Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow! Ile fotek! :crazyeye:
Ale się super bawiliście. :cool3:
Zazdroszczę spotkania z konikami. :loveu:
A ten dożek żółty to chyba młody jest. Ma rodowód? :cool3:
I dlaczego ma kopiowane uszy? :mad: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kara, ale możesz wstawić parę postów pod rząd, w każdym po 5 fotek :razz:

Chyba paredziesiąt:roll:

Świetny spacerek mieliście i ilu Dogomaniaków !!!:multi:

Posted

o ja cie!!! Widziałam jakiś czas temu nowy avatarek u Ciebie, ale do głowy by mi nie przyszlo że masz kolejnego psa!!!!!!!!!!!!!!!! I to jaki cudnyyy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
szkoda tylko że ogonka nie ma

Posted

Dwa dogi są z dogomanii, które pojadą na tegoroczny zlot ich właścicielką jest mrówka23;)A reszta dogów sama przyszła chyba ludzie mieli swój dogowy jakiś umuwiony spacerek w tym samym miejscu co my;)
Znaczy Duke urodził się z krótkim ogonem ale troszkę za długim jak na linię wystawową więc hodowca zadecydował skrócić, bo to linia show jest po wybitnych rodzicach,a wtedy nie wiedziałam,że Duke będzie mój;). Ale powiem,że śwmiesznie rusza całą pupą jak się cieszy:lol:

Siad

waruj

Zagryzamy wujka komara

Ja mu nic nie robie

Posted

rose napisał(a):
Brata, brata Komara!!:lol::lol::lol:

Ach faktycznie brata Komara, bo się Komar obrazi jak to zobaczy:lol:Bo się kłócił,że jest bratem nie wujem;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dwa dogi są z dogomanii, które pojadą na tegoroczny zlot ich właścicielką jest mrówka23;)A reszta dogów sama przyszła chyba ludzie mieli swój dogowy jakiś umuwiony spacerek w tym samym miejscu co my;)

Fajnie:p
Kara_TC napisał(a):
Znaczy Duke urodził się z krótkim ogonem ale troszkę za długim jak na linię wystawową więc hodowca zadecydował skrócić, bo to linia show jest po wybitnych rodzicach,a wtedy nie wiedziałam,że Duke będzie mój;). Ale powiem,że śwmiesznie rusza całą pupą jak się cieszy:lol:

To Dickens od mojej cioci(Bonity z tego forum) urodził się chyba ze złamanym i też miał skrócony. Też tak całą d... macha:evil_lol: świetnie to wygląda:evil_lol:

Posted

Tak Komar i Duke obaj z tej walki wyszli cało;) A dogadują się nadal nie idealnie ale ćwiczymy to;)

A wogóle Duke umie już siad,waruj,zdech,obrót,pomiędzy nogami chodzić;)

Imprezujemy na tym zdjęciu jest 4dogomaniaków

A teraz Era

Sharon i młody

I kto pierwszy u pani ten ma buziaka

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak Komar i Duke obaj z tej walki wyszli cało;) A dogadują się nadal nie idealnie ale ćwiczymy to;)

A wogóle Duke umie już siad,waruj,zdech,obrót,pomiędzy nogami chodzić;)

Ale zdolniacha. :cool3: Szybko się uczy. Prawie tak szybko jak Gingerka. :diabloti: :lol: ;)

Posted

ojej ile zdjec moich konikow ze strachem ogladalam czy nei ma jakiegos z moich lotow ale widze ze nie :lol: mam nadzieje ze do zlotu astorowi przejdzie okres buntu bo jak nie to zaczne pobierac oplaty za oranie pola... a mnie zaskoczylo ze najwiekszy czyli astor najlepiej dogadal sie z twoim malenstwem

ps. ktos tutaj pytal o fan, tak fana ma rodowod jest po cocainie saria i toffiku od dominiki z giga lagothica i jest u mnie na warunku hodowlanym :) uszyska ciete bo ja jestem zla istota a fana urodzila sie 27 lutego tego roku.

Posted

mrowa23 napisał(a):
ps. ktos tutaj pytal o fan, tak fana ma rodowod jest po cocainie saria i toffiku od dominiki z giga lagothica i jest u mnie na warunku hodowlanym :) uszyska ciete bo ja jestem zla istota a fana urodzila sie 27 lutego tego roku.

Bardzo nieładnie. :nono: :diabloti:
Ja tak tylko z ciekawości pytałam, bo bardzo lubię dożki. :loveu:
Cieszę się, że poznam Twoje koniki na zlocie. :loveu: