beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ktoś tu łowi rybki:evil_lol: Myśliwskie piesy :cool3: Bonitka wróciła już do domu? Quote
KaRa_ Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='beria']Myśliwskie piesy :cool3: Bonitka wróciła już do domu? Jutro jade po Bonite;) Już się doczekać nie moge bo cały tydzień jej nie widziałam;) a za jakis drugi tydzien może już zobacze efekty randki jak jej brzuszek urośnie;). Ciekawe czy ta glizdka za mna tesknila:lol: Dobrze,ze nikt nie widzial,ze kot po blacie chodzi:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A gdzie dla "łyżewa" miseczka? Tak ładnie prosi... :cool3: Trzymamy kciuki za Bonitkowe kluseczki ;) Quote
KaRa_ Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A gdzie dla "łyżewa" miseczka? Tak ładnie prosi... :cool3: Trzymamy kciuki za Bonitkowe kluseczki ;) Łyżewek na diecie jest:lol: :lol: gdyz juz wazy ponad 15kg:crazyeye: Quote
wiq Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 tak perfidnie ja odchudzasz.. zeby patrzyla na jedzaca do sta Ere..:shake::evil_lol::evil_lol: p.s. 15?:crazyeye: Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ej takie zdjecie powinno zostac wstawione po 22:00 toc to istna demoralizacja nieletnich:diabloti: Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Rzeczywiscie Delta trosze przytyla :evil_lol: Juz sie nie moge doczekac malych szczurzatek :razz: Quote
BORA Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Oj już się tak nie znęcaj nad Łyżewkiem :evil_lol: Jedni mają tendencję do tycia inni nie :eviltong: no przytyło jej się trochę, ale zima się zbliża (ale jakoś zbliżyć się nie może) :-D A ile szczurki są w ciąży i ile szczurzątek rodzą? ;) Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ;)czekam na wiesci czy będzie potomstwo;) Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Ciąża u szczura trwa tak ok 21-23dni;) A u nas minal juz tydzien od krycia:cool3: I wydaje mi się,że brzuszek zaokrąglił się i cycuszki lepiej widac;) Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No to Kara niedługo zostanie babcią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehehe jej minka raczej nie wyraża zadowolenia z tego obfocania :eviltong: :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Trzymam kciuki żeby kluseczki pojawiły się w brzuszku :) Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzymam kciuki żeby kluseczki pojawiły się w brzuszku :)nio a potem Dogomaniacki poród:p Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 A już konsultowałam się z innymi hodowcami i każdy mówi,że napewno w tym brzuszku coś się kryje:multi: . Mam nadzieje,ze zadna 12tka mi sie nie urodzi:evil_lol: tylko tak na pocztakek z 4-5:lol:. A teraz mam kompletne urwanie głowy bo ciągle ktoś się pyta o maluszki, ciągłe telefony,maile, na gadu;). Quote
zaba14 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kara to tyle ludzi interesuje sie szczuraskami z papierami? :cool3: Quote
wiq Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ha, przynajmniej szczurom schrony nie groza, skoro takie zainteresowanie;) Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 zaba14 napisał(a):Kara to tyle ludzi interesuje sie szczuraskami z papierami? :cool3: No troszke się interesuje nimi;) A już boje się co to będzie jak się urodzą:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nio a potem Dogomaniacki poród:p A jakże :cool3: [quote name='"KaRa_TC"']A już konsultowałam się z innymi hodowcami i każdy mówi,że napewno w tym brzuszku coś się kryje:multi: . Mam nadzieje,ze zadna 12tka mi sie nie urodzi:evil_lol: tylko tak na pocztakek z 4-5:lol:. A teraz mam kompletne urwanie głowy bo ciągle ktoś się pyta o maluszki, ciągłe telefony,maile, na gadu;-). To świetnie :multi: I dużo takie maluchy kosztują? Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): To świetnie :multi: I dużo takie maluchy kosztują? To zależy jaki maluszek;) Czy z statusem hodowlanym czy z statusem pet czyli do kochania, czy uszy standard czy dumbo, czy siersc standardowa/rex/velveeten/fuzz itp, jaka masc itp;) Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Bonita i Nova Britain Ziko łakomczuch waży już 450gram;) na zdjeciu z Sharon widac jaki to juz duzy szczur;) Quote
Honey Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 KaRa_TC napisał(a):To zależy jaki maluszek;) Czy z statusem hodowlanym czy z statusem pet czyli do kochania, czy uszy standard czy dumbo, czy siersc standardowa/rex/velveeten/fuzz itp, jaka masc itp;) Mammamija....:crazyeye: w jaki jezyku Ty mowisz? ( bo nic nie zrozumialam...:evil_lol: ) Quote
beria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ziko łakomczuch waży już 450gram;) 450 gram :crazyeye: To kawał szczura z niego :razz: Planujesz zostawić sobie malucha po Bonicie ? Quote
BORA Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A ja wczoraj byłam w zoologicznym i stałam przy chomiczkach, myszoskoczkach itp :lol: I nagle słyszę pewną panią:no i oni szczury w domu trzymają, ja w jednym domu ze szczurami nie będę spała :evil_lol: :-D Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Szkoda, że to nie zdjęcie z grudnia :roll: Jak raz nadaje się do konkursu :evil_lol: Quote
Recommended Posts