KaRa_ Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='eria'] o zgrozo...............jak dobrze że moje tak nie robią..... a czemu Delta jest na smyczy ciągle? :roll: maluszki coraz piękniejsze, które zostają u Ciebie ? A bo Delty to uciekinierka straszna:shake: jedynie zabardzo nie ucieka przy reszcie czekoladek ale to wyjatek. A u mnie zostaje jedna himalayan i jedna american blue;) Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 KaRa_TC napisał(a):A bo Delty to uciekinierka straszna:shake: jedynie zabardzo nie ucieka przy reszcie czekoladek ale to wyjatek. A u mnie zostaje jedna himalayan i jedna american blue;) no kurcze ale pokaż na focie które to dziewczynki bo to mi wiele nie mówi:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='eria']no kurcze ale pokaż na focie które to dziewczynki bo to mi wiele nie mówi:evil_lol: A wiec mala himalayan czyli SAJRA Karat i american blue czyli SKY Karat Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 o to właśnie chodziło, SKY Karat boska :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A jakby ktos ma ochote poogladac maluszki tutaj jest sesja indywidualna kazdego maluszka;) http://s116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/Indywidualna%20sesja/ A teraz dam kociaki;) Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='KaRa_TC']A jakby ktos ma ochote poogladac maluszki tutaj jest sesja indywidualna kazdego maluszka;) http://s116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/Indywidualna%20sesja/ A teraz dam kociaki;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:turkuć podjadek Ale agentka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a te 'kremowe' Ci jeszcze zostały?:loveu: znaczy czy ktoś je sobie zarezerwował?:> Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote=] Super :grin: :grin: :roflt: :roflt: Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a konkretniej (nie moge sie połapać który jest który:P) chodzi mi o te maleństwio:) wiesz,jaka była sytuacja z moim pierwszym szczurkiem(jesli pamietasz:P) a Mama zakochałą sie w nim ;D tylko Ty mieszkasz w Poznaniu...:shake: a ja bym chętnie to maleństwo kupiła:razz: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Wsztystkie maluszki juz od dawna sa zarezerwowane:cool3: Wczoraj mi kumpela wyprawiala na miescie moje dzisiejsze urodziny i stalismy i czekalismy na znajomych i nagle obrocilam sie w bok a tam npatrze twarze dogomaniakow:loveu: Przyjecjali na moje urodziny z wroclawia i konina:lol: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 cześć... fajnie że dogomaniacy przyjechali do ciebie Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wszystkiego najlepszego :* a polecisz mi jakąs Hodowle Szcurków? Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wszystkiego najlepszego :* a polecisz mi jakąs Hodowle Szcurków? takiej w której sa teraz jakieś maleństwa?:> Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Wiesz najczesciej to tak jest,ze przed kryciem trzeba rezerwiowac maluszka bo ciezko jets oj ciezko;) A hodowcy baaardzo uwaznie patrza na nowe domy , czy np malenstwo bedzie mialo szcuzrzego przyjaciela,ile czasu bedziesz posiwcac itp. A proponuje wejsc na strone stowarzyszenia hodowcow szczurow rasowych tam masz wszystko;) A z przyjazdu dogomaniakow bardzo sie ciesze bo bylo to mile zaskoczenie dla mnie:lol: A jakie swietne prezenty dostalam certyfikat abstynenta oraz stringi z pastylek pudrowych (Bigos bedzie zazdroscil mi:evil_lol: ) oraz krzaka:lol: Dogomaniacy maja swietne poczucie humoru:lol: :lol: :lol: Tylko szkoda,ze tak krotko to trwalo,ze dzisiaj wyjezdzali. i prezent :P Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 super fotkii ;D jarówniez mam fotki ale z mOjej 18-stki :) u Siebie w galerii :P zaraz wchodze na te storne..moze coś znajde ;D Quote
Honey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Mmm.. jakie slodkie stringi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Honey napisał(a):Mmm.. jakie slodkie stringi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: racja sa bardzo slodkie:cool3: :lol: Quote
anetta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Te stringi :roflt::roflt::roflt: A co to za krzak?:lol: A tak sie zastanawiam, co by bylo gdyby Cie nie spotkali?:lol::lol: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 anetta napisał(a):Te stringi :roflt::roflt::roflt: A co to za krzak?:lol: A tak sie zastanawiam, co by bylo gdyby Cie nie spotkali?:lol::lol: Jak gdy mnie nie spotkali?:evil_lol: Oni to zaplanowali z moja znajoma juz duzo,duzo wczesniej i wszyscy mnie sciemiali bo cala ta impreza jest ich sprawka:lol: A krzak nie wiem co to ale zostal ochrzony Grzesiogacek:evil_lol: Quote
anetta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Aaaaaaaaahaaaaaaaa!! To takie buty!!! :D Grzesiogacek, buhahahah Quote
bigos Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Troszke spóźnione:oops: (wybacz), ale... Wszystkiego naj...naj...naj...naj...naj...naj...naj...naj...naj...naj... Quote
KaRa_ Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Dziekuje za zyczenia;) A teraz dam troche fotek psow;) Era znudzone psy no dalej rzuc cos do jedzenia Quote
Honey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Co tak malo tych psich fotek ?? :mad: Prosze wklejac dalej ! :evil_lol: Quote
Recommended Posts