KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gratuluje więc nowej szczurzynki, skoro to świerza 'zdobycz' jest :eviltong: :multi: fuzziki raczej rzadkie są? prawda? Nie;) Sa teraz dosc znane, i coraz wiecej miotów fuzzow jest juz w Polsce;) Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 KaRa_TC napisał(a):Nie;) Sa teraz dosc znane, i coraz wiecej miotów fuzzow jest juz w Polsce;)Ale w zoologu to nie mam co liczyć że znajdę takiego :eviltong: Zwykłego to jeszcze :cool3: Pomyslę nad jakimś małym zwierzątkiem.. A może królik? Choć bardzo ciągnie mnie ku szczurkom, mam do nich big sentyment :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 GRATULUJĘ sesji skoczkowej...:multi::multi::multi: Witaj Karolciu !!!!!!! :loveu::multi: Jestem pod wrażeniem Twoich fotek.:crazyeye: :loveu: Piękne skoki...:loveu: kapitalne ujęcia...:loveu: Pozdrawiam.:multi::multi: Od lewej Sky,Bonita,Halla,Sajra,Heart i Nova ŚLICZNA MENAŻERIA....... ;) Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ale w zoologu to nie mam co liczyć że znajdę takiego :eviltong: Zwykłego to jeszcze :cool3: Pomyslę nad jakimś małym zwierzątkiem.. A może królik? Choć bardzo ciągnie mnie ku szczurkom, mam do nich big sentyment :loveu: W sklepie czasem mozna spotkac cos ala fuzz, lecz one sa bardzo chorowite te ze sklepow bo to najczesciej z wsobnych miotow:shake: :shake: A nie jak w hodowlach profesjonalnych co nie ma laczenia rodzinek Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 KaRa_TC napisał(a):W sklepie czasem mozna spotkac cos ala fuzz, lecz one sa bardzo chorowite te ze sklepow bo to najczesciej z wsobnych miotow:shake: :shake: A nie jak w hodowlach profesjonalnych co nie ma laczenia rodzinekBedę musiała pomyslec nad szczurkiem :loveu: Sciągnąc ze strych klatkę.. zobaczymy ;) Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 A teraz zdjęcia z wczorajszego spaceru;) zmienilismy trase spacerkowania bo tam gdzie zawsze chodzilam to ostatnio za duzo samochodow;) Psom bynajmniej sie nowe miejsce do biegania sie podoba gdyz to ogromne pole a pozniej rzeczka;) Quote
Jureja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Świetna fotka:p Ale mamy uroczą sfore:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ła! :shock: Gdzie głowa? To jest piękne :multi: Wspaniałe macie tereny :loveu: Quote
anetta Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Nowe szczurki :o:lol: Nooo, blizniaczki :lol: Fajnie :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ŁŁOOO ile piękności :loveu: I to do tego mojej ulubionej rasy :evil_lol: :evil_lol: Będę Was odpwiedzać:razz: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Jureja napisał(a):Ale mamy uroczą sfore:loveu: :loveu: Wiadomo,ze urocza bo sama psia elita:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Ła! :shock: Gdzie głowa? Znikła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba,ze Era jej odgryzła:evil_lol: anetta napisał(a):Nowe szczurki :-o:lol: Nooo, blizniaczki :lol: Tak,tak blizniaczki jednojajowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 KaRa_TC napisał(a):Znikła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba,ze Era jej odgryzła:evil_lol: Był jeździec bez głowy to dlaczego nie może być i pies bez głowy :evil_lol::evil_lol: Miłej nocki ;) Quote
KaRa_ Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Coś ostatnio mało tutaj Sharon wiec wkleje ja z jej ulubionego zajecia z domu;) oraz Halla Quote
zaba14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/www/polk4.jpg cóż za dziwny stwor! sliczny :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Szczur bez sierści? Ale to to fajnie wygląda :) Witam po przerwie i pozdrawiam fankę tej samej muzyki ;) Quote
JIM Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Rzeczywiscie tereny bardzo podobne :p Tylko pola w Skorzewie odwiedzacie a my w Przezmierowie :razz: Psiaki super :loveu: Quote
wiq Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/www/polk4.jpg ale ma świetne policzki:lol: Quote
Anecioreczek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Korenspondencja z rodzeństwem:cool3: Kara bede miała do Ciebie wielka prośbe:roll: Ale to juz przy okazji na gadu:roll: Mam nadzieje ze nam pomożesz [Mnie i ZonkOne:eviltong:] Quote
Marysia_i_gończy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ależ Ci się hodowla rozrasta! :lol: :multi: Quote
KaRa_ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='limoncia'] sliczna fotka:loveu: A dzikuje,dziekuje;) [quote name='zaba14']http://i116.photobucket.com/albums/o.../www/polk4.jpg cóż za dziwny stwor! sliczny :loveu: :loveu: Oj wiele osob tez mowi,ze dziwny moja mama to do dzis mowi na Halle male dziwactwo:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Szczur bez sierści? Ale to to fajnie wygląda :smile: Witam po przerwie i pozdrawiam fankę tej samej muzyki ;-) A no bez siersci gdyz to saint fuzz jest;) I rowniez witam:cool3: [quote name='Julix']Rzeczywiscie tereny bardzo podobne :p Tylko pola w Skorzewie odwiedzacie a my w Przezmierowie :razz: Psiaki super :loveu: Tak to jedyna ta roznica:cool3: [quote name='wiq']http://i116.photobucket.com/albums/o.../www/polk4.jpg ale ma świetne policzki:lol: Rzucaja sie w oczy jak tej siersci nie ma;) [quote name='Anecioreczek']Korenspondencja z rodzeństwem:cool3: Kara bede miała do Ciebie wielka prośbe:roll: Ale to juz przy okazji na gadu:roll: Mam nadzieje ze nam pomożesz [Mnie i ZonkOne:eviltong:] Chetnie ją usłysze i mam nadzieje,że będę potrafiła pomóc bo z tym różnie zawsze bywa:lol: [quote name='Marysia_i_gończy']Ależ Ci się hodowla rozrasta! :lol: :multi: Tak rozrasta się;) Ale przyzeklam sobie,że do 10szczurów maksymalnie moze sie rozrosnac gdyz jak juz bedzie wiecej to nie bede mogla sie wszystkimi zajac z osobna, posiwcic czasu gdyz za duzo ich bedzie. A ja nie chce miec jakiejsc masowki, oj nie chce. Chce miec mala domowa hodowle co mioty zadko ale pozniej ale jakie to sliczne beda mioty;) Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Szkoda kurcze że do Poznania mam tak daleko bo na łysolka byłabym skłonna poczekac :loveu: Bo chyba i ona kiedyś zostanie mamcią :multi: Quote
KaRa_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Ogony Ercia i Sharon W poniedzialek bylam w Czestochowie;) Przed matura wolalam jakos jechac ;) Wczoraj caly dzien mi zlecial na zakupach gdyz planuje zrobic woilere dla szczurow,ze jak bedzie ladna pogoda czasem ja na dwor wypuscic:cool3: No i niedlugo ruszam z budowa bo juz wszystko zakupilam i beda mogly sobie szcuzrki pobyc na swiezym powietrzu;) Quote
Recommended Posts