pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 I ona to uniosła? Jestem pełna podziwu :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): I ona to uniosła? Jestem pełna podziwu :evil_lol: Ten aport nie jest wcale jakiś ciężki;) jakos 650g wiec co to dla Sharon, z niej to silna panna;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ten aport nie jest wcale jakiś ciężki;) jakos 650g wiec co to dla Sharon, z niej to silna panna;) Ale w każdym razie efekt powalający :cool3: Quote
KaRa_ Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Wreście kupiłam psom nowa piłke :evil_lol: a zbieralam sie do tego od miesiaca:lol: z piłeczką to jest pierwsza do tego by wejść do kojca:lol: Quote
wiq Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 reweacja z tm koziolkiem! nie bretonczyk jest najmniejszm wyzlem, a sharon:evil_lol: co do kojca - moim sie tak spieszy czasem.. z koscmi..:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 wiq napisał(a):reweacja z tm koziolkiem! nie bretonczyk jest najmniejszm wyzlem, a sharon:evil_lol: co do kojca - moim sie tak spieszy czasem.. z koscmi..:evil_lol: To dziwne tak jak sie otworzy kojec to myk zadnego nie ma, a jak znajda cos ciekawego to jak ich do tego kojca ciagnie aby nikt niczego im nie odebral:evil_lol: :lol: :lol: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 flaty wlaza jeszcz w miare chetnie, bo poszczekuja na koty, ale bystra idzie jak na skazanie:lol: wolno, zwieszona glowa, ogon nisko, i tez WZROK! :lol: a jak juz wejdzie, to sie staje groznym obronca podworka:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witajcie zwariowana paczko :multi: Ta fotka mnie rozbroiła :lol: SZCZURZASTE :loveu: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Era Sharon A teraz Spike i Sabcia spike Pozniej dam Delty zdjecia:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Śliczne zdjęcie ;) Tylko, ja ich wogóle nie rozróżniam, jak dwie krople wody te Twoje psiaki są :evil_lol: Quote
milena182 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 mi sie raz ualo bez blednie je nazwac:evil_lol::cool3::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Ale je akurat latwo odroznic Sabunia jest jasna i gruba, a Spike ciemny i chudy:evil_lol: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ech.. czekoladki:loveu: czy juz jest to 'pozniej'?:cool3: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 wiq napisał(a):ech.. czekoladki:loveu: czy juz jest to 'pozniej'?:cool3: jeszcze nie:lol: bo jeszcze fotki nie sa zrobione:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Muszę się pochwalić bo dzisiaj jest pierwsza randka Bonity i Jamsa no i spodobali się sobie i są pierwsze próby krycia:multi: :multi: :multi: . Może jutro dostane zdjęcia z tych ich zabaw:evil_lol: Wiec prosze teraz wszystkich o trzymanie kciuki,żeby krycie się udało:razz: A ja już za Bonitką tęsknie a odbiore ja za tydzien;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kara no wiesz ja sie wcale ich nie boje, co najzwyzej moge tylko zaczac piszczec jak takowego gdzies zauwaze :evil_lol: :evil_lol: a co do ojego faceta z krwi i kosci to jeszcze bede musiala go bronic :evil_lol: p.s i jak znajdzie sie tam dla mnie lozeczko ?? bo kurka nie zabiore sie z tym wsyztskim :eviltong: moge nawet z toba spac :lol: :cool3: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kara no wiesz ja sie wcale ich nie boje, co najzwyzej moge tylko zaczac piszczec jak takowego gdzies zauwaze :evil_lol: :evil_lol: a co do ojego faceta z krwi i kosci to jeszcze bede musiala go bronic :evil_lol: p.s i jak znajdzie sie tam dla mnie lozeczko ?? bo kurka nie zabiore sie z tym wsyztskim :eviltong: moge nawet z toba spac :lol: :cool3: Na moim lozku spalo tamtym roku na sylwestrze 6osob plus 12 na ziemi:evil_lol:. Quote
daga10011 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Trzymam kciuki Kara za udane krycie:razz: :lol: .Znamy te nerwy;) Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 o, szczurze figo fago:evil_lol::evil_lol: 3mam kciuki;) Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):Muszę się pochwalić bo dzisiaj jest pierwsza randka Bonity i Jamsa no i spodobali się sobie i są pierwsze próby krycia:multi: :multi: :multi: . Może jutro dostane zdjęcia z tych ich zabaw:evil_lol: Hm... a jak dostaniesz juz te zdjecia, to je tu wkleisz ? :razz: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ale ona piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kocham czekoladki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Honey napisał(a):Hm... a jak dostaniesz juz te zdjecia, to je tu wkleisz ? :razz: No nie wiem, bo niepelnoletnie osoby tez tutaj zerkaja:evil_lol: Quote
milena182 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 jak juz wspomialas o sylwku to czy twoje psy boja sie wystrzalow i jezeli takk to czy eliminujesz to jakos? Quote
Recommended Posts