BORA Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Odważna jest :lol: Tora bała się nawet po mniejszym przejść :evil_lol: Quote
wiq Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 dla mnie i tak gwiazdą jest:eviltong: a jak praca z polaka? właśnie męczę bibliografię :grab: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='wiq']dla mnie i tak gwiazdą jest:eviltong: a jak praca z polaka? właśnie męczę bibliografię :grab: Ja bibliografie juz skonczylam i jutro daje polonistce do sprawdzenia czy wszystko dobrze no i plan rammowy oddaje juz;) Im blizej matury tym bardziej sie tym wszystkim stresuje:shake: A dzis zaszczurze galerie Bonita Sajra kobietki w transporterku Quote
wiq Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 też dziś oddałam;) ja już mam wszystkiego dość i wrażenie, że nic nie umiem:shake: regres totalny:shake: ale fajnie sobie spacerkują:D nie chcą zwiać? Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ale extra fotka Szczureczki są rewelacyjne:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dogomaniacka Risa hopki tor a tu co mam zrobic? Witaj KaRa_TC !!!!!!! :loveu::multi: Wspaniałe popisy piesów.......:loveu::loveu: Pozdrawiam i miziam wszystkie pupile.:loveu::loveu: :smilecol: Kolorowych snów :smilecol::sleep2::sleep2: Quote
zaba14 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/agility6.jpg jaka ona odwazna! prosze ta pania ode mnie wyglaskac! :) Mikiemu byc sie spodobała! :razz: ile ona juz ma latek? :> Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5][SIZE=7]Wesołych Świąt !!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='zaba14']http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/agility6.jpg jaka ona odwazna! prosze ta pania ode mnie wyglaskac! :) Mikiemu byc sie spodobała! :razz: ile ona juz ma latek? :> Erze w tym roku 5lat stuknie;) Na zlot ze mną najprawdopodobniej jedzie:lol: Zdjęcia z wczorajszego spaceru a raczej bieganiny maly wypadek chwila odpoczynku Quote
zaba14 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A wiem że prawdopodobnie Era jedzie, ciekawe jak to bedzie ze mna ;) Quote
Likaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No no ale masz utalentowane psiury ! Hihi chyba ta chwila odpoczynku króciutka była ;) WESOŁYCH ŚWIĄT Lika&Taffy PS.Skromnie zapraszamy do nas :) Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 zaba14 napisał(a):A wiem że prawdopodobnie Era jedzie, ciekawe jak to bedzie ze mna ;) Jedz,jedz;) Quote
wiq Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/spacer/bulk4.jpg boom!:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Sharon:evil_lol: Fotki z dzisiejszego spacerku czyli Delta,Era i Risa;) Era w swoim zywiole nie wyhamowala:evil_lol: Ostatnio nakręciłam Delte na piłki wiec dzięki temu coraz częsciej ją spuszczam i już coraz zadziej ucieka:multi: Quote
JIM Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Fajne foteczki, ---> http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/kroliczki/bulko8.jpg to jest super:) Delta bardzo mi sie podoba :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Julix']Fajne foteczki, ---> http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/kroliczki/bulko8.jpg to jest super:) Delta bardzo mi sie podoba :loveu: Mam nadzieje,ze bedziesz miala okazje kiedys tego wariata poznać:lol: Quote
JIM Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja tez :P Choc Sharon, patrzac na zdjecia.. ekhem... tez wyglada na wariata :) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Julix napisał(a):Ja tez :P Choc Sharon, patrzac na zdjecia.. ekhem... tez wyglada na wariata :) Sharon jest niezbyt kolezenskim psem kazdego psa sobie proboje ustawic;) Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ostatnio nakręciłam Delte na piłki wiec dzięki temu coraz częsciej ją spuszczam i już coraz zadziej ucieka:multi:gratulacje :klacz: nic tak nie cieszy jak sukcesy szkoleniowe :beerchug: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 wiq napisał(a):gratulacje :klacz: nic tak nie cieszy jak sukcesy szkoleniowe :beerchug: Tak masz racje;) Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Sharon:evil_lol: Genialne:evil_lol: :lol: Quote
tusia. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witam. Masz piękne psiaczki :-), zdj. też superowe, inaczej mówiąc wesoa gromadka ;-) Quote
KaRa_ Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Julix'] :) Oj drze sie ta moja kochana na mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Julix dzieki za zdjecie naprawde swietnie;) Milo sie patrzy na wlasnego psa na kogos fotkach a nie tylko na swoich;) Quote
Recommended Posts