Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beria']Myśliwskie piesy :cool3:
Bonitka wróciła już do domu?

Jutro jade po Bonite;) Już się doczekać nie moge bo cały tydzień jej nie widziałam;) a za jakis drugi tydzien może już zobacze efekty randki jak jej brzuszek urośnie;). Ciekawe czy ta glizdka za mna tesknila:lol:

Dobrze,ze nikt nie widzial,ze kot po blacie chodzi:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

A gdzie dla "łyżewa" miseczka? Tak ładnie prosi... :cool3:

Trzymamy kciuki za Bonitkowe kluseczki ;)

Łyżewek na diecie jest:lol: :lol: gdyz juz wazy ponad 15kg:crazyeye:

Posted

Oj już się tak nie znęcaj nad Łyżewkiem :evil_lol: Jedni mają tendencję do tycia inni nie :eviltong: no przytyło jej się trochę, ale zima się zbliża (ale jakoś zbliżyć się nie może) :-D
A ile szczurki są w ciąży i ile szczurzątek rodzą? ;)

Posted

Ciąża u szczura trwa tak ok 21-23dni;)
A u nas minal juz tydzien od krycia:cool3:
I wydaje mi się,że brzuszek zaokrąglił się

i cycuszki lepiej widac;)

Posted

A już konsultowałam się z innymi hodowcami i każdy mówi,że napewno w tym brzuszku coś się kryje:multi: . Mam nadzieje,ze zadna 12tka mi sie nie urodzi:evil_lol: tylko tak na pocztakek z 4-5:lol:. A teraz mam kompletne urwanie głowy bo ciągle ktoś się pyta o maluszki, ciągłe telefony,maile, na gadu;).

Posted

zaba14 napisał(a):
Kara to tyle ludzi interesuje sie szczuraskami z papierami? :cool3:

No troszke się interesuje nimi;) A już boje się co to będzie jak się urodzą:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nio a potem Dogomaniacki poród:p

A jakże :cool3:

[quote name='"KaRa_TC"']A już konsultowałam się z innymi hodowcami i każdy mówi,że napewno w tym brzuszku coś się kryje:multi: . Mam nadzieje,ze zadna 12tka mi sie nie urodzi:evil_lol: tylko tak na pocztakek z 4-5:lol:. A teraz mam kompletne urwanie głowy bo ciągle ktoś się pyta o maluszki, ciągłe telefony,maile, na gadu;-).

To świetnie :multi: I dużo takie maluchy kosztują?

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

To świetnie :multi: I dużo takie maluchy kosztują?

To zależy jaki maluszek;) Czy z statusem hodowlanym czy z statusem pet czyli do kochania, czy uszy standard czy dumbo, czy siersc standardowa/rex/velveeten/fuzz itp, jaka masc itp;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
To zależy jaki maluszek;) Czy z statusem hodowlanym czy z statusem pet czyli do kochania, czy uszy standard czy dumbo, czy siersc standardowa/rex/velveeten/fuzz itp, jaka masc itp;)

Mammamija....:crazyeye: w jaki jezyku Ty mowisz? ( bo nic nie zrozumialam...:evil_lol: )

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ziko łakomczuch waży już 450gram;)

450 gram :crazyeye: To kawał szczura z niego :razz:
Planujesz zostawić sobie malucha po Bonicie ?

Posted

A ja wczoraj byłam w zoologicznym i stałam przy chomiczkach, myszoskoczkach itp :lol: I nagle słyszę pewną panią:no i oni szczury w domu trzymają, ja w jednym domu ze szczurami nie będę spała :evil_lol: :-D