Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy się dziwią,jak mówię że Sharon to córka Ery a ojcem jest Springer Spaniel "pet". To dzisiaj pokaże wam jej ojca udało mi się zrobić mu fotki :wink:
Na poczatku pokaże Sharon

Mama Sharon czyli Era

I co Was może zaciekawić ojciec Sharon 8)

A teraz psiaki spotkane na spacerku
Cavailer czy jak się to pisze :wink:

Owczarek podhalański

Wilczurka Saba

Mix Asta

Czarny owczarek i kundelek

Posted

Tora też tak sądze i nawet chyba charakterek ma po tatusiu bo diabeł z niej jest, a Era to taki aniołek...

Olek no to brawo za pamięć :D

Spike obserwujący zająca....

Sabunia

Posted

Kara ale Ty masz mnóstwo fot swoich psów, ale tak trzymać bo cudne są :D A Spike widać musiał być bardzo zainteresowany, bo aż stanął na dwóch łapach ;)

Posted

Bo lubię im fotki robić na kazdym spacerze :lol:
Sharon i Era

Jaki uśmieszek

Era i super kaczka :lol:

języczek Sharon

Tak sobie leże

Posted

Era i Sharon w remontowanym pokoju :wink:

Smutna bo uciekł jej przyjaciel :(

Ooo przyjaciel biegnie

Mam cię!

Schowały się przed sikerką :lol:

Pobawimy się ?

Potwór! :o

Era i sharon

Mój ogonek!

A ty gdzie się śpieszysz?

Erusia

Śpie

A uciekinierzy próbują zwiać

• 2 weeks later...
Posted

Era i Sharon na kanapce...

i na spacerku...

I teraz zabawy czekoladek z całym zestawem bo Saba , Spike , Delta i Mezo :wink:

Kąpiel błotna

Uśmiech Meza (pies sąsiada)

Latające czekolady

Spike w całej osobie

Saba i Delta podczas uczty

Figle spike

Leżące pannice

Mezo i jego buda z oknami :o

Dwaj chłopcy

Posted

na poczatku topicu zdjecia sie nie wyswietlaja :( .Te Twoje czekoladki to powinien byc zaczatek jakiejs nowej rasy-sa niesamowite :D .A Era i Sharon-kochaniutkie,Sharon coreczka tatusia-widac od razu :D .Jezu-jak Ty dajesz rade takiemu stadku??????i jakim cudem one nie zjadly szczurkow i krolika?????? :o

Posted

Jak wszystko razem howane to sobie krzywdy nie zrobi :wink: Trzeba mieć rękę do "łączenia" ze sobą różnych gatunków zwierząt (ale sromna jestem :lol: ) :wink: Ale tak serrio to jakimś cudem udało mi się wszystko pogodzić i żyją ze sobą zgodzie. Pies kota nie zje, kot szczura nie zje itp :wink:

Posted

No tak wesoło 5psów, 5kotów ( czasem więcej jak dojdą nowe bezdomne), 6szczurów, królik i skoczek :lol: Czyli 18stworzeń :wink:

Posted

Ja naprawdę połowy tych zwierząt nie powinnam mieć ale cóż :wink: Rodzinka zadowolona nie jest, ale co uda mi się jakąś kase zarobić to przeznaczam na zwierzeta, żeby rodziny za dużo nieobciążać finansami 8) Papuge też chciałam lecz ze względu na szczury nie mogę jej mnieć :(

Posted

Erka na słoneczku :wink:

nie ma to jak z rana zabawa na podwórku

co się tak na mnie patrzysz?

myk,myk i patyczek jest mój

Deltka zmęczona po swoim spacerku już w boksie

Pies z 2 głowami

Staruszek

Buuu no rzucaj

Nic nie widze

stoje na 2łapach

i znów nic nie widze

Sarni skok

Co tam jest?

Posted

Ojjjj jak fajniutko mają tam u Ciebie :D Czekoladki cąły dzień na dworku :D Zamkniete rozumiem, dla bezpieczeństwa innych stworzeń, tiak?

Zawsze chciałam zapytać, ale zawsze zapominałam... Czy czekolady to rodzeństwo jest? Albo jakaś rodzina? Bo one niemal identyczne!!!

Posted

Justa na stronie 5 masz wszystko wyjaśnione :wink: No tak dla bezpieczeństwa innych bo jeszcze ogrodzenia nie mam wiec siedza w kojcu ale za to u sąsiada codziennie biegają i spacerki mają :wink:

Posted

Nie w schronisku a u mnie, bo wzieliśmy psa z cieczką a nam o tym nie powiedzieli, a jak to na wsi było 7lat temu to wiadomo , za mało wiedzy wtedy było o psach ....

A teraz fotki z dzisiejszych warjacji.
Delta jak zawsze kość zjada :-?

Skupiona na kości i na rzeczach na około

Dupką do góry tak najwygodniej

Zakręcony ogonek

Spike

Nie mam nosa!

Mezo

Saba z kością

Brudny nochal Delty

C.D.N

Posted

przepiekne..to tylko jeden synus byl???????????I dziwne-bo synek jak mamusia-a gdzie geny taty??????????????? :o ..ty naprawde jakas rase stworzysz :lol: ...i to jaka ladna :P