bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tośka_m napisał(a):Tak, 22.11, o godzinie 17:00. W katedrze zoologii, Jureja wie, gdzie to jest (a przynajmniej powinna ;) ) A na jaki temat ten wykład? Podaj jakieś szczegóły:roll: Quote
zaba14 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Hej Kara wiec na jaki temat pisałaś? :cool3: ja o werterze, bo lalke znalałam ale tego drugiego nie :evil_lol: tylko jak pisalam to sie zastanawialam czy tak przy padkiem nie mieszam dwóch lektur haha :) pewnie za to duzo punktow nie dostane bo wyszlo mi raczej opowiadania a nie charakterystyka :placz: ale coz... :P :P :P :P Dzis jezyk obcy, pisałas z angola? Ja z niemieckiego hehe .. z sluchu to prawie nic nie skumałam :evil_lol: dobrze ze list i maila napisalam ;) moze cos z tego wyjdzie... a jutro co piszesz? Ja gegre,... :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 zaba14 napisał(a):Hej Kara wiec na jaki temat pisałaś? :cool3: ja o werterze, bo lalke znalałam ale tego drugiego nie :evil_lol: tylko jak pisalam to sie zastanawialam czy tak przy padkiem nie mieszam dwóch lektur haha :) pewnie za to duzo punktow nie dostane bo wyszlo mi raczej opowiadania a nie charakterystyka :placz: ale coz... :P :P :P :P Dzis jezyk obcy, pisałas z angola? Ja z niemieckiego hehe .. z sluchu to prawie nic nie skumałam :evil_lol: dobrze ze list i maila napisalam ;) moze cos z tego wyjdzie... a jutro co piszesz? Ja gegre,... :cool3: No ja też o pierwszy temat wybralam... A co do anglika bosz to byla masakra dzisiaj:evil_lol: mialam napisac formalny list do nauczyciela w sprawie wycieczki,a ja nigdy takiego nie pisalam oraz zaproszenie na sylwestra. A jutro pisze biologie ;) Quote
Honey Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Hm.. ja rocznik juz nie najmlodszy ;) wyjasnijcie mi wiec prosze, co Wy piszecie? To cos w rodzaju probnej matury ? Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Honey napisał(a):Hm.. ja rocznik juz nie najmlodszy ;) wyjasnijcie mi wiec prosze, co Wy piszecie? To cos w rodzaju probnej matury ? Tak teraz piszemy probna mature;) W ciagu trzech dni musimy napisac mature pisemna aby sie przekonac czy napewno chcemy zdawac to co chcemy;) Czyli np u mnie. polski podstawowy,anglik podstawowy, biole podstawa i geografie rozszerzona;). A jutro pisze biologie, zobaczymy jak to bedzie. Ostatnio wyszedl mi wynik sredni bo 56% :shake: Quote
bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ...oraz zaproszenie na sylwestra. No z tego powinnaś być przygotowana;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia:loveu: Quote
Honey Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 KaRa_TC napisał(a):Tak teraz piszemy probna mature;) W ciagu trzech dni musimy napisac mature pisemna aby sie przekonac czy napewno chcemy zdawac to co chcemy;) Czyli np u mnie. polski podstawowy,anglik podstawowy, biole podstawa i geografie rozszerzona;). A jutro pisze biologie, zobaczymy jak to bedzie. Ostatnio wyszedl mi wynik sredni bo 56% :shake: Rozumiem :) A matematyki teraz nie trzeba zdawac ?? :crazyeye: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Honey napisał(a):Rozumiem :) A matematyki teraz nie trzeba zdawac ?? :crazyeye: Mój rocznik na całe szczęście omineła matura z matmy:multi: Bo bym jej nie zdala, nawet na te 30%:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bigos napisał(a):No z tego powinnaś być przygotowana;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_ lol: Powodzenia:loveu: Coś tam napisałam:lol: :lol: :lol: Quote
wiq Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 a wiecie, ze ja tez pisalam?:cool3: polski podstawa - porownanie lektur angol rozszerzenie - sie strapilam:evil_lol: jutro rozszerzone bio;) no i jeszcze rozszerzona fizka i chemia:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='wiq']a wiecie, ze ja tez pisalam?:cool3: polski podstawa - porownanie lektur angol rozszerzenie - sie strapilam:evil_lol: jutro rozszerzone bio;) no i jeszcze rozszerzona fizka i chemia:evil_lol::evil_lol: Fizyki to ja bym nigdy nie wziela:lol: :lol: :lol: Chemie jeszcze bym przezyla ale fizyke to juz nie:lol: Co tam jest Moje dwie pannice Ochrona; i niech ktoś spróbuje wejść na podwórko:evil_lol: Quote
