Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam ostatnio w ogóle czasu na robienie zdjęc:roll: ach ta matura zabiera mi caly wolny czas:eviltong: Wiec znow przypomne moje psiaki na starych zdjeciach
Saba

A tych chyba nie bylo zdjec jak to sharon opiekowała się mała:roll:

trojka razem

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj wyszlam z domu przed 11 i wrocilam 40min temu:shake: :shake: :shake: Wykonczona jestem szkola, ale szczesliwa bo wygralam dzisiaj rozprawe z PZU i czuje,ze niedlugo czekoladki doczekaja sie nowego lokum:multi: :multi:

Posted

milena182 napisał(a):
ojej przepiekne masz te szczury ja tez mam szczura Bobka,ale to straszna podlota:angryy:a twoje szczuki sa jakos spokrewnione?

Nie,nie są spokrewnione;) dwa są z jednej hodowli ( Bonita i Ziko ) ale pokrewieństwa nie ma, a Britain jest z polskiej hodoli z lini czeskiej ale rowniez spokrewniony nie jest;).

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jak ja uwielbiam te ogonki u szczurków :loveu: Który z nich ma najdłużyszy?? :cool3:

Szczerze mówiąc nigdy nie mierzyłam;) Ale Ziko ma pewnie najdłuzszy poniewaz z niego duży chłopak jest gdyż jest ruskiem;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Ruda

jakbym widziala Kiare:-o . Ta ma bardziej rude policzki:lol: :loveu: .Ale gdybym nie miala wredoty obok monitora i nie byloby jej w domu to bym pomyslala ze mi kota zwinelas:mad: :evil_lol: -tyz ma czerwona obrozke:lol: -tyle ze jeszcze bardzo glosny dzwoneczek:lol: .Chyba jutro jej zrobie sesje zdjeciowa:lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
jakbym widziala Kiare:-o . Ta ma bardziej rude policzki:lol: :loveu: .Ale gdybym nie miala wredoty obok monitora i nie byloby jej w domu to bym pomyslala ze mi kota zwinelas:mad: :evil_lol: -tyz ma czerwona obrozke:lol: -tyle ze jeszcze bardzo glosny dzwoneczek:lol: .Chyba jutro jej zrobie sesje zdjeciowa:lol:

Ha udało się wreście Ciebie zmotywować do zrobienia Kiarze zdjec :multi: Co do obrozki dzwonek tez miala no ale zgubila pewnie przy jakims polowaniu:roll:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Nie mam ostatnio w ogóle czasu na robienie zdjęc:roll: ach ta matura zabiera mi caly wolny czas:eviltong: Wiec znow przypomne moje psiaki na starych zdjeciach
Saba

trojka razem

jake swietna gromada:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Przed chwila dzwonila do mnie siostra,ze jej chlopak sie zareczyl sie z nia:crazyeye::crazyeye: :crazyeye: .

hahahaha Kara w takim szoku, że aż ciężko zdanie sklecić :evil_lol: :lol: no to siostrze GRATULUJEMY!!!! :drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha Kara w takim szoku, że aż ciężko zdanie sklecić :evil_lol: :lol: no to siostrze GRATULUJEMY!!!! :drinking:

Oj tak w szoku byłam bo mnie siostra zaskoczyła:lol: Jak zadzwonila, to az sie wkurzylam i powiedzialam,zeby sobie jaj ze mnie nie robila:eviltong: a tu naprawde:razz:

A teraz przechodze do zdjec
Ruda

Saba

i Spike

razem staruszki

Posted

łoooo jej jak mnie tu dawno nie było :):) itam serdecznie.
Ta fotka tego kotka jest prześliczna. Kotek wygląda tak dostojnie, taki z niego arystokrata :D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):

łoooo jej jak mnie tu dawno nie było :):) itam serdecznie.
Ta fotka tego kotka jest prześliczna. Kotek wygląda tak dostojnie, taki z niego arystokrata :D:D:D:D

Żadna z niej arystokratka, na zdjeciu jedynie stwarza pozory:evil_lol: