Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

latajace psy i szczury:crazyeye: :lol: .A co powiesz kochana na latajace myszy???????:mad: .Bo Kiara znalazla gniazdo myszek i....codziennie lowi:mad: i podrzuca sobie do gory takie polzywe:mad: :roll: .A podobno kot nazarty nie poluje-a tu patrz...2 puchy na dzien i jeszcze poluje:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
latajace psy i szczury:crazyeye: :lol: .A co powiesz kochana na latajace myszy???????:mad: .Bo Kiara znalazla gniazdo myszek i....codziennie lowi:mad: i podrzuca sobie do gory takie polzywe:mad: :roll: .A podobno kot nazarty nie poluje-a tu patrz...2 puchy na dzien i jeszcze poluje:roll:

Kogo ja tu widze:multi:
Kot zawsze poluje (conajmiej moje tak robia);)Może Kiara chce Wam sie pochwalic zdobycza:razz: Daga gdzie masz swoja galerie?? tak dawno Twoich leonkow nie widzialam no i Kiarci:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Kogo ja tu widze:multi:
Kot zawsze poluje (conajmiej moje tak robia);)Może Kiara chce Wam sie pochwalic zdobycza:razz: Daga gdzie masz swoja galerie?? tak dawno Twoich leonkow nie widzialam no i Kiarci:loveu:

galerii niet bo czasu niet:lol: .Ale jak uda mi sie nasza morderczynie dzieci mysich ufocic,to sobie pozwole w Twojej galerii wkleic:razz: .
W naszej okolicy mieszka mnostwo kotow ktore nie poluja-to tylko nasza ma chyba geny po mamusi:lol:

Posted

[quote name='daga10011']galerii niet bo czasu niet:lol: .Ale jak uda mi sie nasza morderczynie dzieci mysich ufocic,to sobie pozwole w Twojej galerii wkleic:razz: .
W naszej okolicy mieszka mnostwo kotow ktore nie poluja-to tylko nasza ma chyba geny po mamusi:lol:

Daga powinnaś się cieszyć masz 100% kota:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a nie jakąś podróbe :lol: :lol: :lol:

Czas na foty czekolad
Spike

Saba

Razem

Delta

Posted

[quote name='zaba14']http://i85.photobucket.com/albums/k78/karatc/czeko/czeko8.jpg
boskie uszy :cool3:
a powiem szczerze ze nawet rozpoznaje te Twoje czekolady :loveu:
Co do uszów to Spike miał je klapniete tak do 7miesiaca, a pozniej jemu one tak smiesznie zaczely sie ustawiac:lol:
No bo to nic trudnego:lol: :lol: :lol: szczegolnie jak sie je widzi wszystkie razem;)

Sabcia

Spike

W lasku

hamowanie

i Delty wybryki

prosto na mnie

i uciekamy

i znow na mnie

i znow uciekamy

chwila odpoczynku

i dalej zabawa

hopsa

i zmeczona

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Wow, ale świetne stadko :loveu: :loveu: :loveu: Ale ci zazdroszcze ;)
A czekoladki takie skoczne że idealne byłyby na agility :p

Jakby nie byly takimi agresorami to by sie nadawaly, a tak to nie;) A i tak sadze do tej dyscypliny sportu bylaby najlepsza Era:razz:

Posted

daga10011 napisał(a):
:crazyeye: cala piatka razem:loveu: .Nie wiem jak ci sie udalo takiego cudu dokonac,gratuluje:lol:

Cud by był jakby umiały przy sobie grzecznie usiąść bez warkotu:lol: :lol: :lol:
A tak do Saby mi ręki zabrakło to już ona sobie pomyslala to po co ma siadac, Era siedziala do monetu jak Sharon zaczela ujadac i to wszystko takie pokrecone wyszlo:lol: :lol: :lol: a byla sekunda co wszystkie siedzialy lecz za pozno zdjecie bylo robione;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Zdjecia jakich nigdy w tej galerii nie bylo czyli cala piatka razem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Supeer!!!! Kara, wyglądasz, jak wychowawczyni w przedszkolu, ustawiająca niesfornych podopiecznych do zdjęcia :evil_lol:
[quote name='KaRa_TC']

Spike

Świetne zdjęcie!!!!!! Te uszyska, oczy, nochal i jęzorek :loveu:
[quote name='KaRa_TC']Moja Deltka

Wkleiłaś Deltę do zdjęcia :crazyeye:? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: