dbsst Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Era i Sharon nie jedzą ich, raczej szczury je obgryzają :lol: Ok Dbsst będę starała się dla Ciebie robić śliczne fotki :D :angel: :angel: czuje sie wyrozniona i powiem ze to mi sie baaaaaaaaaaardzo podoba :oops: 8) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Era i Sharon nie jedzą ich, raczej szczury je obgryzają :lol: Ok Dbsst będę starała się dla Ciebie robić śliczne fotki :D :angel: :angel: czuje sie wyrozniona i powiem ze to mi sie baaaaaaaaaaardzo podoba :oops: 8) To za spieranie z polskiego :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Era i Sharon nie jedzą ich, raczej szczury je obgryzają :lol: Ok Dbsst będę starała się dla Ciebie robić śliczne fotki :D :angel: :angel: czuje sie wyrozniona i powiem ze to mi sie baaaaaaaaaaardzo podoba :oops: 8) To za spieranie z polskiego :lol: hehehehee a ja mialam nadzieje ze tak od serca :lol: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Era i Sharon nie jedzą ich, raczej szczury je obgryzają :lol: Ok Dbsst będę starała się dla Ciebie robić śliczne fotki :D :angel: :angel: czuje sie wyrozniona i powiem ze to mi sie baaaaaaaaaaardzo podoba :oops: 8) To za spieranie z polskiego :lol: hehehehee a ja mialam nadzieje ze tak od serca :lol: To też dla kochanej Dbsst :) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a)::sweetCyb: :grins: :wink: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Jutro postaram się jakąś fotkę zrobić jak będzie ładne słoneczko, masz jakieś życzenie co ma się na niej znajdować? :) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Sabcia Pamiętam jak zobaczyłam ja w schronisku i te oczka były takie smutnie, a teraz o wiele inny wygląd mają :wink: Dziwię się,że nikt przez 3lata się tym psem w schronisku nie interesował :o Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 ma wierne oczatka..takie sliczne :P ..Kara-a o mnie to juz zapomnialas :evilbat: ..dla mnie tez fotecki musza byc :evilbat: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):ma wierne oczatka..takie sliczne :P ..Kara-a o mnie to juz zapomnialas :evilbat: ..dla mnie tez fotecki musza byc :evilbat: Nigdy bym nie zapomniała, jutro postaram się zrobić śliczną fotkę Sharon tylko i wyłacznie dla Ciebie :D Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):daga10011 napisał(a):ma wierne oczatka..takie sliczne :P ..Kara-a o mnie to juz zapomnialas :evilbat: ..dla mnie tez fotecki musza byc :evilbat: Nigdy bym nie zapomniała, jutro postaram się zrobić śliczną fotkę Sharon tylko i wyłacznie dla Ciebie :Dto niesprawiedliwe ja tesz chcialam Sharon :cry: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):daga10011 napisał(a):ma wierne oczatka..takie sliczne :P ..Kara-a o mnie to juz zapomnialas :evilbat: ..dla mnie tez fotecki musza byc :evilbat: Nigdy bym nie zapomniała, jutro postaram się zrobić śliczną fotkę Sharon tylko i wyłacznie dla Ciebie :Dto niesprawiedliwe ja tesz chcialam Sharon :cry: Alicja no cóż musisz innego psa wybrać :lol: Quote
KaRa_ Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Jutro będzie mój ostatni dzień dziecka jako dziecka wiekowo :wink: Zrobiłam dziś ok 40zdjęć 8) Łapka Sharon Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Dziekuje :oops: :buzi: ...slicznosci moje slodkie :P Quote
Recommended Posts