:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 No to widzę że bedą szczurzaste mieć jak w raju :razz: Super fotki ;) Quote
zaba14 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 KaRa_TC napisał(a): W poniedzialek bylam w Czestochowie;) Przed matura wolalam jakos jechac ;) Wczoraj caly dzien mi zlecial na zakupach gdyz planuje zrobic woilere dla szczurow,ze jak bedzie ladna pogoda czasem ja na dwor wypuscic:cool3: No i niedlugo ruszam z budowa bo juz wszystko zakupilam i beda mogly sobie szcuzrki pobyc na swiezym powietrzu;) hehe ja bylam w czestochowie wczoraj, jestem ciekawa ile tam jechalas? i czym? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 zaba14 napisał(a):hehe ja bylam w czestochowie wczoraj, jestem ciekawa ile tam jechalas? i czym? :evil_lol: Ja jechałam niecałe 5h w jedna strone, i druga tez niecale 5h;) A jechalam autokarem naszczescie z klimatyzacja bo dosc cieply dzien to byl;) Quote
eria Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ona całkiem fajna jest :):) no i super że będzie woliera, a jak będzie wygladać ? taka jakby klatka z siatki bez dna?? Quote
KaRa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='eria'] ona całkiem fajna jest :):) no i super że będzie woliera, a jak będzie wygladać ? taka jakby klatka z siatki bez dna?? Znaczy z dnem bo chce wykopac dolek zaleje go betonem i tam podmurowke i pozniej na ten beton ziemie tak na 40cm by mogly se kopac ale tylko do betonu sie beda mogly dokopac a dalej siatka, daszek itp;) Quote
Anecioreczek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ile Cie wyniosły koszty za materiały?:> Bo wiem ze typowa Woilera do 400 złotych na allegro kosztuje.. Quote
KaRa_ Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Anecioreczek napisał(a):Ile Cie wyniosły koszty za materiały?:> Bo wiem ze typowa Woilera do 400 złotych na allegro kosztuje.. Siatka kosztowala mnie 75zl, slupki 100zl, beton to juz mialam, drut do siatki 20zl....a jeszcze musze kupic drzwiczki,zawiasy, drewno na dach i trzcine;) . Wiec koszty beda jeszcze rosly;) Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 nie mogę się doczekać już fotek tej woliery:loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Sama sie nie mogę doczekać ale pewnie najlepiej to ona nie będzie wyglądać gdyż ja ją będę robic z pomocą kolegi z DGM;) . A do zrobienia tego to trzeba miec troche zdolnosci, których ja bynajmniej nie mam:evil_lol: Ale cóż trzeba spróbowac:cool3: Tak śpią właśnie moje dziewczyny Sky i Halla vel świnka/łysol Heart,Bonitka i Sky Halla i Sajra Bonita i Sky Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ciurki! Świetnie wygląda taka mieszanka kolorów w jednej klatce :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj KaRa! Przychodzę zobaczyc co u Twoich czekoladek, Sharon, Ery i szczurasków. :cool3: Ten nagus jest przecudaśny. :lol: Quote
zaba14 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja jechałam niecałe 5h w jedna strone, i druga tez niecale 5h;) A jechalam autokarem naszczescie z klimatyzacja bo dosc cieply dzien to byl;) o boshe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja do galerii rudego powklejam foty z Częstochowy bo robilam ;) ale musze sie zabrac za zmniejszanie :P My do czestochowy jechalismy 1h i 20 minut byłoby szybciej ale kierowca jechał bardzo przepisowo ;) Buhaha a czy na parkingu wam tez wciskali jakies upominki a po chwili "Co łaska, ale 5 zł" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w całej Częstochowie wydałam "aż" 3,80 zł na zapiekanke no i dałam 1 zł na to ayb wejsc na wieze :eviltong: Quote
marzenna79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Halla i Sajra Witaj Karolinko !!!!!!! :multi::multi: Piękne scurki...:huh::sweetCyb::ylsuper: Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego długiego weekendu. Papapa. Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 kurcze, dawno tu nie zaglądałam i takie nowości... Halla to dla mnie objawienie!! Jest niesamowita...nie miałam pojęcia, ze takie szczury istnieją. Wybacz..nie znam się.. skoczek niezły...:loveu: to jest przeurocze....:loveu::loveu::loveu: one są takie czułe? super harce.. a dziewczyny się tak po prostu zgadzają? a co się dzieje jak pojawia się nowa? pozdrawiamy!!!! Quote
KaRa_ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Gochgoch a takie lysolki oczywiscie,ze istnieja i powiem szczreze,ze sa cudne a w dotyku aprawde wspaniale mozna glaskac i glaskach a nadodatek Halla to uwielbia:eviltong: A co do czułości to naprawdę kochanwe i czułe zwierzaki;) Ja mam to szczęście,że moje stadnko jest bardzo tolerancyjne Halle i Heart odrazu zaakceptowaly moje starsze dziewczyny, pokazaly kto rzadki i byl spokoj;) A teraz moje psiaki;) Sharon Era,Delta i Raja na spacreku wspólnym Quote
JIM Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Super fotki w ruchu... jak ja uwielbiam te psie gonitwy :loveu: Quote
JIM Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Zjadlo mi post!!! No wiec pisalam, ze super sa te zdjecia w ruchu i ze kocham te psie gonitwy :) Pozdrooo Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ty to masz raj :loveu: Pełno psów i szczurków, jak w niebie :loveu: Quote
KaRa_ Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Chciałam napisać,że teraz będę bardzo rzadko na DGM ponieważ maturę pierwszą mam w piątek i później mam inne...A w ogolę ostatnio jestem chora i to też się skłania do mych rzadszych wizyt tutaj na forum niestety... Quote
:: FiGa :: Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Karo będziemy trzymać kciuki za Ciebie, na pewno wszystko będzie ok :) Powodzenia! :kciuki: Quote
marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 KAROLINKO !!! TRZYMAM KCIUKI ZA TWOJĄ MATURĘ !!!!!!! ZDASZ ! POWODZENIA !!! Buszujące w zbożu !!!!!!! Śliczna fotka.POZDRAWIAM. ;) Quote
Justa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 jakie szczęśliwe ! :loveu: jak tam kara przed maturką? :cool1: ja JESZCZE nie panikuje, no może poza tym, że bedzie wesele i potop :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj Kochana :multi: Takie zmiany u Ciebie - wreszcie oficjalna hodowla szczurków. Multi: Gratki Karo! Piękne zdjęcia, jak zawsze zresztą :loveu: Jest czym oczy nacieszyć :klacz: A co do matury - będzie dobrze. :kciuki: Będziemy mocno trzymać za Ciebie łapeczki. :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 KaRa trzymam kciuki za Twoją maturę. :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts