skracajac droge:shake:

Posted

Hej. Dopiero wróciłam do domu.
Też nie mogłabym jechać do Legnicy, bo okazało się, że jechaliśmy do domu jakąś inną trasą. :roll:
Zresztą jak widać nic nie wyszło z wyjazdu. :shake:

Trzymam kciuki za Szarusię. :kciuki: :kciuki:
Cieszę się, że już jest lepiej. :p

Posted

Sharon w nocy tylko raz wymiotowała, chciała wyjść na siusiu dziś już sąsiada obszczekała ale nadal lezy pod kołdrą i się grzeje. Jest o niebo lepiej niż wczoraj, ale jeszcze nie jest sobą dużo sama teraz pije więc się ciesze.
A wczoraj jak wstałam jak ją zobaczyłam to się rozpłakałam tak źle wyglądała:shake:. Biegiem po węgiel do apteki , później telefon do zaufanego weta i widzę różnice. Teraz warczy na dzieciarnie bo się bawią a księżniczka nie lubi tego;)

Posted

Hej Kara mam pytanko
Na sylwka nie dam rady przyjechać a co byś powiedziała jakbym wpadła od19 do 21 stycznia:loveu:
Ale napisz czy ci psauje bo muszę w pracy zapisać żę wtedy chce

Posted

A jak Sharon smakował węgiel?
Ostatnio po alarmie (tabliczka czekolady w żołądku 7kg psa) Galina dostała duuuużo węga u weta. Smakował jej chyba bardziej niż czekolada :cool3::lol:

Dobrze, że mała dochodzi do siebie :multi:

Posted

Patikujek nie wiem jeszcze bo ja grafika jeszcze nie dostalam na styczeń.

Justa z węglem to było masakra dostała 2tabletki do pyska i 3 rozpuszczone w wodzie szczykawką bezpośrednio do pyska. Warczała, piszczała bo jej nie samkowało

Posted

Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką,
co daje nadzieję na następny rok.
Świąt wypeł
Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
To właśnie tego wieczoru,
gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze,
przy stołach są miejsca dla obcych,
bo nikt być samotny nie może.