Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Kara :multi: Nie śpij, dawaj fotki :cool3:
Delta ma niesamowity kolor oczu - pomarańczowo-złoty :loveu: Na zdjęciach tego nie widać, ale są pięęękne :loveu:
I miała całą masę smyczy na zlocie :razz:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):

I miała całą masę smyczy na zlocie :razz:

Jednego dnia miała do siebie przypięte 4smycze, bo była spuszczona na stoku:lol:

Posted

Delta to naprawdę milutki psiak :lol: Miło było Was poznać :lol:

A Kara naprawdę kocha swoje szczurki, za każdym razem jak dzwoniła do domu to wypytywała o nie :evil_lol: Nie to, żebym podsłuchiwała, ale kilka razy mi się usłyszało :cool3:

Posted

BORA napisał(a):
Delta to naprawdę milutki psiak :lol: Miło było Was poznać :lol:

A Kara naprawdę kocha swoje szczurki, za każdym razem jak dzwoniła do domu to wypytywała o nie :evil_lol: Nie to, żebym podsłuchiwała, ale kilka razy mi się usłyszało :cool3:

Błąd to nieja dzwoniłam, a rodzinka:cool3: A szczurki zyją:multi: :multi: :multi: przezyly te pare dni bez spuszczania po pokoju jakoś:eviltong:

Posted

Witaj Kara :multi: :buzi:
Prześliczne dzieciaczki :loveu: Takie mają pyszczki słodkie :loveu:
A moze i my za rok zlapiemy sie na zlocik? :cool3: Bo mam taką jedną chętna rzeszowiankę, co niedlgo bedzie miała prawko. :evil_lol: Tylko, czy nas tam nie zbiją Dogomaniacy jak zrobi Azulek i Rosa (beaglka) rozrubę :evil_lol:?

Posted

Kara to ja tez wezme moje :D Ale bedą u ciebie w domku , bo pod namiotrem by zmarzły :D Wezme Maxwella :D
Dzis ze schroniska wziołem 4 szczura czarnego :D Zwie sie orzech , po moim kochanku :D

Posted

Eee takie małe szczurki u mnie nad stawami to OGROMNE szczurzyska łażą ;o

A ten z czerwonymi ślepkami, to nie chciałabym go spotkać w nocy:-o Nie wiem ale pająki i szczurki jakoś nie przemawiają mi do serca :oops:

Posted

Era i Sharon jakos wytrzymaly te pare dni bezemnie;) Ale mam mowila,ze tesknily za mna bo inaczej sie zachowywaly. A jak przyjechalam to obie mi na rece wskoczyly szczesliwe, az milo ze ktos tesknil za mna:lol: A Saba i
Spike to chyba nie zawuwazyly,ze wrocilam:diabloti:
Ercia

Sharon

A tutaj dziewcyznki sie kloca

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Era i Sharon jakos wytrzymaly te pare dni bezemnie;) Ale mam mowila,ze tesknily za mna bo inaczej sie zachowywaly. A jak przyjechalam to obie mi na rece wskoczyly szczesliwe, az milo ze ktos tesknil za mna:lol: A Saba i
Spike to chyba nie zawuwazyly,ze wrocilam:diabloti:

No to wiadomo, które psiaki są "Twoje" :evil_lol: A może Spike i Saba się obraziły, że tylko Deltę wzięłaś na zlot? :lol:

Posted

justynia napisał(a):
No to wiadomo, które psiaki są "Twoje" :evil_lol: A może Spike i Saba się obraziły, że tylko Deltę wzięłaś na zlot? :lol:

Moje to sa wszystkie, no ale z Era i Sharon mam najwiecej konataktu bo one sa w domu wiec najwiecej z nimi przebywam i najbardziej jestem z nimi zwiazana a one ze mna;) A Saba i Spike to dosc specyficzne psy:lol:

Posted

witam:lol:
a co wy tak komus pole depczecie? :mad: :lol: hehehe

widzialam foto ze zlotu i najbardziej mnie rozbroilo "Delta i najdluzsza smycz swiata" :evil_lol: ( inne psiaki nei byly zazdrosne ze tylko Deltka pojechala? :p )

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']witam:lol:
a co wy tak komus pole depczecie? :mad: :lol: hehehe

widzialam foto ze zlotu i najbardziej mnie rozbroilo "Delta i najdluzsza smycz swiata" :evil_lol: ( inne psiaki nei byly zazdrosne ze tylko Deltka pojechala? :p )

pozdrawiam

To pole jest moje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiec moga se deptac i deptac;) A ta smycz miala ok 15metrow bo dopinalismy jej rozne smycze aby mogla sobie polatac, a pozniej na koncu biegala z 2,2m smycza:multi: A inne psiaki no coz moglam wziasc tylko jednego;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']No to teraz moje dwa staruszki;)
Spike

Sabcia

Staruszki? To ile latek mają?[quote name='KaRa_TC']

Oj, po pogoni na takim polu, to chyba trochę ziemi będziesz musiała z nich wytrzepać :evil_lol:

Posted

justynia napisał(a):
Staruszki? To ile latek mają?

Saba ma ok 10/11 a Spike 7;)

justynia napisał(a):
Oj, po pogoni na takim polu, to chyba trochę ziemi będziesz musiała z nich wytrzepać :evil_lol:

Wyglaszcze sie i poklepie i czysciutkie psiaki sa:razz: