Justa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Za maturke :drinking: ! Moja galeria? Nie wiem :diabloti: A Galinę wstawiam do galerii sznaucerów ;) czarne ma sie dobrze, jak widac na załączonym obrazku ;) http://img530.imageshack.us/img530/3136/dsc0137up1.jpg Oh Kara to Ty twarda jesteś :cool3: Doświadczona też %:diabloti: Quote
eria Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ale woliera jest super !!!!!!!!! Ale to nie jest jeszcze ta docelowa woliera, która miała być z podmurówką na trawie ????? Quote
KaRa_ Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Justa']Za maturke :drinking: ! Moja galeria? Nie wiem :diabloti: A Galinę wstawiam do galerii sznaucerów ;) czarne ma sie dobrze, jak widac na załączonym obrazku ;) http://img530.imageshack.us/img530/3136/dsc0137up1.jpg Oh Kara to Ty twarda jesteś :cool3: Doświadczona też %:diabloti: Dobrze,że pokazałaś mi Galusie bo naprawde bym zapomniała:cool3:Piękna jak zawsze jest czarnulka z niej. No wlasnie glowe mam slaba:evil_lol:ale za to kordynacja ruchow jest OK, a nie co niektorzy ida sladem poszukiwaczow wezow:evil_lol: Tak Eria to jeszcze nie ta wlasciwa woliera, to prowizorka by siedzialy na dworze a mi w pokoju nie smierdzialo:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Anecioreczek napisał(a):No chata panien wypas:razz: To co tego pierwszego wpadasz do Poznania?;) Quote
APSA Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='KaRa_TC']Heart Szczur w okularach! :lol: Quote
Justa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 KaRa_TC napisał(a):Dobrze,że pokazałaś mi Galusie bo naprawde bym zapomniała:cool3:Piękna jak zawsze jest czarnulka z niej. No wlasnie glowe mam slaba:evil_lol:ale za to kordynacja ruchow jest OK, a nie co niektorzy ida sladem poszukiwaczow wezow:evil_lol: No właśnie, bo jakbyś ruchów nieskoordynowała to cięzko widze Twoja podróż do Warszawy :eviltong: :cool3: Ale przez te kilka godzin zdążyłaś chyba doprowadzić sie do pożądku ;) Woda z cytryną pod pachę, witamina C i już ok;) A Galina.. ona cąły czas taka sama jest, to co tu pokazywać... Quote
KaRa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Justa napisał(a):No właśnie, bo jakbyś ruchów nieskoordynowała to cięzko widze Twoja podróż do Warszawy :eviltong: :cool3: Ale przez te kilka godzin zdążyłaś chyba doprowadzić sie do pożądku ;) Woda z cytryną pod pachę, witamina C i już ok;) A Galina.. ona cąły czas taka sama jest, to co tu pokazywać... Jakoś doprowadziłam się do stanu używalności;) Ej no odśwież Gali galerie, bo :mad::mad::mad: Quote
Nesuniaaa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Hej Kara :) Chciałam sie pochwalić moim nowym nabytkiem To są dwie dziewczyny husky :) Są przekochane i cała rodzina jest w nich zakochana:) w moim psie obudziły się instynkty macierzyńskie i jak dziewczyny do niego podchodza to rozwala się na plecach i wylizuje je:P A one jak głupie za nim ganiają i przytulają się do niego :) Tak po cichu marzy mi się 3 szczurzyca, ale tym razem z hodowli:) Czekam na nowe zdjecia twoich ciurów:) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Śliczne obie panny a szczególnie ta na drugim zdjęciu śliczna husky:loveu::loveu::loveu:Panny są z interwencji obie?;) U mnie szczury nie chcą zbytnio pozować dlatego nie ma fotek;). A teraz non stop czekam kiedy Sky będzie miała rujke i łącze ją z Britainem;)Ale poki co panna mi prostesuje:lol: Quote
Nesuniaaa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Na tych zdjeciach jest tylko jedna panna, bo druga pozować nie chciała :P Miałam wziąć 2 dziewczynki z interwencji, ale w między czasie znalazłam małe szczurki z wpadki sklepowej :/ Ale nie żałuje bo są cudne i oswojone:) W tym miocie będą jakieś niebieściaczki:)? Quote
KaRa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Czyli z interwencji już nie bierzesz? Tak u mnie będą w tym miocie niebieściaki bynajmniej powinny takn wychodzi w krzyżówce genetycznej;)Bo przeciez mama jest american blue. Quote
Nesuniaaa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Nie, narazie nie mam miejsca na kolejnego szczurka.. Masz już jakis chetnych na maluszki:)? One byłyby do odbioru tak za 2msc? Może się skusze:) Ale najpierw musze sobie dużą klatke zafundować :P Quote
KaRa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Nie, narazie nie mam miejsca na kolejnego szczurka.. Masz już jakis chetnych na maluszki:)? One byłyby do odbioru tak za 2msc? Może się skusze:) Ale najpierw musze sobie dużą klatke zafundować :P Paru chętnych jest, ale to nie to co na pierwszym miocie co musiałam wybierać komu dać szczura a komu nie, bo tyle osób było;). Za jakies 2 no moze i juz by byly jak ta moja zajdzie teraz w ciaze;) Quote
Anecioreczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kara musze dostać badania z laboratorium i dopiero wtedy sie okaże,czy jade do Poznania czy nie:-( Quote
KaRa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Saba mi głuchnie coraz bardziej...trudno mi ja jest przywolywać do siebie gdyż na starość naprawde słuch się jej pogorszył, ona czasem nawet nie słyszy gdy podchodzę do kojca...Na spacery chodzimy po polach wiec jej niedosłuch tak nie przeszkadza...Zal mi jej bardzo,ze starosc jej zaczyna doskwierac...a Saba to moj pierwszy pies ktory jest naprawde moj, nad ktorym mialam powierzone wszystkie obowiazki, ktorego przewodnikiem jetsem ja...ciezko mi widziec jak ja wolam ona biega i mnie nie slyszy, a zawsze byla bardzo karnym psem wystarczylo raz powiedziec jej imie juz byla przy mnie. Moja Sabula i Spike, ktory zawsze jest pelen energii A to porownanie wielkosci Delty i Saby...widac roznice;) Quote
Justa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kara, o tyle dobrze, ze nie mieszkacie w mieście, bo tu byłby problem. A tak, sądze, że Saba stara się utrzymywać chociaz kontakt wzrokowy. Będzie doooobrze :p ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ile Sabunia ma lat? Piekna z niej psinka :loveu: Quote
anetta Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Hej Kara :) Chciałam sie pochwalić moim nowym nabytkiem To są dwie dziewczyny husky :) Lo rany, a ja myslalam ze to jedna sztuka hihihihihihih Sliczne!!!! Saba :calus: Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 KaRa_TC napisał(a): A to chwilowa woilera dla dziewczynek Woliera zajedwabista :multi: Quote
KaRa_ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pare zdjęć ze spacerku moich dziewczyn z Raja;) tak się ucieka na widok pędzących dwóch psów:evil_lol: I wszyscy gonią Ere Raja kąpiel Quote
Justa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A w Warszawie ZIMNICA:roll: i deszcz i wiatr i wogóle:angryy: Quote
asiunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 KaRa_TC napisał(a):Pare zdjęć ze spacerku moich dziewczyn z Raja;) tak się ucieka na widok pędzących dwóch psów:evil_lol: I wszyscy gonią Ere Raja kąpiel Hej! Alre super pogoda:multi: Quote
Recommended Posts