KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 daga10011 napisał(a):a czemu nielatwo?????????to kompa spakuj :lol: .ja mam router-mozna 2 podlaczyc :lol: Haha mojego brata jego dziecka pozbawiać [czytać kompurter :lol: ], by chłopaczyna nigdy nie dał :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ale to jak on gdzies pojedzie :evilbat: .wtedy ty myk do nas :wink: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 daga10011 napisał(a):ale to jak on gdzies pojedzie :evilbat: .wtedy ty myk do nas :wink: to co mam komputer na plecy wziąść? :o Hehe Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 no nie :o .do mojego auta :o przeciez mowilam,ze przyjade po ciebie :wink: :lol: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 daga10011 napisał(a):no nie :o .do mojego auta :o przeciez mowilam,ze przyjade po ciebie :wink: :lol: no coś ty 8) Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 a co za problem?????????????moze po dzieci przyjade przy okazji???????? 8) Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Nie lubię ludzi fatygować :wink: No mam nadzieje,że znajdą się dzieci dla Ciebie jakies rudaski :lol: Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 daj spokoj prosze 8) .ja chce zebys poznala nasze leony i nas :wink: ..jak bedzie komp i na dodatek moje nowe dzieci :P to musze podjechac-a to nie daleko i ja lubie jezdzic :oops: :D Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 no tak jak do gdanska-to niedaleko :lol: ..jak nie blizej :oops: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Ostatnio znalazłam stare fotki Spike i Saby podczas kąpieli :wink: Sabcia Spike Delta wygodnisia Tak wyglądała chorutka Sabunia Quote
arima Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Widać ,że szczęśliwe wszystkie piechy :D A co one na łapkach mają????Co sie stało Sabci??? Quote
KaRa_ Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 To zdjęcia przed kilku miesięcy, jak Sabcia była po sterylizacji i przez tydzień dochodziła do siebie staruszka :wink: Schudła biedula strasznie, a była niezle przy kości bo jeść nie chciała. A teraz znów pulpet z niej :wink: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Żebra ledwo u niej można znaleść :oops: Biorę ją ostatnio często na rower przebiegnie ze 2km i chce już do domu :lol: Nie co to Delta mogła przy rowerze całe dni spędzać, Spike to już różnie bywa :lol: Ale tamte mają niezła kondyche :wink: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Spike i Era obrażeni na siebie No Erka może zgoda? Dobra zgoda, O tam masz swoją piłeczkę Quote
dbsst Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 dbsst napisał(a):superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :Dto może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll: Quote
dbsst Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :Dto może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll: hihi jasne zeby zostala zjedzona ;) Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :Dto może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll: hihi jasne zeby zostala zjedzona ;)to Kara taka żarłoczna :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :Dto może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll: hihi jasne zeby zostala zjedzona ;)to Kara taka żarłoczna :lol: :lol: :lol: hihihi nio juz pewnie zjadla nie jedna taka malunka Szpileczke :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :Dto może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll: hihi jasne zeby zostala zjedzona ;)to Kara taka żarłoczna :lol: :lol: :lol: hihihi nio juz pewnie zjadla nie jedna taka malunka Szpileczke :DA nie wygląda :o :o :o :lol: Quote
dbsst Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']superanckie piechy juz nie moge sie doczekac jak je poznam :Dto może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll: hihi jasne zeby zostala zjedzona ;)to Kara taka żarłoczna :lol: :lol: :lol: hihihi nio juz pewnie zjadla nie jedna taka malunka Szpileczke :DA nie wygląda :o :o :o :lol: pozory myla ;) Quote
Recommended Posts