Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi:

Kara! Gratuluje!:multi:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Kurcze nie wiedziałam, że u Ciebie to się psiaki ze szczurami razem trzymają :) Super zdjęcia :) Sharon delikatna? :p

Jakby delikatna nie była to by tych fotek nie było:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:no gratulki

Heart jest cudowna ...najbardziej mi się podoba:loveu:

a ta fotka extra

[/FONT]

Posted

[quote name='KaRa_TC']Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi:
Gratuluję!! :multi:

[quote name='KaRa_TC']

I Halla:loveu:

Oj, oj, jak tłoczno :loveu: :loveu:
Halla śliczności :iloveyou:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Musze się tu pochwalić dostałam prace w sklepie zoologicznym ale nie jakimś małym na osiedlu, a dużym w centrum handlowym gdzie nie sprzedawaja produktow typu Chappi, Frolic itp;) I będe przy dziale gryzonie:multi:

Przyłączam się do gratulacji :multi:

[quote name='KaRa_TC']A

Sharon się podejrzanie oblizuje :cool3: A Halla jest niesamowita :loveu:

Posted

Zakurzyła mi się troche galeria ;)także czas na zdjęcia
Sabcia

Spike

powiedzmy,ze pozują:evil_lol:

troszke szaleja

Siwa morda

a te miedzy czasie lezały

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kara, nie spuszczasz Spika ze smyczy?

Pozować pozują - udają obrażone na siebie małżeństwo :evil_lol:

Nie bardzo mogę go spuszczać gdyż on ma największe zapędy do ucieczek i szczególnie tam gdznie nie może czyli na ulice gdzieś na osiedla gdzie jest pełno rowerzystów których nie cierpi z racji doświadczeń z dzieciństwa swego,jak go ukradli.

Posted

Chciałam napisać iż w czwartek najprawdopodobniej do mojego domu przybędzie nowy domownik ( zwierzak oczywiście;)) ale jaki to jeszcze nie powiem;)

Posted

Cudny uśmiech Sabci

Uwielbiam wyczesywac takie psy - jak garsciami wychodzi futerko :loveu:

[quote name='KaRa_TC']Chciałam napisać iż w czwartek najprawdopodobniej do mojego domu przybędzie nowy domownik ( zwierzak oczywiście;)) ale jaki to jeszcze nie powiem;)
Łaa ciekawe któż to będzie.. :loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Chciałam napisać iż w czwartek najprawdopodobniej do mojego domu przybędzie nowy domownik ( zwierzak oczywiście;)) ale jaki to jeszcze nie powiem;)

No ciekawe co to bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratuluje pracy!!

Posted

opowiadaj jak się pracuje :lol: gratulacje!!! :multi: :multi:

i też jestem ciekawa nowego domownika....Hmmm gdyby to był szczur to byś nie robiła tajemnicy.....cóż to może być.......;)