Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kara nie masz pojęcia jak się cieszę że będę tu, na dgm kiedy maleństwa przyjda na świat, że na bierząco bedę mogła je oglądać i czytać jak o niich piszesz, a nie po fakcie jak wracam zmordowana na weekend do domu :sweetCyb:

Widzisz specjalnie wybrałam taki termin świąteczny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A jak z zdjęciami i newsami będzie to nie wiem bo odrazu po świętach mam dogomaniackich gości na pare dni i nie wiem czy będe wstanie zdjęcia wklejać:oops: :lol: :lol: :lol:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już niedługo pęknie, brzuszek zaczął się ruszać i przesuwać wiec lada dzien porod:multi: Tylko prosze aby mi sie ich za duzo nie urodzilo bo ten brzuch jest wielgasny,ze w jedna reke nie da sie go schwycic:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
JTylko prosze aby mi sie ich za duzo nie urodzilo bo ten brzuch jest wielgasny,ze w jedna reke nie da sie go schwycic:lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-o:-o

Posted

Ale dzisiaj miałam nerwową noc bo cały czas słyszałam jak Bonita urzędowała przy gniezdzie, szarpala szmatki na mniejsze kawalki;) Dawno się tak nie denerwowałam,że każdy szmer mnie budził:lol: Ere te hałasy denerwowały więc postanowiła iść spać do mojego brata do łóżka:lol:

Posted

Jak jutro znajde chwilkę to wpadnę zobaczyć co u Was a teraz dobranoc :sleep: Kolorowych snów :calus:

Wiary
- co góry przenosi
Nadziei - która nie gaśnie
Miłości - w każdej ilośi
życzą Tobie i zwariowanej paczce
Sylwia i Figczaby :tree1:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A co robi mama?? :loveu:
Gniazdko już skończone...??
Gnizdko oczywiście,że juz skoczone jest gigantyczne chyba dałam jej tone szmatek do niego:lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey KaRa :multi:i jak tam Bonitka ;)
aja w przerwie złoże ci życzenia Spokojnych i Radosnych Świąt

Witam;)
Bonitka lezy w gniezdzie no i czekamy i czekamy w pokoju ciemno i zakaz psom i ludziom wstępu aby spokojnie mogła rodzić;)
Bardzo dziękujemy Alu za życzenia;)

[quote name='beria']Wesołych Świąt Kara ;-)

Dziękujemy Beria;)

[quote name=':: FiGa ::']Wiary - co góry przenosi
Nadziei - która nie gaśnie
Miłości - w każdej ilośi
życzą Tobie i zwariowanej paczce

Sylwia i Figczaby :tree1:

Dziękujemy;)

My to taką skromną karteczke mamy bo na tym się nie znamy no ale od serca dla Was wszystkich drodzy dogomaniacy;)

Świąt białych pachnących choinką,skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej i rodzinnej atmosferze oraz pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje na Nowy Rok,żeby był lepszy niż ten co właśnie mija.

Posted

A teraz zdjęcia z wczoraj jak to moje psy się nudziły jak wszyscy byli zajęci świątecznymi porzadkami:lol:

Ale nuda

taka brzydką choinke ustawiła i mam niby pozowac

no chodz sie pobaw

koty znalesc sobie miejsca nie mogly,wiec Roni usnal z lapami w misce

Zanudzone psy

no chodzmy na spacerek

otworz drzwi

Posted

[quote name='milena182']ostatnie zdjecie ukazuje jak psiaki nie moga doczekac sie mikolaja:cool3:
Prędzej by zjadły Mikołaja jakby im stanął na drodze jak one chcą wyjść na dwór:evil_lol:

Posted

[SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas,
Jak to wiadomo każdemu z nas,
Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi,
A i Rok Nowy także nadchodzi.
Zielone gałązki, a na każdej świeczka,
W stroiku z bibułek stoi choineczka.
Gdy zaświeci między gałązkami,
Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy.

:tree1:
[SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: