Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobre miejsce na drzemkę;) Quote
shangri_la Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='KaRa_TC'] ale mnie tu dawno nie było wlasnie nadrabiam zaległości śliczne zdjecie naprawde :lol: jakie one sa slodkie :loveu: pozdrawiam Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 gratuluję:) Sky jest najpikniejszy:p ile teraz będziesz mieć szczurzastych? Quote
KaRa_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 wiq napisał(a):gratuluję:) Sky jest najpikniejszy:p ile teraz będziesz mieć szczurzastych? Teraz bede miala 8szczurkow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 to bedziesz teraz profeszynal rattery:evil_lol: (jak się nazywa po angielsku hodowla szczurów?;)) Quote
KaRa_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 wiq napisał(a):to bedziesz teraz profeszynal rattery:evil_lol: (jak się nazywa po angielsku hodowla szczurów?;)) Staram sie by byla profesjonalna i zbey na jakosc szlo a nie na ilosc;) Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 KaRa_TC spóźniony kosz słodkości i kwiatki dla Ciebie z okazji wczorajszego święta. :loveu: Wszystkiego dobrego !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Mizianka dla Ery i innych piesków.:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw: Pozdrawiam serdecznie.:) Quote
wiq Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 KaRa_TC napisał(a):Staram sie by byla profesjonalna i zbey na jakosc szlo a nie na ilosc;) nie no, żartuję, domyślam się, że jako dogomaniaczka masz zdrowe podejście do hodowli;) jakiegokolwiek gatunku zwierza;) co do jakości - nie śmiem wątpić:eviltong: (będą jakieś wystawy? bo pamiętam, że zakładaliście w tym celu stowarzyszenie) Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 do nas dzisaj dołączył Syriusz :cool3: Nowy Ogonek:cool3: maleństwo jeszcze:roll::loveu: Quote
KaRa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dzisiaj ladna pogoda wiec sprawdzilam czy cos moja Era pamieta jak uczylam ja skakac i jak wiadc pamieta;) mam zamiar wybrac sie gdzies z nia na tor;) wprawidze w poznaniu nie ma zadnego profesjonalnego ale do wroclawia chce sie wybrac albo bydgoszczy;) oraz Risa poraz pierwszy sprobowala a teraz kicie Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ojjj ta szykleterka [?:P] jest cudnaaa:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :p swietne:loveu: :loveu: :loveu: a zdjecie Ery.Delty,i Risy bylo kiedys w moim psie jakis artykul o imionach byl:p Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 KaRa_TC napisał(a):Dzisiaj ladna pogoda wiec sprawdzilam czy cos moja Era pamieta jak uczylam ja skakac i jak wiadc pamieta;) mam zamiar wybrac sie gdzies z nia na tor;) wprawidze w poznaniu nie ma zadnego profesjonalnego ale do wroclawia chce sie wybrac albo bydgoszczy;) oraz Risa poraz pierwszy sprobowala a teraz kicie KaRa_TC witaj !!! :multi::loveu: Świetne fotki, gratuluję ciekawych ujęć.:loveu::loveu: Pozdrawiam. Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 KaRa_TC napisał(a):Sharon Sharon śliczna.:loveu::loveu::loveu: Jakie piękne fotki.:crazyeye::loveu: [SIZE=3]Witaj KaRa_TC :multi: Witaj Sharon.:loveu: Pozdrawiamy i miziamy. :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Nadrabiałam ostatnio u Was zaległości, a miałam je spore - i zachwycałam się szczurami! Urosły, wypiękniały! :loveu: I zostały naprawdę ładnie sfotografowane! :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szczuraski urosły, a hodowla się powiększa :cool3: Kara, będziesz szczurzym monopolistą niedlugo :cool3: Quote
KaRa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 beria napisał(a):Szczuraski urosły, a hodowla się powiększa :cool3: Kara, będziesz szczurzym monopolistą niedlugo :cool3: hehe nie nie no;) powiedzialam,ze maxymalnie do 10szczurow moge sie zaszczurzyc:lol: Ulubione miejsce obserwacji Sharon Delta i jej powazna mina Era skoczek Bonitka dziewczyny Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj KaRa_TC ! :multi::loveu: Witaj "Zwierzyńcu":loveu::loveu::loveu: Bonitka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To coś biega po laptopiku !!!!!!! :shake: :cool3: :mad: Świetne te szczurki.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :) Quote
Anecioreczek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 to na dzien kobiet rozumiem :cool3: :lol::lol::lol: świetneeee :lol::lol::lol: daj na fotke marca:cool3: Quote
KaRa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Marzenna79 ona lubie chodzic tam gdzie zakazane jest;) Anecioreczek tak tak kwiatki z dnia kobiet sa;) A co do zdjecia Delty jeszcze za slabe jest zeby dac na marcowe:eviltong: Quote
KaRa_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Czas na staruszkow moich;) niedlugo czas ich szczepienia juz sie boje co to bedzie:evil_lol: Saba podczas hamowania Moja siwa morda jezyczek Spike bitwa Spike z roku na rok coraz ciemniejszy Sabula nosek jej ucielam i Spike i zabawa 8lat temu wywrocenie Saby na grzebiet rownalo sie z dotkliwym pogryzieniem:evil_lol: A teraz to taki baranek;) Quote
Anecioreczek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 widze ze zabawa na całego ^^ cudnieee <3 ja w domu tez juz mam takie zabawy naszczęscie:loveu: ale trudno Było z Korą:shake:ojjj Było bardzo trudnooo:shake: Quote
Recommended Posts