Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tośka_m napisał(a):
Tak, 22.11, o godzinie 17:00. W katedrze zoologii, Jureja wie, gdzie to jest (a przynajmniej powinna ;) )

A na jaki temat ten wykład?
Podaj jakieś szczegóły:roll:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kara wiec na jaki temat pisałaś? :cool3: ja o werterze, bo lalke znalałam ale tego drugiego nie :evil_lol: tylko jak pisalam to sie zastanawialam czy tak przy padkiem nie mieszam dwóch lektur haha :) pewnie za to duzo punktow nie dostane bo wyszlo mi raczej opowiadania a nie charakterystyka :placz: ale coz... :P :P :P :P
Dzis jezyk obcy, pisałas z angola? Ja z niemieckiego hehe .. z sluchu to prawie nic nie skumałam :evil_lol: dobrze ze list i maila napisalam ;) moze cos z tego wyjdzie...
a jutro co piszesz? Ja gegre,... :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej Kara wiec na jaki temat pisałaś? :cool3: ja o werterze, bo lalke znalałam ale tego drugiego nie :evil_lol: tylko jak pisalam to sie zastanawialam czy tak przy padkiem nie mieszam dwóch lektur haha :) pewnie za to duzo punktow nie dostane bo wyszlo mi raczej opowiadania a nie charakterystyka :placz: ale coz... :P :P :P :P
Dzis jezyk obcy, pisałas z angola? Ja z niemieckiego hehe .. z sluchu to prawie nic nie skumałam :evil_lol: dobrze ze list i maila napisalam ;) moze cos z tego wyjdzie...
a jutro co piszesz? Ja gegre,... :cool3:

No ja też o pierwszy temat wybralam... A co do anglika bosz to byla masakra dzisiaj:evil_lol: mialam napisac formalny list do nauczyciela w sprawie wycieczki,a ja nigdy takiego nie pisalam oraz zaproszenie na sylwestra. A jutro pisze biologie ;)

Posted

Honey napisał(a):
Hm.. ja rocznik juz nie najmlodszy ;) wyjasnijcie mi wiec prosze, co Wy piszecie? To cos w rodzaju probnej matury ?

Tak teraz piszemy probna mature;) W ciagu trzech dni musimy napisac mature pisemna aby sie przekonac czy napewno chcemy zdawac to co chcemy;) Czyli np u mnie. polski podstawowy,anglik podstawowy, biole podstawa i geografie rozszerzona;). A jutro pisze biologie, zobaczymy jak to bedzie. Ostatnio wyszedl mi wynik sredni bo 56% :shake:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak teraz piszemy probna mature;) W ciagu trzech dni musimy napisac mature pisemna aby sie przekonac czy napewno chcemy zdawac to co chcemy;) Czyli np u mnie. polski podstawowy,anglik podstawowy, biole podstawa i geografie rozszerzona;). A jutro pisze biologie, zobaczymy jak to bedzie. Ostatnio wyszedl mi wynik sredni bo 56% :shake:

Rozumiem :) A matematyki teraz nie trzeba zdawac ?? :crazyeye:

Posted

Honey napisał(a):
Rozumiem :) A matematyki teraz nie trzeba zdawac ?? :crazyeye:

Mój rocznik na całe szczęście omineła matura z matmy:multi: Bo bym jej nie zdala, nawet na te 30%:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bigos napisał(a):
No z tego powinnaś być przygotowana;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_ lol:

Powodzenia:loveu:

Coś tam napisałam:lol: :lol: :lol:

Posted

a wiecie, ze ja tez pisalam?:cool3:
polski podstawa - porownanie lektur
angol rozszerzenie - sie strapilam:evil_lol:
jutro rozszerzone bio;)
no i jeszcze rozszerzona fizka i chemia:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']a wiecie, ze ja tez pisalam?:cool3:
polski podstawa - porownanie lektur
angol rozszerzenie - sie strapilam:evil_lol:
jutro rozszerzone bio;)
no i jeszcze rozszerzona fizka i chemia:evil_lol::evil_lol:

Fizyki to ja bym nigdy nie wziela:lol: :lol: :lol: Chemie jeszcze bym przezyla ale fizyke to juz nie:lol:

Co tam jest

Moje dwie pannice

Ochrona; i niech ktoś spróbuje wejść na podwórko:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Fizyki to ja bym nigdy nie wziela:lol: :lol: :lol: Chemie jeszcze bym przezyla ale fizyke to juz nie:lol:

Moje dwie pannice

no ja sie nastawiam na siupniecie:evil_lol::evil_lol: zamast zadania robic to na dogo siedze:lol:
piekne pannice:loveu:

Posted

[quote name='milena182']no fizyki to i ja bym nie wziela:evil_lol:zdjecia fajne a nie boisz sie ze sunia wypadnie albo wyskoczy?ps zdjecia na wczesniejszych stronach wygasly:-(

Nie boje sie, bo to dwa matry jedynie i ogolnie ona boi sie polozyc lape za okno, ona jedynie przychodzi siada albo wlasnie tak zerka bo sie ona sama boi:evil_lol:

Posted

My na niemickim mielismy dosc łatwe napisac maila do kolezanki/kolegi i zaprosic go do kina na pottera :evil_lol: a list? do rodzicow koleżanki zeby mogla przyjechac do mnie na wakacje :) pierwszy raz napisalam cos sama z niemca :evil_lol: za jezyk pewnie i styl pkt. nie bedzie ale wazne zeby bylo za przekazanie informacji ;)

Mikus tez lubi siedziec na oknie :) i tez nie daje łapek na parapet :)

Posted

Honey napisał(a):
Kara, ja nie moge ogladac Twojej galerii... Ty wiesz dlaczego... :evil_lol:

Mam nadzieje,ze Twoje pociechy juz po karmieniu sa:lol: :lol: :lol:

Posted

Bonita poprostu ma coś w sobie,ze naprawde przyciaga;) Wiele osob co nie cierpi szczurow przyznaje racje,ze slodka jest mimo swojego ogonka;) . A juz na poczatku grudniu zawoze je do innej hodwli i na swieta bede miala male lyse kluseczki;) Ciekawi mnie jakie to one wyjda bo z mojej krzyzowki genetycznej jaka zrobilam wyszlo,ze beda american blue, black, beige i platinum:loveu: A znaczenia i te sprawy to wieeelka niewiadoma;)

Posted

[quote name='milena182']ojej maluszki beda a zostawiasz je czy oddajesz?:loveu:
Może jak będzie jakaś jak dla mnie wybitna samiczka to zostawie do hodowli, a reszte sprzedaje;).