KaRa_ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi: Quote
Asia & Ginger Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gratuluję KaRa. :cool3: :loveu: Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tej pracy. :thumbs: Quote
Anecioreczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 KaRa_TC napisał(a):Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi: Kara! Gratuluje!:multi: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 A teraz zaszczurzymy galerie dziewcyznami;) Sharon męcząca dziewczynki Nova Bonita Sajra Sky i Halla Heart I Halla:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kurcze nie wiedziałam, że u Ciebie to się psiaki ze szczurami razem trzymają :) Super zdjęcia :) Sharon delikatna? :p Quote
KaRa_ Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kurcze nie wiedziałam, że u Ciebie to się psiaki ze szczurami razem trzymają :) Super zdjęcia :) Sharon delikatna? :p Jakby delikatna nie była to by tych fotek nie było:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:no gratulki Heart jest cudowna ...najbardziej mi się podoba:loveu: a ta fotka extra [/FONT] Quote
Anecioreczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 śliczne foteczki:loveu: Halla coraz bardzij mi sie podoba:loveu: a co z kryciem Sky?Uparła sie i Rujki nie dostała?:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi: Gratuluję!! :multi: [quote name='KaRa_TC'] I Halla:loveu: Oj, oj, jak tłoczno :loveu: :loveu: Halla śliczności :iloveyou: Quote
beria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi: Przyłączam się do gratulacji :multi: [quote name='KaRa_TC']A Sharon się podejrzanie oblizuje :cool3: A Halla jest niesamowita :loveu: Quote
KaRa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Zakurzyła mi się troche galeria ;)także czas na zdjęcia Sabcia Spike powiedzmy,ze pozują:evil_lol: troszke szaleja Siwa morda a te miedzy czasie lezały Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kara, nie spuszczasz Spika ze smyczy? Pozować pozują - udają obrażone na siebie małżeństwo :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kara, nie spuszczasz Spika ze smyczy? Pozować pozują - udają obrażone na siebie małżeństwo :evil_lol: Nie bardzo mogę go spuszczać gdyż on ma największe zapędy do ucieczek i szczególnie tam gdznie nie może czyli na ulice gdzieś na osiedla gdzie jest pełno rowerzystów których nie cierpi z racji doświadczeń z dzieciństwa swego,jak go ukradli. Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ale dawno mnie tu nie bylo.. ho ho:cool3: jakie to piekne:loveu: laaał cudna!:loveu: aaaale usmiech:loveu: Quote
KaRa_ Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Chciałam napisać iż w czwartek najprawdopodobniej do mojego domu przybędzie nowy domownik ( zwierzak oczywiście;)) ale jaki to jeszcze nie powiem;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Cudny uśmiech Sabci Uwielbiam wyczesywac takie psy - jak garsciami wychodzi futerko :loveu: [quote name='KaRa_TC']Chciałam napisać iż w czwartek najprawdopodobniej do mojego domu przybędzie nowy domownik ( zwierzak oczywiście;)) ale jaki to jeszcze nie powiem;) Łaa ciekawe któż to będzie.. :loveu: Quote
anetta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 KaRa_TC napisał(a):Chciałam napisać iż w czwartek najprawdopodobniej do mojego domu przybędzie nowy domownik ( zwierzak oczywiście;)) ale jaki to jeszcze nie powiem;) No ciekawe co to bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratuluje pracy!! Quote
eria Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 opowiadaj jak się pracuje :lol: gratulacje!!! :multi: :multi: i też jestem ciekawa nowego domownika....Hmmm gdyby to był szczur to byś nie robiła tajemnicy.....cóż to może być.......;) Quote
wiq Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hej! niestety, nie udalo mi sie Ciebie odwiedzic :-( Zaluje:-( Kurde, co se tam sprowadzasz?.. Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ja również jestem ciekawa! :cool3: Chyba nie kolejny ogon?:> a może:roll: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 W czwartek wieczorem bądź w piątek rano dowiecie się co to może być;) Quote
Recommended Posts