ewelinabuck Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 sliczne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: ja zamiast szczurka mam myszoskoczka:eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 ewelinabuck napisał(a):sliczne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: ja zamiast szczurka mam myszoskoczka:eviltong: Skoczka również mam:roll: :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Skoczka również mam:roll: :roll: A co jeszcze zalicza się do Twojego domowego zwierzyńca? ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Krokodyl, małpa, 3 antylopy... Wcale bym się nie zdziwiła :D:D:D Quote
beria Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Chyba rozpoznaję znajomą smycz na zdjęciach :cool3: Albo się mylę, bo sporo ich w Morsku było :roll: KaRa_TC napisał(a):Skoczka również mam:roll: :roll: Pokaż :multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Wieczorkiem zrobie mu zdjecie;) Ale to graniczy sie z cudem:evil_lol: Kazdy sie smieje z mojej smyczki,zrobionej wlasnorecznie:lol: :lol: :lol: A ostatnio dorobilam do nie przedluzenie wiec jest teraz 10metrowa:cool3: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 A wiec objecany skoczek:razz: Dla odmiany Ruda;) No i Era Chciałam powiedzieć,że powoli zaczyna istniec moja hodowla szczurów:multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ależ Ruda ma piękne umaszczenie :loveu: A no i życze powodzenia w hodowli :cool3: Żeby maluchy były zdrowe :cool3: Quote
Jureja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='KaRa_TC Chciałam powiedzieć,że powoli zaczyna istniec moja hodowla szczurów:multi: :multi: :multi:[/quote'] :multi: :multi: :multi: Wkrótce pierwsza wystawa:cool3: . Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczurek meloman ;) Kubie sie tak spodobał ,że chodzi i kombinuje jak tu ojca przekupić ,zeby na szczurka sie zgodził :evil_lol: Psiowo-polne foty rewelka:multi: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczurek meloman ;) Kubie sie tak spodobał ,że chodzi i kombinuje jak tu ojca przekupić ,zeby na szczurka sie zgodził :evil_lol: Psiowo-polne foty rewelka:multi: Rozumiem,że mamie Kuby pomysł podoba się?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='KaRa_TC']Rozumiem,że mamie Kuby pomysł podoba się?:cool3: :cool3: :cool3:;)mama nie zabiera głosu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)mama nie zabiera głosu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby co powiedz Kubie,że w grudniu albo w styczniu bede miala miot slicznych szczurkow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='KaRa_TC']Jakby co powiedz Kubie,że w grudniu albo w styczniu bede miala miot slicznych szczurkow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)ok przekażę Quote
beria Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='KaRa_TC']A wiec objecany skoczek:razz: Jest skoczek :multi: Kiedy ta szczurkowa wystawa :cool3: Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 aaa ściurka Ala kombinuje - a już myślałam, że Ozzy będzie miał sis :razz: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Co do wystawy mam dylemat czy jechac do Warszawy czy do Wrocka bo w jednym dniu , ale raczej do Wroclawia bo blizej ;) Zobaczy sie czy wszystko uda mi sie do tego czasu zalatwic:razz: Chcialam powiedziec,iz moja hodowla najprawdopodobniej bedzie miala przydomek KARAT:cool3: Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ciekawe skąd taki przydomek :hmmmm: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 malawaszka napisał(a):ciekawe skąd taki przydomek :hmmmm: :lol: Ładny prawda?:lol: Quote
chicken Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Szczurki... hehe :lol: A nie boicie sie ze szczurek i piesek=wojna w ktorej (niestety) wygra pies?:shake: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 chicken napisał(a):Szczurki... hehe :lol: A nie boicie sie ze szczurek i piesek=wojna w ktorej (niestety) wygra pies?:shake: To zalezy jak pies i szczur chowany jest;) U mnie nigdy nie bylo czegos takiego,ze pies pomyslal,ze szczur to posilek:razz: Jak cofniesz sie pare stron do tylu, mozesz zobaczyc co moje szczury robia z psem:eviltong: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja miałam królcia w tym samym czasie jak był boxio ....królik rzadził :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja mam 2 koszatniczki i też hierarchia ustawiona - pies mimo iż ma w genach polowanie na gryzonie, przy tych zwariowanych chłopakach jest spolegliwy jak owieczka ;) Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ja wlasnie wrocilam z szczurzego spotkania i wszyscy byli podwrazeniem,ze Ziko jest taki spokojny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts