Nesuniaaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wiem, wlasnie sobie przeglądałam stronke tej hodowli:) Jest jakieś forum odnośnie szczurów rasowych, oprócz szczury.org? Quote
KaRa_ Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Wiem, wlasnie sobie przeglądałam stronke tej hodowli:) Jest jakieś forum odnośnie szczurów rasowych, oprócz szczury.org? polecam wejsc na alloszczura forum bo tam sa zalogowani wszyscy hodowcy itp, bo nasze forum SHSR niestety chwilowo nie dziala. A u mnie niedlugo te zmiocik bo pod koniec maja:multi: Moja kochana Sky i Britain beda rodzicami:loveu: :loveu: Quote
Nesuniaaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pod koniec maja kryjesz czy pod koniec maja mają się urodzić:)? Quote
KaRa_ Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Pod koniec maja kryjesz czy pod koniec maja mają się urodzić:)? Kryje pod koniec maja bo wtedy Sky bedzie w wieku odpowiednim do bycia mamuska;) Quote
Anecioreczek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 załapałaś sie na śliczną samiczke:loveu: Tak Ci zazdroszcze:loveu: Najbardziej mi sie podobała z Miotu H:loveu: Quote
KaRa_ Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Anecioreczek napisał(a):załapałaś sie na śliczną samiczke:loveu: Tak Ci zazdroszcze:loveu: Najbardziej mi sie podobała z Miotu H:loveu: A dosc dluugo czekalam na ten miot;) bo juz dawno powiedzialam,ze biore z tego miotu samiczke jak bedzie wlasnie taka:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jejku, jak cudnie się kąpią...:loveu::loveu: Witaj Karolinko !!! :multi::loveu::sweetCyb: Fotki rewelacyjne.:loveu: Uwielbiam takie fotki plenerowe.:loveu::loveu: Jejku, Sukcio też sobie chętnie popływałby w jeziorku albo w rzeczce.:loveu: Pozdrawiam serdecznie.:buzi: :hand: :hand: Quote
KaRa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 W tej rzeczce to jedynie moga sie ochlodzic po bieganiu i napic bo niestety jeziora w moim poblizu nie ma oraz jakiegos zbriornika wody, tylko taki maly rowek z woda. A szkoda,bo pisiaki bardzo lubią pływać Quote
KaRa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Dziś przyjechała do mnie Heart oraz jej siostrzyczka Halla:loveu: z Hallą wyszlo dzisiaj z samego rana,ze jedzie do mnie:loveu: :loveu: i sama Halla Quote
marzenna79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Śliczności.:loveu::loveu: Witaj Karolinko !!!!!!! :multi: Ale ładne szczurki.:loveu: Pozdrawiam i ściskam całą Twoją menażerię.:multi: Cudne te fotki plenerowe...:loveu: Quote
Nesuniaaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ooo, masz fuzza :D Ahh zazdroszcze Ci :) Ja musze jeszcze troche na swojego szczurcia poczekać.. Quote
eria Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć wpadłam pooglądać ,czy jest u Ciebie już ta nowa szczurzyca, a tu widzę że są dwie!!!!!! tylko ta łysa jakoś mnie nie przekonuje :lol: chociaż pewnie jest bardzo mięciutka w dotyku :lol: Quote
Anecioreczek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 fuzziki są napewno superowe w dotyku:razz: ale Moja mam napewno by sie do nich nie przekonała:shake: zreszta ja też jestem takj w połowie do nich przekonana:P Quote
KaRa_ Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Powiem Wam szczrze ze tez mowilam,ze fuzza nie chce ale tak ogladajac ich zdjecia i slyszac dobre opinie to jak widac u mnie sliczny saint fuzz zamieszkal:loveu: :loveu: :loveu: Ona jest wspaniala w dotyku taka ciepla:loveu: A Heart bardzo ciekawska ;) Obie maja ADHD:multi: Quote
Nesuniaaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ojj Kara nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze:)! Jeszcze chwila a naprawde nie wytrzymam i kupie szybciej szczurcia:)! Quote
KaRa_ Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Warto,warto toc sa takie wspaniale zwierzeta:loveu: :loveu: :loveu: to nie sa takie zwykle gryzonie jak chomik czy swinka one sa lepsze w 100%lepsze :loveu: bardzo sie do czlowieka przywiazuja,oj bardzo:loveu: Quote
Nesuniaaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ojj Kara nie kuś bo to by było bardzo nieodpowiedzialne z mojej strony wziaść teraz szczurka:)! Ostatnio polowe wolnego czasu spędzam czytając o szczurkach i jestem coraz bardziej w nich zakochana ;D Wychodzisz z nimi czasami na dwór? Ehh i tak musze poczekać do końca lata, chociaż jest mi coraz ciężej i pewnie w końcu sie złamie i kupie :P Quote
KaRa_ Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Nesuniaaa']Ojj Kara nie kuś bo to by było bardzo nieodpowiedzialne z mojej strony wziaść teraz szczurka:)! Ostatnio polowe wolnego czasu spędzam czytając o szczurkach i jestem coraz bardziej w nich zakochana ;D Wychodzisz z nimi czasami na dwór? Ehh i tak musze poczekać do końca lata, chociaż jest mi coraz ciężej i pewnie w końcu sie złamie i kupie :P Tak oczywiscie wychodze z moimi na dwor gdy jest cieplo i nie wieje wiatr;) Saba i Spike na spacerku skoczek Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Heart i Halla zapoznaja sie z dziewczynami na neutralnym terenie Ogony sa bardziej owlosione niz Halla:evil_lol: Bonita Halla Heart Od lewej Sky,Bonita,Halla,Sajra,Heart i Nova Sky i Sajra Quote
wiq Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 gratulacje! Heart ma cudny rozkład kolorów na pyszczu :loveu: a Halla - pierwszy raz widzę taką odmianę, ale mi się podoba! :fadein: w dotyku pewnie jak zamsz:loveu: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 wiq napisał(a):gratulacje! Heart ma cudny rozkład kolorów na pyszczu :loveu: a Halla - pierwszy raz widzę taką odmianę, ale mi się podoba! :fadein: w dotyku pewnie jak zamsz:loveu: Tak w dotyku podobna do zamszu jest;) Ona jest wspaniala, taka ciepla i wyjatkowa;) Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi:wow KaRa ale ci sie brygada powiększyła ... ta fota jest świetna Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Te zdjęcia w locie - rewelacja :klacz: Piekne szczurowate :multi: Musze wrócić się kilka stron i poczytać o tym łysolku cos, bo szczerze się zdziwiłam widząc go :loveu: edit Już doczytałam :multi: Ajj szkoda że u mnie nigdzie nie ma w zoologach takich cud bo pewnie bym sobie sprawiła jakiegoś szczurowatego, tęsknie za moim starym szczurem :shake: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Te zdjęcia w locie - rewelacja :klacz: Piekne szczurowate :multi: Musze wrócić się kilka stron i poczytać o tym łysolku cos, bo szczerze się zdziwiłam widząc go :loveu: a bo łysolek jest dopiero od środy;) nawte nie pisałam za dużo o niej;) Hodowczyni mi napisala,ze ma saint fuzza wolnego (miala jechac za granice ale nie pojechala) w dniu kiedy miala mi wysylac maja Heart to ja sie zdecydowalam,ze biore ja tez jak tak;) i nie zaluje Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 KaRa_TC napisał(a):a bo łysolek jest dopiero od środy;) nawte nie pisałam za dużo o niej;) Hodowczyni mi napisala,ze ma saint fuzza wolnego (miala jechac za granice ale nie pojechala) w dniu kiedy miala mi wysylac maja Heart to ja sie zdecydowalam,ze biore ja tez jak tak;) i nie zalujeGratuluje więc nowej szczurzynki, skoro to świerza 'zdobycz' jest :eviltong: :multi: fuzziki raczej rzadkie są? prawda? Quote
Recommended Posts