nathaniel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a):koło 50 zł Myślałam, że więcej ;) Quote
olcha Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nathaniel napisał(a):Myślałam, że więcej ;) Ja też :eviltong: stawiałam na minimum ponad stówę. Koło 300 zł myślałam :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dziś mamy małe spotkanie hodowców wiec cenny mogą ulec zmianie właśnie się dowiedziałam;) a to będzie dobrze,że bo zmniejszy się ryzyko pseudohodowli albo karmówek;) Quote
olcha Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 KaRa_TC napisał(a):Dziś mamy małe spotkanie hodowców wiec cenny mogą ulec zmianie właśnie się dowiedziałam;) a to będzie dobrze,że bo zmniejszy się ryzyko pseudohodowli albo karmówek;) Raaaany to straszne, dopiero co wasze Stowarzyszenie zaczyna sie rozwijać, a już jest niebezpieczeństwo pseudohodowli :shake: Ludzie są straszni. Quote
KaRa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 W niektorch sklepach już można kupić szczury dumbo albo terrarysci już je mają w swoich rękach....:shake: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Potwor Delta i Risa lece do pani podziel sie pilka usmiech Delty z pilka skok za pilka ktora tu wybrac? rozowa i zabawy i na zabe Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Super Szeleczki Ma Delta!:cool3: Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/spacer/dr26.jpg ojjjj okropny ma dylemat :shake: tez bym sie zastanwiala :lol: Trzymala je tydzien w piwnicy bez wody to teraz takie sa efekty http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/imgd5.jpg :evil_lol::evil_lol: Zakochalam sie http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/Indywidualna%20sesja/rats12.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 A teraz czas na zdjecia staruszków czyli Saby i Spike;) z sasiadem Quote
KaRa_ Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Saba i znow sasiad towarzyszyl nam w spacerku Quote
KaRa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cicho jest gdyż ja nie mam czasu siedzieć na DGM bo matura się zbliża wielkimi krokami wiec trzeba się uczyć :shake:. A do robienia swiezych zdjec nie mam weny aprat lezy i sie kurzy. Jedna fotka z wczoraj Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Saba i znow sasiad towarzyszyl nam w spacerku [quote name='KaRa_TC']Cicho jest gdyż ja nie mam czasu siedzieć na DGM bo matura się zbliża wielkimi krokami wiec trzeba się uczyć :shake:. A do robienia swiezych zdjec nie mam weny aprat lezy i sie kurzy. Jedna fotka z wczoraj Witaj KaRa_TC !!! :multi::multi::multi: Przyszłam z rewizytą do Twoich pupilków.:cool3: Wszystkie pieski są śliczne.:loveu::loveu::loveu: A te maluchy wprost rozbrajające.:loveu::loveu::loveu: Niedługo pierwsze egzaminy, więc życzę Tobie powodzenia.:thumbs: Pozdrawiam. Quote
Anecioreczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 gdby niue Kropki Sharon pomyslałabym ze to Era i jej cień:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Anecioreczek']gdby niue Kropki Sharon pomyslałabym ze to Era i jej cień:evil_lol: cien srednio podobny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Delta i Raja szalone gonitwy dziewczyn obie panny leca:evil_lol: memlam pileczke nie oddam ci jej jedna pilke mam ale ta druga tez chce A tak w ogole to przy Raji zawsze moge spuscic Delte bo nie wiem czemu ale ta moja bardzo ja lubi, ciagle sie ganiaja i za pilka lataja a przy innych psach to tak sie nie zachwouje jak przy niej bo przy innych szybko traci psami zainteresowanie;) Quote
Anecioreczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ojej..noo jakieś podobieństwo jest:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='KaRa_TC']Delta i Raja memlam pileczke nie oddam ci jej EXTRA PSIACZKI. :loveu: :loveu: :loveu: KaRa_TC ! Witam nocą.:multi: Zobaczyłam nowe foty to wpadłam tu przed snem. Ale już idę polulać z Sukcesem.:evil_lol: Dobranoc. Do zobaczenia ! ;) Quote
wiq Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Cicho jest gdyż ja nie mam czasu siedzieć na DGM bo matura się zbliża wielkimi krokami wiec trzeba się uczyć :shake:. A do robienia swiezych zdjec nie mam weny aprat lezy i sie kurzy. Jedna fotka z wczoraj śliczna fota:loveu::loveu: a pod wywodem moge sie podpisac:shake::roll::placz::-(:angryy::roll::shake: (czyli strach mnie ogarnia;)) Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dawno nie bylo zdjec moich ogonkow wiec cos wrzuce;) a ostatnio urodzily sie dwie moje dziewcyznki jedna z miotu H druga z K:multi: juz sie doczekac nie moge gdy je z hodowli bede mogla odebrac Bonita i Sajra i Sky podczas proby zasniecia Quote
marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj KaRa_TC :multi: witajcie śliczniutkie ogonki.:loveu: :crazyeye: Bonita i Sajra są zajefajne. :cool3: Mizianka dla nich i psiaczków. :loveu: Miłej nauki.;) Quote
Recommended Posts