Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Kara ale skoczne te Twoje bestie, mam nadzieje, ze zaprezentujesz ich skocznosc juz niedlugo :cool3:

Oczywiscie,ze zaprezentujemy latajace czekoladki;) a jak snieg bedzie postaramy sie zrobic kulig:evil_lol:

Posted

:klacz: świetna fotka Rudej schodzącej z nieba :multi:

a Saba skoczek :crazyeye: wow ale ma siły jeszcze :multi: :loveu:

ahhhh no i już wiem czemu Bonitka jest moją faworytką :loveu: :loveu: :loveu: to te uszi :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam ją :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

:klacz: świetna fotka Rudej schodzącej z nieba :multi:

a Saba skoczek :crazyeye: wow ale ma siły jeszcze :multi: :loveu:

ahhhh no i już wiem czemu Bonitka jest moją faworytką :loveu: :loveu: :loveu: to te uszi :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam ją :loveu:

Co do Saby to az sie dziwie,ze ona w takim wieku ma jeszcze kondycje i sile na takie zabawy;) Znajoma ma psa w podobnym wieku i wielkosci i coz pies juz nic nie chce robic od lezenia. Jedynie starosc po Sabci widac po siwej mordzie a tak to dusza szczeniaka;)
A Bonitka przez te uszy wydaje sie taka slodka ;) chociaz na zywo tez jest slodka bo traktuje czlowieka jak zabawke tu zaczepi tam zaczepi aby zwrocic na nia uwage:evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
chociaz na zywo tez jest slodka bo traktuje czlowieka jak zabawke tu zaczepi tam zaczepi aby zwrocic na nia uwage:evil_lol:

hahahha boszz żebym ja się tak nie bała to bym chciała poznać ją na żywo :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha boszz żebym ja się tak nie bała to bym chciała poznać ją na żywo :lol:

Jak bedzie kiedys w Twoich okolicach pokaz to Ci powiem i poznasz ja na żywo:razz: Naprawdę kochane z niej stworzenie:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
I jak tu takiego stworzonka niekochac;)

Kurcze... co spojrze, to mi sie przypomina, ze moje gadziny juz drugi miesiac nic nie jadly :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Kurcze... co spojrze, to mi sie przypomina, ze moje gadziny juz drugi miesiac nic nie jadly :evil_lol:

Ja Ci dam tak myśleć o moich malenstwach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toc to przyszla szczurzyca hodowlana:lol:

Posted

A teraz moj glupol:evil_lol: Wygryzla mi ostatnio dziure w lozku:mad: poki co moja mama tego nie zauwazyla ale boje sie tego dnia gdy ja odkryje:roll:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

A taka jest różnica w szczurach standardowych i dumbo;) spojrzcie na uszy

Uszyska rzeczywiście inaczej osadzone :cool3: Ale mnie się bardziej podobają :loveu: