Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 To jeśli można zarezerwuje sobie tego osobnika do wychodzenia na spacerki.Nie oddam nikomu tego cudownego osobnika. Quote
KaRa_ Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Agga']To jeśli można zarezerwuje sobie tego osobnika do wychodzenia na spacerki.Nie oddam nikomu tego cudownego osobnika. Dobra Delta jest juz Twoja na sylwestra:razz: A teraz czas na zdjecia najgorszego osobnika stada czyli Sharon Era i Sharon A na koniec zdjecie malej Bonitki:loveu: Quote
Honey Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dobra Delta jest juz Twoja na sylwestra:razz: A teraz czas na zdjecia najgorszego osobnika stada czyli Sharon A dlaczego najgorszego ? Prosze nie przezywac mojej pupilki ! :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mini Kangurek ,,Maleństwo'' Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] A na koniec zdjecie malej Bonitki:loveu: aaaa sweeeetttt :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Zamknięta Delta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co to :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 KaRa_TC; napisał(a): Hahahaha niezłe!!! Szczurcio znalazł sobie konika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A ja już odliczam dni do Sylwestra i juz sie doczekac nie moge, tylko juz sie boje jak sie z tym wszystkim zabiore no i z psem :eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A ja już odliczam dni do Sylwestra i juz sie doczekac nie moge, tylko juz sie boje jak sie z tym wszystkim zabiore no i z psem :eviltong: Ja tez obliczam już te dni lecz ciągle jakoś ich dużo i dużo:cool3: To co chcesz brać?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Znów Was zamęcze zdjęciami Bonitki:evil_lol: :evil_lol: Ale cóż zrobić jak z niej jest taka wspaniała modelka:cool3: Kocham te uszy...dumbo to wspaniała odmiana Nie ma to jak pochodzić po mnie a to kto? slodziutka A niedlugo dojda do niej dwie kolezanki jedna moze za tydzien, a druga za miesiac moze wiecej:cool3: bo jedna dopiero co sie urodzila i znajduje sie u Olka:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ja tez obliczam już te dni lecz ciągle jakoś ich dużo i dużo:cool3: To co chcesz brać?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiesz przynajmniej 2 ubiory na 1 dzien :eviltong: Oskara garderobe, prostownicy i te inne duperele :eviltong: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Faktycznie troche się tego u Ciebie znalazło:lol: Dzisiaj grzebałam sobie po albumach no i odgrzebałam troszke starych fot czekoladek Saba Cztery czekolady Mezo, jejku jak dawno u niego nie byłam,a mam go za płotem:lol: dzisiaj mu chyba jakies zdjecie swieze zrobie Delta i Roni Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Kobieto, weź mi śniegu nie pokazuj, bo nie chcę go widzieć do czasu aż wredot sam spadnie z nieba. A najchętniej nie oglądałabym go wcale :shake: Ale zdjęcia pomijając śnieg są urocze :cool3: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 KaRa_TC napisał(a): A niedlugo dojda do niej dwie kolezanki jedna moze za tydzien, a druga za miesiac moze wiecej:cool3: bo jedna dopiero co sie urodzila i znajduje sie u Olka:evil_lol: :crazyeye: to ja już się pogubiłam :lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: to ja już się pogubiłam :lol: A bo bede miala juz 7szczurow:eviltong: W tym 5hodowlanych i 2moje stare PETy:cool3: A jeden teraz siedzi w Warszawie,który jest ściagnięty z Czech. A drugi urodził się 4.10 i jest u Olka bo jgo samiczka urodziła:cool3: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):A bo bede miala juz 7szczurow:eviltong: W tym 5hodowlanych i 2moje stare PETy:cool3: A jeden teraz siedzi w Warszawie,który jest ściagnięty z Czech. A drugi urodził się 4.10 i jest u Olka bo jgo samiczka urodziła:cool3: fiu fiu no to się koleżanka rozpędziła :lol: nie wiedziałam Ze Olek też ma hodowlę :-o Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 malawaszka napisał(a):fiu fiu no to się koleżanka rozpędziła :lol: nie wiedziałam Ze Olek też ma hodowlę :-o Olek ma szczury w tym samca dumbo american blue rex no i wpisze je do księgi wstepnej, i jesli samiczka od niego do wieku 7miesiecy będzie trzymać się dobrze bez jakiś chorób itp, będzie mogłabyć uzyta do hodowli:razz: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Piękna jest :loveu: Hodowla rusza pełną parą :cool3: Pewnie niedługo własne maluchy będziesz miała :cool3: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 beria napisał(a):Piękna jest :loveu: Hodowla rusza pełną parą :cool3: Pewnie niedługo własne maluchy będziesz miała :cool3: Dzisiaj rozmawiałam z hodowlą w której jest samiec wiec może już pod koniec listopada/poczatek grudnia Bonitka pozna swojego męża a pozniej po 21-24dniach będą małe śliczne kluseczki hodowli Karat:cool3: Chyba spróbuje tak odmierzyć czas aby mamuśka eksplodowała na sylwestra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 W Sylwestra to mają eksplodować fajerwerki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z hodowlą w której jest samiec wiec może już pod koniec listopada/poczatek grudnia Bonitka pozna swojego męża a pozniej po 21-24dniach będą małe śliczne kluseczki hodowli Karat:cool3: Chyba spróbuje tak odmierzyć czas aby mamuśka eksplodowała na sylwestra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hha to będziecie rodzić w Sylwestra :evil_lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 beria napisał(a):W Sylwestra to mają eksplodować fajerwerki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajerwerki też będą:lol: :lol: :lol: ale takie różowe kluseczki teżby mogły być:cool3: A ja za 24dni jade w góry:multi: Odsteresuje się przed próbną maturą;) Dogomaniacki wyjazd w góry to jest to:eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Zmęczona Era patuluniek Chciałabym Ercie wziąść na wyprawe ale wątpie czy właściciel namiotu się zgodził, i czy pies by wytrzymał bo listopadzie to troszke zimno a ona cieplolubna sunia jest:razz: Quote
Recommended Posts