milena182 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 no fizyki to i ja bym nie wziela:evil_lol:zdjecia fajne a nie boisz sie ze sunia wypadnie albo wyskoczy?ps zdjecia na wczesniejszych stronach wygasly:-( Quote
wiq Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='KaRa_TC']Fizyki to ja bym nigdy nie wziela:lol: :lol: :lol: Chemie jeszcze bym przezyla ale fizyke to juz nie:lol: Moje dwie pannice no ja sie nastawiam na siupniecie:evil_lol::evil_lol: zamast zadania robic to na dogo siedze:lol: piekne pannice:loveu: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='milena182']no fizyki to i ja bym nie wziela:evil_lol:zdjecia fajne a nie boisz sie ze sunia wypadnie albo wyskoczy?ps zdjecia na wczesniejszych stronach wygasly:-( Nie boje sie, bo to dwa matry jedynie i ogolnie ona boi sie polozyc lape za okno, ona jedynie przychodzi siada albo wlasnie tak zerka bo sie ona sama boi:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany strach się bać ;) Quote
zaba14 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 My na niemickim mielismy dosc łatwe napisac maila do kolezanki/kolegi i zaprosic go do kina na pottera :evil_lol: a list? do rodzicow koleżanki zeby mogla przyjechac do mnie na wakacje :) pierwszy raz napisalam cos sama z niemca :evil_lol: za jezyk pewnie i styl pkt. nie bedzie ale wazne zeby bylo za przekazanie informacji ;) Mikus tez lubi siedziec na oknie :) i tez nie daje łapek na parapet :) Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Moja ślicznotka, już niedługo czeka ja randka:multi: Nova A tutaj sprawdzanie jak Bonita raguje na facetów:lol: Quote
Honey Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Kara, ja nie moge ogladac Twojej galerii... Ty wiesz dlaczego... :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Honey napisał(a):Kara, ja nie moge ogladac Twojej galerii... Ty wiesz dlaczego... :evil_lol: Mam nadzieje,ze Twoje pociechy juz po karmieniu sa:lol: :lol: :lol: Quote
milena182 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 bonita moja ulubienica wsrod twoich szczurów:loveu::cool3: Quote
AlKil Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Choć nie jestem entuzjastką szczurków to uważam, że to zdjęcie jest piękne... Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Bonita poprostu ma coś w sobie,ze naprawde przyciaga;) Wiele osob co nie cierpi szczurow przyznaje racje,ze slodka jest mimo swojego ogonka;) . A juz na poczatku grudniu zawoze je do innej hodwli i na swieta bede miala male lyse kluseczki;) Ciekawi mnie jakie to one wyjda bo z mojej krzyzowki genetycznej jaka zrobilam wyszlo,ze beda american blue, black, beige i platinum:loveu: A znaczenia i te sprawy to wieeelka niewiadoma;) Quote
milena182 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ojej maluszki beda a zostawiasz je czy oddajesz?:loveu: Quote
KaRa_ Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='milena182']ojej maluszki beda a zostawiasz je czy oddajesz?:loveu: Może jak będzie jakaś jak dla mnie wybitna samiczka to zostawie do hodowli, a reszte sprzedaje;). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 HeY! :multi: Ja nie wiem jak Ty to robisz, ale Twoje szczurki są poprostu prześliczne :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 A teraz pokaze Wam przyszlego meza Bonity;) Czuje,ze z tego skojarzenia moga wyjsc naprawde cuuudne maluchy;) Strasznie przyszly tatuś mi się podoba jest boski:loveu: Oto Aramis http://img177.imageshack.us/my.php?image=jamesnew1ud0.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?image=jamesnew2tc7.jpg Quote
Recommended Posts