marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzień dobry KaRa_TC !:multi::loveu: Ale u Ciebie dzisiaj ciszaaa.......:shake::shake::shake: Pozdrowionka dla całej paczki, dla całego zwierzyńca.:loveu: Quote
wiq Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bry Kara!:D Jak przygotowania do matury?:p:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='wiq']Bry Kara!:D Jak przygotowania do matury?:p:evil_lol: Oj kiepsko,kiepsko ida :evil_lol: Taka ładna pogoda,że się uczyć mi nie chce:evil_lol: A teraz to jestem zajeta organizacja wiekszej imprezy z dogomaniakami :evil_lol: W sobote balujemy urodziny trzech dogomaniaków u mnie:evil_lol: Zanudzona Sharon Ziko Ziko i Britain i na sam koniec Deltunia Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 KaRa_TC miło poznać Waszą wesołą gromadkę pozdrawiamy cieplutko Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Zanudzona Sharon Ziko Ziko i Britain i na sam koniec Deltunia Witaj KaRa_TC !!!! :multi::loveu: Jakie śliczne foteczki wstawiłaś do galerii...:loveu::loveu::loveu: Sharon,Delta,Ziko i Britain to cudna menażeria.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Cię !!! :multi::multi: Quote
wiq Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Oj kiepsko,kiepsko ida :evil_lol: Taka ładna pogoda,że się uczyć mi nie chce:evil_lol: A teraz to jestem zajeta organizacja wiekszej imprezy z dogomaniakami :evil_lol: W sobote balujemy urodziny trzech dogomaniaków u mnie:evil_lol: no pięknie!:-o:evil_lol: ja jak przez mgłę pamiętam moją ostatnią imprezę, Wy tu balujecie!:mad::evil_lol: kiedy masz ostatnią maturę? ja 19 - ustny z angola ps. ładna pogoda?? u nas dziś jest.. biało:lol: spadł śnieg:lol: Quote
KaRa_ Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 wiq napisał(a):no pięknie!:-o:evil_lol: ja jak przez mgłę pamiętam moją ostatnią imprezę, Wy tu balujecie!:mad::evil_lol: kiedy masz ostatnią maturę? ja 19 - ustny z angola ps. ładna pogoda?? u nas dziś jest.. biało:lol: spadł śnieg:lol: Trzeba korzystac poki sie jest mlodym z imprez:eviltong: A ostatnia mature ja mam 25tego rowniez z angola ustna:lol: Snieg??:crazyeye: U mnie pada deszcz:shake: Quote
asiunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hej! Kara gratuluje stronki!Jest super:evil_lol: Quote
wiq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 KaRa_TC napisał(a):Trzeba korzystac poki sie jest mlodym z imprez:eviltong: A ostatnia mature ja mam 25tego rowniez z angola ustna:lol: Snieg??:crazyeye: U mnie pada deszcz:shake: o.k., od jutra nadrabiam braki.. 25? trochę późno.. ale przynajmniej można się w końcu nauczyć:evil_lol: co do pogody - najpierw deszcz, a teraz tak wieje, ze mi cała flexi fruwała na spacerze..:diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzień doberek KaRa_TC,:multi::loveu: Witam sobotnio.:multi::multi: Jak tam przygotowania do matury ??????? ;) :roll: Pozdrowionka.Wszystkiego dobrego. Quote
KaRa_ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Witam:cool3: W sobote byla u mnie impreza dogomaniacka wiec bylo zabawnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: balowalismy do nocy;) torcik tak sie spi na kacu jeden dogomaniak na gorze,drugi na dole Quote
Patikujek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/niespodzianka%203xur/niesp12.jpg Jejku znów dogomaniacka impreza:o:o:o :) A co wy tam pijecie???:evil_lol: Moje urodzinki będą świętowane na zlocie I wszystkliego najlepszego, nie wiem komu??? Wiem że jeszcze nie Komarowi:) Quote
KaRa_ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/niespodzianka%203xur/niesp12.jpg Jejku znów dogomaniacka impreza:o:o:o :) A co wy tam pijecie???:evil_lol: Moje urodzinki będą świętowane na zlocie I wszystkliego najlepszego, nie wiem komu??? Wiem że jeszcze nie Komarowi:) Wszytskiego najlepszego Czipsikowi,Rose i Komarowi wlasnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co pilismy? piwko,winko i wodke:evil_lol: co niektorym ta mieszanina zaszkodzila:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Oj Kara, a Wy ciągle imprezujecie :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Oj Kara, a Wy ciągle imprezujecie :evil_lol: :evil_lol: oj ciii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my omawiamy bardzo wazne sprawy na tych spotkaniach:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Okey, niech bedzie :evil_lol: W takim razie co do waznych spraw nie mam zadnych zastrzeżeń :evil_lol: Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cholerka, no to troszkę mnie ominęło:-( Całuski dla wszystkich, życzenia wszystkiego naj..naj..naj... dla Ani, Chipsika i Komarka:p:p:p Quote
KaRa_ Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Czas na zdjecia psiakow;) Z wczorajszego spacerku ;) Spike Sabcia trojca tu mialy pozowac lecz nie wyslzo A teraz ciekawostka zaczelam moja szczuryce uczyc klikerem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powiem wam,ze jak na pierwsza lekcje zaczyna pojomowac,ze klikniecie rowna sie jedzenie;) i szybciej to pojela niz Delta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy co dalej bedzie czy uda mi sie ja czegos nauczyc ciekawego, wiem,ze to glupie no ale kto wie co bedzie dalej;) Przeciez szczury sa madrzejsze od psow;) Quote
wiq Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 wszystkie odcienie czekolady;) zaczelam moja szczuryce uczyc klikerem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fajnie:cool3: widziałam gdzieś filmik ze szczurzym agility - niezłe było;) Przeciez szczury sa madrzejsze od psow;-) no db, udam, że nie widziałam:evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/spacer/niespod10.jpg Czekolada orzechowa, mleczna i deserowa:loveu::D Quote
KaRa_ Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziś byłam z Erą na jedynym placu na którym można poświczyć coś ala agility;) No i wychodzilo nam calkiem niezle po paru wskazowkach trenerki,a na sam koniec zostalismy pochwaleni no i okazalo sie pod okiem fachowca,ze Era ma talent,ze szybko sie uczy i sie nadaje swietnie:multi: Dogomaniacka Risa hopki tor a tu co mam zrobic? Quote
wiq Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 gwiazda sportu:cool3: fajnie się macie, że jest dostępny jakikolwiek tor;) ja bez prawka niewiele zdziałam:shake: podoba mi się duma na jej pyszczku i zaangażowanie z jakim śmiga po torze:lol: p.s. i fotka b Jim..:loveu: Quote
beria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='KaRa_TC'] tak sie spi na kacu O matko, nawet kota upiliście :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Julix'] Era :) Gdy czekalysmy na autobus Sliczne zdjecie, bardzo dziekuje za nia;) [quote name='wiq']gwiazda sportu:cool3: fajnie się macie, że jest dostępny jakikolwiek tor;-) ja bez prawka niewiele zdziałam:shake: podoba mi się duma na jej pyszczku i zaangażowanie z jakim śmiga po torze:lol: p.s. i fotka b Jim..:loveu: Do gwiazdy sportu jej daleko, no ale mamy nadzieje,ze kiedys bedzie mozna tak o niej powiedziec:lol: A zabawa bardzo sie jej podobala,nawet psy ja zbytniu nie rozpraszaly ;) [quote name='beria']O matko, nawet kota upiliście :evil_lol: Ciii kotki tez lubia cos mocniejszego czasem a pozniej tak spia na kacu dwa kotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts