Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']Bry Kara!:D
Jak przygotowania do matury?:p:evil_lol:
Oj kiepsko,kiepsko ida :evil_lol: Taka ładna pogoda,że się uczyć mi nie chce:evil_lol: A teraz to jestem zajeta organizacja wiekszej imprezy z dogomaniakami :evil_lol: W sobote balujemy urodziny trzech dogomaniaków u mnie:evil_lol:

Zanudzona Sharon

Ziko

Ziko i Britain

i na sam koniec Deltunia

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Zanudzona Sharon

Ziko

Ziko i Britain

i na sam koniec Deltunia

Witaj KaRa_TC !!!! :multi::loveu:
Jakie śliczne foteczki wstawiłaś do galerii...:loveu::loveu::loveu:
Sharon,Delta,Ziko i Britain to cudna menażeria.:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam Cię !!! :multi::multi:

Posted

Oj kiepsko,kiepsko ida :evil_lol: Taka ładna pogoda,że się uczyć mi nie chce:evil_lol: A teraz to jestem zajeta organizacja wiekszej imprezy z dogomaniakami :evil_lol: W sobote balujemy urodziny trzech dogomaniaków u mnie:evil_lol:

no pięknie!:-o:evil_lol: ja jak przez mgłę pamiętam moją ostatnią imprezę, Wy tu balujecie!:mad::evil_lol: kiedy masz ostatnią maturę? ja 19 - ustny z angola
ps. ładna pogoda?? u nas dziś jest.. biało:lol: spadł śnieg:lol:

Posted

wiq napisał(a):
no pięknie!:-o:evil_lol: ja jak przez mgłę pamiętam moją ostatnią imprezę, Wy tu balujecie!:mad::evil_lol: kiedy masz ostatnią maturę? ja 19 - ustny z angola
ps. ładna pogoda?? u nas dziś jest.. biało:lol: spadł śnieg:lol:

Trzeba korzystac poki sie jest mlodym z imprez:eviltong: A ostatnia mature ja mam 25tego rowniez z angola ustna:lol: Snieg??:crazyeye: U mnie pada deszcz:shake:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Trzeba korzystac poki sie jest mlodym z imprez:eviltong: A ostatnia mature ja mam 25tego rowniez z angola ustna:lol: Snieg??:crazyeye: U mnie pada deszcz:shake:

o.k., od jutra nadrabiam braki..
25? trochę późno.. ale przynajmniej można się w końcu nauczyć:evil_lol:
co do pogody - najpierw deszcz, a teraz tak wieje, ze mi cała flexi fruwała na spacerze..:diabloti:

Posted

Witam:cool3: W sobote byla u mnie impreza dogomaniacka wiec bylo zabawnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: balowalismy do nocy;)
torcik

tak sie spi na kacu

jeden dogomaniak na gorze,drugi na dole

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/niespodzianka%203xur/niesp12.jpg
Jejku znów dogomaniacka impreza:o:o:o
:)

A co wy tam pijecie???:evil_lol:
Moje urodzinki będą świętowane na zlocie
I wszystkliego najlepszego, nie wiem komu???
Wiem że jeszcze nie Komarowi:)

Wszytskiego najlepszego Czipsikowi,Rose i Komarowi wlasnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A co pilismy? piwko,winko i wodke:evil_lol: co niektorym ta mieszanina zaszkodzila:eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Oj Kara, a Wy ciągle imprezujecie :evil_lol: :evil_lol:

oj ciii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my omawiamy bardzo wazne sprawy na tych spotkaniach:evil_lol:

Posted

Czas na zdjecia psiakow;) Z wczorajszego spacerku ;)
Spike

Sabcia

trojca

tu mialy pozowac lecz nie wyslzo

A teraz ciekawostka zaczelam moja szczuryce uczyc klikerem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powiem wam,ze jak na pierwsza lekcje zaczyna pojomowac,ze klikniecie rowna sie jedzenie;) i szybciej to pojela niz Delta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy co dalej bedzie czy uda mi sie ja czegos nauczyc ciekawego, wiem,ze to glupie no ale kto wie co bedzie dalej;) Przeciez szczury sa madrzejsze od psow;)

Posted

wszystkie odcienie czekolady;)

zaczelam moja szczuryce uczyc klikerem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

fajnie:cool3: widziałam gdzieś filmik ze szczurzym agility - niezłe było;)

Przeciez szczury sa madrzejsze od psow;-)

no db, udam, że nie widziałam:evil_lol:

Posted

Dziś byłam z Erą na jedynym placu na którym można poświczyć coś ala agility;) No i wychodzilo nam calkiem niezle po paru wskazowkach trenerki,a na sam koniec zostalismy pochwaleni no i okazalo sie pod okiem fachowca,ze Era ma talent,ze szybko sie uczy i sie nadaje swietnie:multi:
Dogomaniacka Risa

hopki

tor

a tu co mam zrobic?

Posted

gwiazda sportu:cool3:
fajnie się macie, że jest dostępny jakikolwiek tor;) ja bez prawka niewiele zdziałam:shake:
podoba mi się duma na jej pyszczku i zaangażowanie z jakim śmiga po torze:lol:
p.s. i fotka b Jim..:loveu:

Posted

[quote name='Julix']

Era :) Gdy czekalysmy na autobus
Sliczne zdjecie, bardzo dziekuje za nia;)

[quote name='wiq']gwiazda sportu:cool3:
fajnie się macie, że jest dostępny jakikolwiek tor;-) ja bez prawka niewiele zdziałam:shake:
podoba mi się duma na jej pyszczku i zaangażowanie z jakim śmiga po torze:lol:
p.s. i fotka b Jim..:loveu:
Do gwiazdy sportu jej daleko, no ale mamy nadzieje,ze kiedys bedzie mozna tak o niej powiedziec:lol: A zabawa bardzo sie jej podobala,nawet psy ja zbytniu nie rozpraszaly ;)

[quote name='beria']O matko, nawet kota upiliście :evil_lol:
Ciii kotki tez lubia cos mocniejszego czasem a pozniej tak spia na kacu dwa kotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: