Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Dobra no to zdjecie jakiego tu w galeri daaaawno nie bylo Era i Spike:evil_lol:

a teraz Roni

i Ruda

juz nie chce zdjec:diabloti:

O rany jak mnie tu dawno nie było, postaram się to troszkę nadrobić.

Fotaski są cudowne, ja nie mam słabości do kotów, ale fotki z nimi są boskie, szczególnie ten trójkolorowy :D Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
wygląda na niezłą rozrabiarę :p

Bo jest;) Wczoraj stłukła 2talerze:shake: Dobrze,ze nikt z domownikow tego nie widzial, bo rodzinka nie jest za trzymaniem kotów w domu:razz:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Bo jest;) Wczoraj stłukła 2talerze:shake: Dobrze,ze nikt z domownikow tego nie widzial, bo rodzinka nie jest za trzymaniem kotów w domu:razz:

Gorzej będzie jak w końcu dojdą, że talerzy brakuje :-D

Posted

[quote name='KaRa_TC']Bo jest;) Wczoraj stłukła 2talerze:shake: Dobrze,ze nikt z domownikow tego nie widzial, bo rodzinka nie jest za trzymaniem kotów w domu:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe na kogo teraz zrzucicie winę za brak zastawy stołowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe na kogo teraz zrzucicie winę za brak zastawy stołowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja mam nadzieje,ze szybko to najaw nie wyjdzie:evil_lol:

Posted

arima napisał(a):
Ale mnie tu długo nie było, Kara te szczurki będą w Twojej hodowli z rodowodami??:-o Jak wygląda rodowód? Szczur może być championem?

Moje szczury już mają rodowody;) czeskie i polskie;) Rodowod wyglada normalnie z jednej strony dokladny opis szczura czyli oczy,znaczenia,siersc,uszy,barwa, ile przezylo w miocie itp...a na drugiej przodkowie ;) do championow nam daleko, gdyz w Polsce nie ma poki co przeszkolonych ludzi jako sedziow, poki co narazie mamy cos'ala wystawe;) Ale planujemy tak jak innych krajach tworzyc prawdziwe wystawy, ale to za jakis czas gdyz dopiero poszly papiery do sadu o zalozenie zwiazku;)

Posted

To akurat jest rodowod Ziko;) Zwykla kartka, a wszystko na niej jest:eviltong:

A teraz zdjecia Saby i Spike.
Napoczatku najstarsza dama

Spike

i psie zabawy na polu

i skoki Spike

i skoki Saby