shangri_la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 KaRa_TC napisał(a):To pole jest moje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiec moga se deptac i deptac;) acha :lol: a juz myslalam :mad: bo my kiedys znalezlismy taka fajna polanke do biegania i sie okazalo ze to jest pastwisko i nas rolnik z lopata pogonil :cool3::p pozdrawiam Quote
KaRa_ Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='shangri_la']acha :lol: a juz myslalam :mad: bo my kiedys znalezlismy taka fajna polanke do biegania i sie okazalo ze to jest pastwisko i nas rolnik z lopata pogonil :cool3::p pozdrawiam Oj ja również nie raz miałam takie sytuacje:evil_lol: no ale coz pies musi sie gdzies wylatac przeciez:razz: A teraz moje malenstwa z wiekszym malenstwem Quote
AnTu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='KaRa_TC'] A teraz moje malenstwa z wiekszym malenstwem mm jedego juz mniej, zostaly jeszcze 2:eating: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 hahaha Sharon ze smakowitym kąskiem na plecach :lol: Quote
KaRa_ Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Sharon swoich dzieciaczkow by nie zjadla:eviltong: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rumak i dzielne amazonki;) Quote
Ola&Kora Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Boże, jakie masz słodziutkie psiaczki!!! :loveu: I jeszcze tak dużo!!! A Sharon i szczurki rządzą!!! Naprawdę świetna gromadka :p Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jak zobaczyłam te mine to buchłam smiechem :evil_lol: KOchane oczyska wylazły na wierzch :diabloti: Te szczurki az takie straszne są? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 To ja znow dam fotki szczurkow:evil_lol: Ziko z moim bratem ;) Meska pogawetka A tu z Bonitka:loveu: zwrocie uwage na jej "loczki":loveu: Co on tam ciekawego slucha umyje sobie mordke A teraz Brit Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Chciałabym widziec reakcje twojego brata jakby któtes ze szczurząt się na nim załatwiło :evil_lol: No a szuraste sa fajniutkie :) Na ostatnim Brit ma mordercze spojrzenie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Chciałabym widziec reakcje twojego brata jakby któtes ze szczurząt się na nim załatwiło :evil_lol: No a szuraste sa fajniutkie :) Na ostatnim Brit ma mordercze spojrzenie :evil_lol: Zle by nie zaragowal bo w sumie jest przyzwyczajony;) :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 KaRa_TC napisał(a):Zle by nie zaragowal bo w sumie jest przyzwyczajony;) :diabloti:Czyli szczurzaste nie raz juz taką akcje miały :diabloti: SKurkowańce małe :diabloti: Quote
nomu Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Niee no w sumie wcale nie wyglądają tak źle, nawet fajne są :D poki nie chodzą tak na mnie ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 nomu napisał(a):Niee no w sumie wcale nie wyglądają tak źle, nawet fajne są :D poki nie chodzą tak na mnie ;)nomu no nie gadaj że masz cykora przed takimi maleństwami :diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Takie malenstwa jak chca to potrafia ugrysc:diabloti: Nie,no zartuje moje sa bardzo lagodne i nokogo nie pogryzly;). Quote
olekg89 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Kaja jak widzi ,że szczury wychodza momentalnie znika , ucieka pod drzwi i chce uciec jak najdalej.:D Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 olekg18 napisał(a):Kaja jak widzi ,że szczury wychodza momentalnie znika , ucieka pod drzwi i chce uciec jak najdalej.:D A Czaruś?:razz: Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 olekg18 napisał(a):CZaruś warczy jak sie zblizają. To aby za blisko niego nie podchodzily;) Quote
beria Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']To ja znow dam fotki szczurkow:evil_lol: Ziko z moim bratem ;) Meska pogawetka A tu z Bonitka:loveu: zwrocie uwage na jej "loczki":loveu: Co on tam ciekawego slucha umyje sobie mordke A teraz Brit Szczurasy rosną w oczach :loveu: A braciszek na fotce szaleje :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 beria napisał(a):Szczurasy rosną w oczach :loveu: A braciszek na fotce szaleje :cool3: Haha jak sie znasz:lol: widsiz szuka sobie tam drugiej polowy widocznie:evil_lol: Quote
beria Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 KaRa_TC napisał(a):Haha jak sie znasz:lol: widsiz szuka sobie tam drugiej polowy widocznie:evil_lol: Jak moja córka :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 beria napisał(a):Jak moja córka :evil_lol: trzeba bedzie ich zeswatac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ah szczurki! :) Zawsze chciałam mieć szczura, żeby mieć właśnie takie miłe futerko do miziania co mi po ramionach będzie chodzić i nie będzie chciało zwiać ;) Quote
KaRa_ Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Troszke tych moich szczurkow za duzo wstawiam wiec teraz czas na Sabe i Spike;) Torpeda Gdzie tam ona biegnie Spike A teraz razem obrazeni na siebie:eviltong: Sabie ostatnio mocno osiwial pysk:-( juz widac starosc... Quote
Recommended Posts