:: FiGa :: Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dobra dobra a teraz dawaj fotki :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Dobra no to zdjecie jakiego tu w galeri daaaawno nie bylo Era i Spike:evil_lol: a teraz Roni i Ruda juz nie chce zdjec:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Kociamberki mają świetne oczyska :loveu: Era jest malutka przy tym olbrzymie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ruda jest śliczna, nie widziałam jeszcze kota z tak wyjątkowym umaszczeniem :) Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :pświetna jest wygląda na niezłą rozrabiarę :p Quote
Cerber Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dobra no to zdjecie jakiego tu w galeri daaaawno nie bylo Era i Spike:evil_lol: a teraz Roni i Ruda juz nie chce zdjec:diabloti: O rany jak mnie tu dawno nie było, postaram się to troszkę nadrobić. Fotaski są cudowne, ja nie mam słabości do kotów, ale fotki z nimi są boskie, szczególnie ten trójkolorowy :D Pozdrawiam :) Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] wygląda na niezłą rozrabiarę :p Bo jest;) Wczoraj stłukła 2talerze:shake: Dobrze,ze nikt z domownikow tego nie widzial, bo rodzinka nie jest za trzymaniem kotów w domu:razz: Quote
Ola&Kora Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Wspaniałe kociaski :loveu: !!! Ruda ma fantastyczne umaszczenie. Quote
BORA Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Bo jest;) Wczoraj stłukła 2talerze:shake: Dobrze,ze nikt z domownikow tego nie widzial, bo rodzinka nie jest za trzymaniem kotów w domu:razz: Gorzej będzie jak w końcu dojdą, że talerzy brakuje :-D Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Troche fotek podworkowych;) No chodz na dol Ruda na barierce Szukamy szyszuniek Sharon Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']Bo jest;) Wczoraj stłukła 2talerze:shake: Dobrze,ze nikt z domownikow tego nie widzial, bo rodzinka nie jest za trzymaniem kotów w domu:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe na kogo teraz zrzucicie winę za brak zastawy stołowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe na kogo teraz zrzucicie winę za brak zastawy stołowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam nadzieje,ze szybko to najaw nie wyjdzie:evil_lol: Quote
justynia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='KaRa_TC']Zamyślona Era Jaki śliczny, biszkoptowy pyszczunio :loveu: Kochana Ercia!!! Quote
KaRa_ Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Dzisiaj moje sunie dostały za dobre sprawowanie kosteczki:eviltong: Aż mordki im się uśmiechały Zikuś mizuś Britainek i mała Bonitka;) Quote
Esfera Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='KaRa_TC'] "Pani przeprowadza nam musztre" :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 KaRa_TC; napisał(a): Co za rozkosz!!! Mniam, mniam, mlask, mlask!!! Mmmmm, aż rozpływa się w mordce... :p Na pyszczku maluje się sama radość. Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Zikuś mizuś Maskoteczka piękna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
arima Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ale mnie tu długo nie było, Kara te szczurki będą w Twojej hodowli z rodowodami??:-o Jak wygląda rodowód? Szczur może być championem? Quote
KaRa_ Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 arima napisał(a):Ale mnie tu długo nie było, Kara te szczurki będą w Twojej hodowli z rodowodami??:-o Jak wygląda rodowód? Szczur może być championem? Moje szczury już mają rodowody;) czeskie i polskie;) Rodowod wyglada normalnie z jednej strony dokladny opis szczura czyli oczy,znaczenia,siersc,uszy,barwa, ile przezylo w miocie itp...a na drugiej przodkowie ;) do championow nam daleko, gdyz w Polsce nie ma poki co przeszkolonych ludzi jako sedziow, poki co narazie mamy cos'ala wystawe;) Ale planujemy tak jak innych krajach tworzyc prawdziwe wystawy, ale to za jakis czas gdyz dopiero poszly papiery do sadu o zalozenie zwiazku;) Quote
arima Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Kara to staraj sie sama zostać sędzią:cool3: Wklej te rodowody:modla: Quote
KaRa_ Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 To akurat jest rodowod Ziko;) Zwykla kartka, a wszystko na niej jest:eviltong: A teraz zdjecia Saby i Spike. Napoczatku najstarsza dama Spike i psie zabawy na polu i skoki Spike i skoki Saby Quote
Ola&Kora Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Wspaniałe fotki!!! Czekoladki pycha, że mniam mniam :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts