izyda Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Szuka domu proszę o pomoc w znalezieniu psiakowi odpowiedzialnych właścicieli.Pies ma około 2 lat,spokojny i opanowany,nie agresywny.Prawdopodobnie mieszkał kiedyś w domu,umie chodzić na smyczy,karny.Jutro postaram się wrzucić zdjęcia.Sprawa jest pilna mam czas do końca miesiąca. Quote
izyda Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 nikt nie zajrzał do piecha:[szkoda bo fajny.Jeszcze trochę o nim:przy jedzeniu nie warczy,wogóle to taki uległy typ nie to co moja sunica Quote
izyda Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 http://labradory.info/viewtopic.php?p=446781#446781 tutaj więcej informacji i zdjęcia które zresztą wstawili za mnie:oops: przepraszam że odsyłam ale poogłaszałam go w kilku miejscach a nie zabardzo mam czs żeby się o nim wszędzie rozpisywać proszę o zrozumienie rozpisywać Quote
izyda Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 piękny o anielskim charakterze jutro idzie się zaszczepić i odrobaczyć więc będę wiedzieć jak reaguje na weta:evil_lol: Quote
izyda Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 jeszcze nie znalazł się jego człowiek na ziemi:placz:a on po drugim kompaniu pachnie że tylko do łóżeczka i kołderką przykryć:loveu: Quote
Szamanka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mała uwaga: dobrze jest umieścić w tytule miejscowość, w której jest pies. Po aktualnym opisie trudno się zorientować gdzie jest, a wskazanie lokalizacji bardzo pomoże mu w znalezieniu domu. Szamanka Quote
izyda Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Nie pomyślałam o tym Draco bo tak ma na imię jest u mnie w Świętochłowicach Quote
izyda Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Byliśmy u weta pies zachowywał się spokojnie i przyjaźnie,jest zdrowy tylko skrajnie wychudzony,ma ubity jeden ząbek i jest bezjajeczny,dostał wszelkie szczepienia i tabletki na odrobaczeni potem był spacerek a teraz piechulce oba wypoczywają Quote
izyda Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 wielkie dzięki Bumerang sama próbowałam i jakoś nie chciało się zrobić Quote
bumerang Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 musisz go wiecej poogłaszać na innych bezpłatnych portalach, piesek jest labek i napewno znajdziie domek:loveu: Quote
izyda Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 jak do tej pory znalezione psiaki lądowały u godnych posiadania psa znajomych czy rodzinie ale teraz już limit wyczerpany wszyscy zapsieni,pierwszy raz robię takie coś przez neta,jest na kilku forach na psach do adopcji,naprawdę wielkie dzięki za pomoc a psina jest naprawdę fajna Quote
bumerang Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jest sliczny i naprawdę labek:lol: tylko kochać:loveu: Quote
bumerang Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a zrob mu allegro - ma fajne fotki napewno chetny domek sie znajdzie tylko zastrzeż prawo wyboru sprawdzonego domku i umowy p/adopcyjnej. Quote
izyda Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 wczoraj sprawdziliśmy jak pies zostaje sam w domu...i zaraz po wyjściu naszym cichutko popiskiwał ale chwilkę,potem już nic się nie odzywał nic nie napaskudził,niczego nie zjadł ani nic w tym stylu,po naszym powrocie wyszedł zaspany więc po prostu cały ten czas przespał...wniosek niema problemu żeby kilka godzin dziennie pies przebywał sam w domu:multi: tak z tym allegro może fajny pomysł ale jak się znajdzie ktoś kto mieszka na drugim końcu Polski to jak mam zaufać temu komuś...a ten psiolek potrzebuje stabilizacji Quote
izyda Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 wczoraj sprawdziliśmy jak pies zostaje sam w domu...i zaraz po wyjściu naszym cichutko popiskiwał ale chwilkę,potem już nic się nie odzywał nic nie napaskudził,niczego nie zjadł ani nic w tym stylu,po naszym powrocie wyszedł zaspany więc po prostu cały ten czas przespał...wniosek niema problemu żeby kilka godzin dziennie pies przebywał sam w domu:multi: tak z tym allegro może fajny pomysł ale jak się znajdzie ktoś kto mieszka na drugim końcu Polski to jak mam zaufać temu komuś...a ten psiolek potrzebuje stabilizacji:shake: zaczynam się zachowywać jak przysłowiowa kwoka:oops: Quote
bumerang Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 proszę o namiary na kogo podawać przy adopcji;tel,e-mail Quote
bumerang Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Aktualności : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
izyda Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 mój fon 509485501 i mail leda77@o2.pl Bumerang niewiem jak ci dziękować ja w tych sprawach dobra nie jestem Quote
izyda Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 nikt się psiakiem nie interesuje :confused: może miłośnik labków nim zainteresowany czeka aż Draco przestanie się lenić ;) w sumie się nie dziwie pewnie też bym chciała to przeczekać ;] Quote
izyda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 nio niestety cicho u labusia nikt go niechce,nikt nie dzwoni Quote
Recommended Posts