Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś mamy małe spotkanie hodowców wiec cenny mogą ulec zmianie właśnie się dowiedziałam;) a to będzie dobrze,że bo zmniejszy się ryzyko pseudohodowli albo karmówek;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dziś mamy małe spotkanie hodowców wiec cenny mogą ulec zmianie właśnie się dowiedziałam;) a to będzie dobrze,że bo zmniejszy się ryzyko pseudohodowli albo karmówek;)

Raaaany to straszne, dopiero co wasze Stowarzyszenie zaczyna sie rozwijać, a już jest niebezpieczeństwo pseudohodowli :shake: Ludzie są straszni.

Posted

Cicho jest gdyż ja nie mam czasu siedzieć na DGM bo matura się zbliża wielkimi krokami wiec trzeba się uczyć :shake:. A do robienia swiezych zdjec nie mam weny aprat lezy i sie kurzy.
Jedna fotka z wczoraj

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Saba

i znow sasiad towarzyszyl nam w spacerku

[quote name='KaRa_TC']Cicho jest gdyż ja nie mam czasu siedzieć na DGM bo matura się zbliża wielkimi krokami wiec trzeba się uczyć :shake:. A do robienia swiezych zdjec nie mam weny aprat lezy i sie kurzy.
Jedna fotka z wczoraj

Witaj KaRa_TC !!! :multi::multi::multi:
Przyszłam z rewizytą do Twoich pupilków.:cool3:
Wszystkie pieski są śliczne.:loveu::loveu::loveu:
A te maluchy wprost rozbrajające.:loveu::loveu::loveu:

Niedługo pierwsze egzaminy, więc życzę Tobie powodzenia.:thumbs:
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Anecioreczek']gdby niue Kropki Sharon pomyslałabym ze to Era i jej cień:evil_lol:
cien srednio podobny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Delta

i Raja

szalone gonitwy dziewczyn

obie panny leca:evil_lol:

memlam pileczke

nie oddam ci jej

jedna pilke mam ale ta druga tez chce

A tak w ogole to przy Raji zawsze moge spuscic Delte bo nie wiem czemu ale ta moja bardzo ja lubi, ciagle sie ganiaja i za pilka lataja a przy innych psach to tak sie nie zachwouje jak przy niej bo przy innych szybko traci psami zainteresowanie;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Delta

i Raja

memlam pileczke

nie oddam ci jej

EXTRA PSIACZKI. :loveu: :loveu: :loveu:
KaRa_TC ! Witam nocą.:multi:
Zobaczyłam nowe foty to wpadłam tu przed snem. Ale już idę polulać z Sukcesem.:evil_lol:
Dobranoc. Do zobaczenia ! ;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Cicho jest gdyż ja nie mam czasu siedzieć na DGM bo matura się zbliża wielkimi krokami wiec trzeba się uczyć :shake:. A do robienia swiezych zdjec nie mam weny aprat lezy i sie kurzy.
Jedna fotka z wczoraj

śliczna fota:loveu::loveu:
a pod wywodem moge sie podpisac:shake::roll::placz::-(:angryy::roll::shake: (czyli strach mnie ogarnia;))

Posted

Dawno nie bylo zdjec moich ogonkow wiec cos wrzuce;) a ostatnio urodzily sie dwie moje dziewcyznki jedna z miotu H druga z K:multi: juz sie doczekac nie moge gdy je z hodowli bede mogla odebrac
Bonita i Sajra

i Sky podczas proby zasniecia