martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 No każda sunia dojrzewa w innym czasie...:p Nie które w wieku 5 miesięcy, a niektóre 9 miesięcy. Teraz pozostało mi pilnowanie Niki :lol: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No to ciekawe jak z moją będzie:roll: Quote
Skibka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Moja dostała pierwszą w 11 miesiącu dopiero..:cool3: Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Skibka napisał(a):Moja dostała pierwszą w 11 miesiącu dopiero..:cool3: Właśnie, więc widzisz, że może nawet dostać jak będzie miała 11 miesięcy, ale to nie powód do zmartwień, raczej problemem jest upilnowanie. Quote
ewa2909 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A ile Nnika ma miesiecy??????? NIE ZA WCZEŚNIE NA PIERWSZĄ CIECZKE?????????? Quote
ewa2909 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 martyska napisał(a):Niki ma 6,5 roku, więc nie jest to aż tak wcześniej, bywają u niektórych jeszcze wcześniej. Chyba miesiąca. Moja dostała w wieku 9 miesięcy. Pilnuj ją bardzo bo jak sie koło niej pieski krecą to nawet możesz nie zauważyć jak jakiś kolega się koło niej zakęci i będzie bardzo duży kłopot. Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ewa2909 napisał(a):A ile Nnika ma miesiecy??????? NIE ZA WCZEŚNIE NA PIERWSZĄ CIECZKE?????????? Niki ma 6,5 roku, więc nie jest to aż tak wcześniej, bywają u niektórych jeszcze wcześniej. Quote
martyska Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 ewa2909 napisał(a):Chyba miesiąca. Moja dostała w wieku 9 miesięcy. Pilnuj ją bardzo bo jak sie koło niej pieski krecą to nawet możesz nie zauważyć jak jakiś kolega się koło niej zakęci i będzie bardzo duży kłopot. No tak miesiąca:eviltong: Wiem właśnie, wychodzę z nią co jakiś czas, ale tylko na smyczy:p Quote
ladyyork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Ci dużo radości! Życzenia przesyłą Hodowla "Z Raju Lady":loveu::loveu::loveu: Quote
martyska Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Szczęśliwego Nowego Roku:p A jak się pieski zachowywały, gdy strzelali petardami, bo moja Niki ku moim zdziwieniu wcale się nie bała, wręcz przeciwnie stała stale przy oknie:eviltong: Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I NIKI:loveu::loveu::loveu: Quote
martyska Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I NIKI:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo i wzajemnie :lol: Quote
martyska Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 naimax napisał(a):Szczesliwego Nowego Roku! Dziękujemy bardzo:loveu::loveu: Mam nadzieję, że ten będzie lepszy... Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Przywędrowaliśmy sie przywitać bo my tu praz pierwszy ale napewno nie ostatni raz :lol: Przykro mi z powodu Sisi A Niki jest śliczną panienką:lol: Quote
martyska Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Kasia_zg']Przywędrowaliśmy sie przywitać bo my tu praz pierwszy ale napewno nie ostatni raz :lol: Przykro mi z powodu Sisi A Niki jest śliczną panienką:lol: Bardzo dziękujemy i zapraszamy częściej:multi: A niebawem fotki z kąpieli;) Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 martyska napisał(a):A niebawem fotki z kąpieli;) No to czekamy na mokrą Niki:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ile te" niebawem " trwa???????????????:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
martyska Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 No fotek z kąpieli niestety nie ma, będą kiedy indziej, bo te zostały usunięte. Za to mam parę fotek Niki z Tiki, która przyszła do Niki w gości. Quote
naimax Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jaka malenka ta Tiki :) a Niki przesliczna!! :) Quote
martyska Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 naimax napisał(a):Jaka malenka ta Tiki :) a Niki przesliczna!! :) No Tiki jest maluśka. Ona waży 1,3kg i ma 4 miesiące (szybko siwieje). A Niki waży 2,8kg i ma 6,5 miesiąca. Więc jest dużo cięższa moja, ale jak dla mnie to bardzo dobrze, tamta taka jest wrażliwa. Niki ją sobie wychowywała:eviltong: Quote
naimax Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 to strasznie malutka jest :D :) pewnie niech sobie nie daje w kasze dmuchac Niki :D :) ''york w typie'' znajomej ma 2 lata wazy 1kg i z racji wagi ma podwojne zeby bo wet powiedzial ze takie malenstwo moze sie nie obudzic z narkozy :crazyeye: a moj Dejziak coraz ciezszy mi sie wydaje chyba juz wazy 2 kg (i cale szczescie) :D:D Quote
***Paulina*** Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No faktycznie malutka jest:loveu: No i bardzo szybko się wybarwia... Quote
Recommended Posts